header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Keelpastilles Marktomvang, kansen, analyse, groeifactoren, nieuwste innovaties en voorspelling 2030

May 11, 2023 10:00 PM ET

Keel zuigtabletten Marktonderzoeksrapport per type (harde snoeptabletten, zachte zuigtabletten, gecomprimeerde zuigtabletten), ingrediënt (menthol, munt, eucalyptusolie, pepermuntolie, honing en gember, citroen, anderen), indicatie (keelpijn, hoest en verkoudheid, keelziekten) – voorspelling tot 2030

De keelzuigtablettenmarkt zal naar verwachting een CAGR van ~ 4,80% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 6,28 miljard in 2030.

Keelpastilles markt verwijst naar de industrie die zuigtabletten of snoepjes produceert en verkoopt die speciaal zijn ontworpen om keelpijn te kalmeren en te verlichten. Deze producten bevatten meestal actieve ingrediënten zoals menthol, eucalyptusolie, honing en / of medicinale kruiden die kunnen helpen pijn te verlichten, ontstekingen te verminderen en tijdelijke verlichting te bieden van hoesten en andere symptomen die gepaard gaan met keelpijn. De markt voor keelpastilles omvat zowel vrij verkrijgbare als receptplichtige producten en wordt voornamelijk gedreven door de vraag van de consument naar natuurlijke en effectieve remedies voor keelongemakken.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1212

De COVID-19-pandemie had een gemengde impact op de markt voor keelpastilles. Het toegenomen bewustzijn over de gezondheid van de luchtwegen en het belang van het behoud van een gezond immuunsysteem heeft geleid tot een toename van de vraag naar keelpastilles en andere soortgelijke producten die de symptomen van keelpijn en hoest kunnen helpen verlichten. Dit was vooral het geval tijdens de vroege stadia van de pandemie, toen mensen zich zorgen maakten over mogelijke COVID-19-symptomen en op zoek waren naar manieren om ze thuis te beheren.

Marktsegmentatie

De keelpastillemarkt is gesegmenteerd in leeftijdsgroep en eindgebruik.

Op basis van de leeftijdsgroep is de markt gesegmenteerd in kinderen, volwassenen en senioren. Op basis van het eindgebruik is de markt gesegmenteerd in keelpijn, hoesten en verkoudheid en keelziekten.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Mondelez International groep
  • Doetsch Grether AG
  • Bliss GVS Pharma Ltd
  • GlaxoSmithKline
  • Ernest Jackson
  • Thornton en Ross
  • Reckitt Benckiser Groep nv
  • Bausch Health Companies Inc
  • Ricola AG

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de grootste regio’s voor de keelpastillemarkt, op de voet gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De marktgroei in Noord-Amerika kan worden toegeschreven aan de hoge prevalentie van luchtweginfecties, allergieën en vervuiling in de regio, wat heeft geleid tot een hogere vraag naar keelpastilles en andere ademhalingsmiddelen.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (123 pagina’s) over keelpastilles:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/throat-lozenges-market-1212

De markt voor keelpastilles is een wereldwijde markt, waarbij het product op grote schaal wordt gebruikt en in veel regio’s beschikbaar is. De marktomvang en groeisnelheid van keelpastilles kunnen variëren afhankelijk van de regio, omdat factoren zoals culturele voorkeuren, beschikbaarheid van concurrerende producten en consumentenbewustzijn de vraag kunnen beïnvloeden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

 

Bloedafname Marktonderzoeksrapport Informatie per type (capillair, veneus, vacuüm), per product (bloedafnameapparaten, bloedafnamebuizen, naalden en spuiten, lancetten), per methode (geautomatiseerd, handmatig) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2032

Diabetes medicijnMarktonderzoeksrapportinformatie per type (type-1 en type-2), per toediening (oraal en intraveneus), per eindgebruiker (ziekenhuis en klinieken en ambulante klinieken), per medicijnklasse (insuline, sensibilisatoren, SGLT-2-remmers en alfa-glucosidaseremmers) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Diabetes Drug Market Research Report Informatie per type (Type-1 en Type-2), per toediening (oraal en intraveneus), per eindgebruiker (ziekenhuis en klinieken en ambulante klinieken), per medicijnklasse (insuline, sensibilisatoren, SGLT-2-remmers en alfa-glucosidaseremmers) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Throat Lozenges Market,Throat Lozenges Market Size,Throat Lozenges Market Growth,Throat Lozenges Market Trends,Throat Lozenges Market Analysis