header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


India CRO marktomvang, aandeel, trend, nieuwe kansen, segmentanalyse en prognose tot 2030

May 11, 2023 12:00 PM ET

India CRO Market Research Report Information, per type service (klinische proeven, productontwikkeling, procesontwikkeling, postmarketingbewaking, kwaliteitsbewaking en andere); door therapeutische toepassing (oncologie, cardiovasculair, neurologie, nefrologie en urologie, en anderen) en door eindgebruikers (farmaceutische / biofarmaceutische bedrijven, bedrijven in medische hulpmiddelen en academische instituten) – prognose tot 2030

Volgens de MRFR-analyse zal de Indiase CRO-markt naar verwachting een CAGR van ~ 7,50% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 979,8 miljoen hebben in 2030.

De India Clinical Research Organization (CRO) Market verwijst naar de industrie van bedrijven en organisaties in India die diensten verlenen met betrekking tot klinisch onderzoek voor de farmaceutische, biotechnologische en medische hulpmiddelenindustrie. De Indiase CRO-markt groeit als gevolg van factoren zoals het toenemende aantal klinische onderzoeken dat in India wordt uitgevoerd. Deze groei is ook gedreven door de toenemende uitbesteding van klinische onderzoeksactiviteiten door wereldwijde farmaceutische bedrijven.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt van de India Clinical Research Organization (CRO). De uitbraak veroorzaakte verstoringen in klinische onderzoeken, wat leidde tot vertragingen en verstoringen in het ontwikkelingsproces van geneesmiddelen. Klinische onderzoeken werden uitgesteld of tijdelijk stopgezet vanwege lockdowns en bewegingsbeperkingen, waardoor het moeilijk was om deelnemers te werven en proeven volgens schema uit te voeren.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2927

Segmentatie

De Indiase CRO-markt is gesegmenteerd in type, therapeutische toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in klinische onderzoeken, procesontwikkeling, postmarketingbewaking en kwaliteitsbewaking en andere.

Op basis van de therapeutische toepassing is de markt gesegmenteerd in oncologie, cardiovasculaire, neurologie, nefrologie en urologie en anderen.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in farmaceutische bedrijven en bedrijven voor medische hulpmiddelen en academische instituten.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers:

  • Syngene
  • Farmaceutische productontwikkeling
  • Siro Clinpharm
  • Clininvent Research Pvt. Ltd
  • Vimta
  • Bilcare Limited
  • Aizant Drug Research Solutions Private Limited
  • Piramal Pharma Oplossingen
  • Synapse Labs Pvt Limited
  • Eurofins Wetenschappelijk

Regionale analyse

De grootste regio voor de India Clinical Research Organization (CRO) markt is Noord-Amerika, gevolgd door Europa. De groei in de CRO-markt in India wordt toegeschreven aan de toenemende vraag naar kosteneffectieve klinische onderzoeksdiensten en de beschikbaarheid van een grote pool van opgeleide medische professionals.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (70 pagina’s) over India CRO: https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-cro-market-2927

De grootste regio in de India Clinical Research Organization (CRO) markt is de National Capital Region (NCR), die de steden Delhi en Gurugram omvat. Deze regio is ook een hub geweest voor farmaceutische en biotechnologische bedrijven, wat heeft bijgedragen aan de groei van de CRO-markt op dit gebied.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Contract Research Organization (CRO) Markt Onderzoeksrapport: informatie per type (geneesmiddelenontdekking, klinische ontwikkeling), per klinisch onderzoek (preklinische onderzoeken, fase I, fase II, fase III, fase IV, andere), per eindgebruiker (academische instituten, farmaceutische bedrijven, medische dienstverlenende bedrijven) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Markt voor managementsystemen voor klinische proeven Informatie over onderzoeksrapporten per type (Enterprise CTMS en on-site CTMS), leveringsmodel (webgebaseerd [gehost CTMS], gelicentieerde onderneming, cloudgebaseerd CTMS [SaaS]), component (software, service en hardware), eindgebruiker (farmaceutische en biofarmaceutische bedrijven, fabrikanten van medische hulpmiddelen, contractonderzoeksorganisaties en andere) en regio (noord)Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Markt voor virtuele klinische proeven Onderzoeksrapportinformatie per studietype (India intraoculaire lensmarkt), per fase (fase 1, fase 2, fase 3 en fase 4), per indicatie (oncologie, cardiovasculair, immunologie, gastro-intestinaal, respiratoir, endocrinologie, oogheelkunde en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  India CRO Market,India CRO Market Trends,India CRO Market Share,India CRO Market Size