header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Luxe handtassenmarkt – Recente trends, aandeel, inzichten en voorspelling 2030

May 11, 2023 3:50 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor luxe handtassen naar verwachting een CAGR van 7,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 53.802,99 miljoen in 2030.

De markt voor luxe handtassen verwijst naar het high-end segment van de mode-industrie dat premium handtassen produceert en verkoopt die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, exotische huiden en edelmetalen. Luxe handtassen worden vaak geassocieerd met designermerken zoals Chanel, Louis Vuitton, Gucci en Prada en worden meestal verkocht in exclusieve winkels, warenhuizen en online winkels.

De markt voor luxe handtassen is een belangrijk segment van de mode-industrie, met consumenten over de hele wereld die bereid zijn hoge prijzen te betalen voor producten van topkwaliteit die worden gezien als statussymbolen. In de afgelopen jaren heeft de markt een sterke groei doorgemaakt, gedreven door stijgende besteedbare inkomens, een stijgend modebewustzijn en veranderende consumentenvoorkeuren in de richting van premium en duurzame producten.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7922

Luxury Handbags Market 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn PVH Corp., MCM Worldwide, Michael Kors GmbH, Ralph Lauren Corporation, Cartier International SNC, Guccio Gucci S.p.A., Giorgio Armani S.p.A., Valentino S.p.A., Burberry Group PLC, Chanel S.A., Dolce & Gabbana S.R.L., Prada S.p.A., Atelier, Louis Vuitton en Tory Burch LLC.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor luxe handtassen is gesegmenteerd in type, materiaaltype, consumentengroep en distributiekanaal.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in clutches, crossbody-tassen, schoudertassen, boekentassen, hobo-tassen, tote bags, aktetassen en anderen.

Op basis van het materiaaltype is de markt gesegmenteerd in leer, katoen, synthetisch en andere.

Op basis van de Consumer Group is de markt gesegmenteerd in Mannen, Vrouwen en Uniseks

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based en Non-Store-Based

Blader door de volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/luxury-handbags-market-7922

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor luxe handtassen, met de Verenigde Staten als de grootste markt in de regio. De markt wordt gedreven door een hoge koopkracht van de consument, een groeiend aantal mensen met een hoog inkomen en de aanwezigheid van grote luxemerken. Consumenten in deze regio geven de voorkeur aan klassieke, tijdloze stijlen en zijn steeds meer geïnteresseerd in duurzaamheid en ethisch produceren.

Europa is de thuisbasis van enkele van de meest prestigieuze luxe handtassenmerken en heeft een lange traditie van luxe mode. De markt in deze regio wordt gedreven door een sterke luxecultuur, een hoog besteedbaar inkomen en een voorkeur voor hoogwaardige, tijdloze stijlen. Consumenten in Europa zijn steeds meer geïnteresseerd in duurzame en ethisch geproduceerde luxeproducten.

De regio Azië-Pacific is een snel groeiende markt voor luxe handtassen, gedreven door de toenemende koopkracht van de consument en het toenemende modebewustzijn. China is de grootste markt in de regio en consumenten in deze markt geven de voorkeur aan high-end, flitsende ontwerpen van bekende luxemerken. Andere markten in de regio, zoals Japan en Zuid-Korea, hebben ook een sterke vraag naar luxe handtassen, waarbij consumenten de voorkeur geven aan meer klassieke en ingetogen ontwerpen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Luxe modemarkt Onderzoeksrapportinformatie per producttype (kleding en kleding, schoeisel en accessoires), per consumentengroep (vrouwen, mannen en uniseks), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Luxe sieradenMarktonderzoeksrapportinformatie per type (ketting, ring, armband, oorbellen en andere), per materiaal (goud, zilver, platina en andere), per eindgebruiker (mannen en vrouwen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Global Luxury Perfumes Market Research Report Informatie per producttype (parfum, Eau de Toilette, Eau de Perfume, Eau de Cologne en anderen), per eindgebruiker (mannen, vrouwen en uniseks), per distributiekanaal (winkel en niet-winkel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Luxury Handbags Market,Luxury Handbags Market Size,Luxury Handbags Market Share,Luxury Handbags Market Demand,Luxury Handbags Market Trends,Global Luxury Handbags Market,Luxury Handbags Industry,Luxury Handbags Market Forecast,Luxury Handbags Market Growth