header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Insect Protein Market wordt gedreven door de opkomst van slimme insecteneiwitten en de groeiende vraag naar duurzame en ethische productie met een gezonde CAGR van 21,56% tijdens de prognoseperiode van 2020 tot 2027

May 11, 2023 10:00 AM ET

Insect Protein Market Insights

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde insecteneiwitmarkt naar verwachting een CAGR van 21,56% registreren van 2020 tot 2027 en een waarde van meer dan USD 432 miljoen hebben in 2027.

De insecteneiwitmarkt is een groeiende industrie die de productie en consumptie van insecten als duurzame eiwitbron voor menselijke en dierlijke consumptie omvat. Insecten zoals krekels, meelwormen en sprinkhanen zijn rijk aan eiwitten, vitamines en mineralen, waardoor ze een voedzaam alternatief zijn voor traditionele eiwitbronnen zoals rundvlees, varkensvlees en gevogelte.

 

Insect Protein Market

 

De markt voor insecteneiwit wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende vraag naar duurzame eiwitbronnen, de stijgende populariteit van alternatieve eiwitproducten en het groeiende bewustzijn van de milieu-impact van de traditionele veehouderij. Bovendien wordt insecteneiwit gezien als een meer ethische en humane bron van eiwitten, omdat insecten minder land, water en voer nodig hebben om te produceren in vergelijking met traditioneel vee, en ze produceren niet in dezelfde mate broeikasgasemissies.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6094

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse regio is een van de grootste markten voor insecteneiwitten, gedreven door de toenemende vraag naar alternatieve eiwitbronnen en duurzame voedselproductie. De Verenigde Staten zijn een belangrijke speler op de markt, met verschillende bedrijven die insecteneiwitproducten produceren en verkopen.

De Europese regio is ook een belangrijke markt voor insecteneiwitten, met een toenemend bewustzijn van de consument en de vraag naar duurzame voedselproducten. Landen als Nederland, België en Frankrijk zijn naar voren gekomen als belangrijke spelers in de markt.

De regio Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor insecteneiwitten, aangedreven door factoren zoals bevolkingsgroei, toenemende verstedelijking en stijgende vraag naar eiwitrijk voedsel. Landen als China, Thailand en Japan leiden de marktgroei in de regio.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6094

Marktsegmentatie

De wereldwijde insecteneiwitmarkt is gesegmenteerd in insectentype en toepassing.

Op basis van het insectentype is de markt gesegmenteerd in krekels, meelwormen, sprinkhanen, mieren, bijen, termieten, zwarte soldatenvlieg, zijderups, huisvliegen, krekels en anderen.

Op basis van de Applicatie is de markt gesegmenteerd in Human &; Animal Nutrition.

Lees meer over rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/insect-protein-market-6094

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn NextProtein, EnviroFlight LCC, Thailand Unique, Proti-Farm Holding NV, Chapul LLC, Cricket Flours LLC, Crik Nutrition, Seek Food LLC, Entomo Farms, Haocheng Mealworms Inc.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Marché des probiotiques informations par type (bifidobacterium, lactobacillus et autres), application (aliments et boissons fonctionnels, compléments alimentaires, nutrition animale et autres) et région (Amérique du Nord, Europe, Asie-Pacifique, Amérique du Sud, Moyen-Orient et Afrique) – Prévisions jusqu’en 2030

Marché des vitamines informations par type (vitamine B, vitamine C, vitamine E et autres), par source (synthétique et naturelle), par application (aliments et boissons, produits pharmaceutiques et nutraceutiques, alimentation animale et soins personnels) et par région (Amérique du Nord, Europe, Asie-Pacifique et reste du monde) — Prévisions jusqu’en 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industriële verticals enwaar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Insect Protein,Insect Protein Market,Global Insect Protein Market,Insect Protein Market Analysis,Insect Protein Industry,Insect Protein Market Size,Insect Protein Market Share,Insect Protein Market Trends,Insect Protein Market Report,Insect Protein Market Overview,Insect Protein Market Outlook,Insect Protein Market Insights