header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang, aandeel, groei, grote leveranciersvraag en prognose van medische hulpmiddelen 2022-2030

May 11, 2023 12:34 PM ET

Marktonderzoeksrapport voor medische hulpmiddelen informatie per apparaattype (hartbewaking, diagnose en medicijnafgifte), per therapeutische toepassing (gastro-intestinale chirurgie, algemene chirurgie en diagnostische beeldvorming), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en diagnostische centra en onderzoekslaboratoria) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor medische hulpmiddelen naar verwachting een CAGR van ~ 6,99% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 964,90 miljard hebben in 2030.

De wereldwijde markt voor medische hulpmiddelen verwijst naar de totale markt voor medische apparatuur en benodigdheden die worden gebruikt voor diagnose, behandeling en monitoring van verschillende medische aandoeningen. Deze markt omvat een breed scala aan producten zoals chirurgische instrumenten, diagnostische apparatuur, medische beeldvormingsapparatuur, patiëntbewakingsapparatuur en implantaten. De markt bedient zorgverleners, patiënten en consumenten wereldwijd en wordt gedreven door technologische vooruitgang, een vergrijzende bevolking en stijgende zorguitgaven. De markt is sterk gereguleerd en concurrerend, met grote spelers die wereldwijd in verschillende segmenten en regio’s actief zijn.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2869

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor medische hulpmiddelen. In de beginfase van de pandemie was er een tekort aan medische benodigdheden en apparatuur, waaronder persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), beademingsapparaten en testkits. Dit leidde tot een sterke toename van de vraag naar deze producten en fabrikanten voerden de productie op om aan de groeiende behoeften te voldoen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Abbott (Verenigde Staten)
  • Fresenius SE &; Co. KGaA (Duitsland)
  • GE Healthcare (VS)
  • Johnson & Johnson Services Inc (VS)
  • Medtronic (Ierland)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Stryker (VS)
  • Boston Scientific Corporation (VS)
  • Becton, Dickinson en Company (VS)
  • Bio-Rad Laboratories, Inc (VS)

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor medische hulpmiddelen is gesegmenteerd in type, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in diagnostische beeldvormingsapparatuur, chirurgische apparaten en patiëntbewakingsapparatuur

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in hart- en vaatziekten, diagnostische beeldvorming, orthopedie, oncologie, oogheelkunde en algemene chirurgie.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in ziekenhuizen, diagnostische centra en klinieken.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over medische hulpmiddelen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-devices-market-2869

Regionale analyse

De grootste regio op de wereldwijde markt voor medische hulpmiddelen is Noord-Amerika, dat de Verenigde Staten en Canada omvat. Noord-Amerika is de grootste markt vanwege de hoge uitgaven voor gezondheidszorg, de gevestigde gezondheidszorginfrastructuur en de grote vergrijzende bevolking. Daarnaast is de regio de thuisbasis van verschillende toonaangevende fabrikanten van medische hulpmiddelen, waaronder Abbott Laboratories, Medtronic en Johnson & Johnson.

Europa is de op een na grootste regio op de markt voor medische hulpmiddelen, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die de groei stimuleren. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren de snelst groeiende regio zijn, gedreven door de groeiende vraag naar gezondheidszorg, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de toenemende prevalentie van chronische ziekten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Endoscopie apparaat marktonderzoeksrapport : informatie per type (rigide endoscopen, flexibele endoscopen, chirurgische endoscopen, capsule-endoscopen en robot-geassisteerde endoscopen), per therapie (colonoscopie, artroscopie, gastroscopie, laparoscopie, sigmoïdoscopie en ureteroscopie), per behandeling en procedure (lagere gastro-intestinale aandoeningen, gewrichts- en orthopedische aandoeningen, long- en luchtwegaandoeningen, bovenste gastro-intestinale aandoeningen, abdominale en gynaecologische), per toepassing (Artroscopie, Gastro-intestinale endoscopie,Verloskunde/gynaecologische endoscopie,

Marktonderzoeksrapport voor medische gassen en apparatuur informatie per product (medische gassen, medische gasmengsels en medische gasapparatuur), per toepassing (therapeutisch, diagnostisch, farmaceutische productie en onderzoek) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Alzheimer’s Disease Diagnostic Market Size, Trends and Insights by Type (Early-onset Alzheimer’s, Late-onset Alzheimer’s, Familial Alzheimer’s disease), Diagnostic test (Genetic testing, Neurological examination, Mini-mental state exam (MMSE), Brain imaging), End Users (Clinics, Hospitals, Diagnostic Centers ) – Forecast Till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Devices Market,Medical Devices Industry,Medical Devices Market Size,Medical Devices Market Share,Medical Devices Market Trend,Medical Devices Market Growth,Medical Devices Market Analysis,Medical Devices Market Research,Medical Devices Market Report,Medical Devices Market Demand,Medical Devices Market Future,Medical Devices Market OUtlook