header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor batterijbeheersystemen (BMS) bereikt waardering van USD 45,70 miljard in 2030, als gevolg van de toename van de acceptatie van elektrische voertuigen

May 11, 2023 2:25 PM ET

Battery Management System (BMS) Marktinzichten:

De markt voor batterijbeheersystemen zal naar verwachting groeien van USD 6,22 miljard in 2021 tot USD 45,70 miljard in 2030. De markt zal groeien met een CAGR van 22,2% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Battery Management System (BMS) is een cruciaal onderdeel in moderne batterij-aangedreven systemen en biedt een efficiënte en veilige werking voor verschillende toepassingen, zoals elektrische voertuigen, hernieuwbare energiesystemen en draagbare elektronica. De BMS-industrie speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de optimale prestaties, levensduur en betrouwbaarheid van batterijsystemen. Hier is een analyse van de batterijbeheersysteemindustrie.

Een elektronisch systeem dat bekend staat als een batterijbeheersysteem of BMS, wordt gebruikt om een oplaadbare batterij te beheren door de toestand ervan te bewaken, de omgeving te regelen, in evenwicht te brengen, de secundaire gegevens te berekenen, de batterij van buitenaf te beschermen en die gegevens te rapporteren. Al deze functies worden uitgevoerd door een batterijbeheersysteem. Een Battery Management System (BMS) is in staat om de status van de batterij te controleren in termen van temperatuur, spanning, ontladingsdiepte en laadtoestand.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8577

Industrie drivers:

Het belangrijkste element dat de groei van de totale waarde van de wereldwijde markt voor batterijbeheersystemen (BMS) stimuleert, is de toename van het gebruik van BMS’en in elektrische voertuigen (EV’s), evenals de toename van de behoefte aan batterijbeheer in hernieuwbare energiesystemen. De uitputting van fossiele brandstoffen en de toename van de vervuiling door voertuigen, samen met die stijging van de prijzen van brandstoffen die worden gebruikt bij interne verbranding (IC), voegt ook brandstof toe aan de toename van de vraag naar elektrische voertuigen (EV’s). Deze factoren dragen allemaal bij aan de stijgende vraag naar EV’s.

Regionale analyse:

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Rest van de wereld

De wereldwijde markt voor batterijbeheersystemen kan worden onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific en Zuid-Amerika, op basis van de regio’s waarin consumenten zich bevinden. Verwacht wordt dat de regio Azië-Pacific het grootste marktaandeel zal hebben tijdens de duur van de projectieperiode. Dit komt vooral door de toename van het aantal elektronicawinkels in deze regio. Het is waarschijnlijk dat de markt zal groeien als gevolg van een toename van de investeringen van de belangrijkste bedrijven in de regio om elektrische scooters voor kortere afstanden te leveren.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8577

Marktsegmentatie:

Batterijbeheersysteem Batterijtype Outlook

  • Lithium-ion gebaseerde batterijen
  • Geavanceerde loodzuurbatterijen
  • Op nikkel gebaseerde batterijen
  • Flow batterijen

Battery Management System Topology Outlook

  • Gecentraliseerde
  • Modulair
  • Gedistribueerd

Battery Management System Application Outlook

  • Automotive
  • Leger & Defensie
  • Geneeskundig
  • Draagbaar apparaat
  • en anderen

Het batterijtype, de component, de topografie, de toepassing en de regio zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan de segmentatie van de markt. De wereldwijde markt voor batterijbeheersystemen (BMS) zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 20,5% tussen nu en 2030.

De markt is verdeeld in een aantal verschillende categorieën op basis van de toepassingen die het bedient, waaronder automotive, militaire en defensie, medische, draagbare apparaten, telecommunicatie, hernieuwbare energiesystemen, ononderbroken stroomvoorziening en anderen.

De markt kan worden onderverdeeld in lithium-ionbatterijen, verbeterde loodzuurbatterijen, op nikkel gebaseerde batterijen en stroombatterijen, afhankelijk vanop de verschillende soorten voortstuwing die worden gebruikt.

Praat met experts voor meer gedetailleerde informatie @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8577

Belangrijkste spelers:

Toshiba Corporation uit Japan, Texas Instruments Incorporated uit de Verenigde Staten, Robert Bosch GmbH uit Duitsland, Panasonic Corporation uit Japan, Johnson Matthey uit het Verenigd Koninkrijk, Ricardo uit het Verenigd Koninkrijk, Editie van de Verenigde Staten, Mastervolt uit Nederland, Eberspacher uit Duitsland, East Penn Manufacturing Company uit de Verenigde Staten, Lithiumbalans uit Denemarken, Midtronics, Inc. uit de Verenigde Staten, Microchip Technology, Inc. uit de Verenigde Staten, Nuvation uit de Verenigde Staten, St@rtec (VK).

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

  1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
  2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
  3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
  4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u volgen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
  5. Wat zal de toekomstige groei van de markt zijn?
  6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Battery Management System (BMS) Market,Battery Management System (BMS) Market Trends,Battery Management System (BMS) Market Growth,Battery Management System (BMS) Market Demand