header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Moringa-productenmarkt: segmentatieanalyse, prominente regio’s en prognose tot 2028

May 11, 2023 3:50 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Moringa Products-markt naar verwachting een CAGR van 9,20% registreren van 2021 tot 2028 en een waarde van meer dan USD 9,4 miljard hebben in 2028.

De markt voor moringaproducten is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, gedreven door de toenemende vraag van consumenten naar natuurlijke en gezonde voedingsproducten. Moringa is een zeer voedzame plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt om een verscheidenheid aan kwalen te behandelen.

Moringa-producten zijn afgeleid van verschillende delen van de moringaboom, waaronder de bladeren, zaden en wortels. Enkele van de meest populaire moringa-producten op de markt zijn moringapoeder, moringa-olie, moringa-thee en moringa-capsules.

De wereldwijde markt voor moringa-producten zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien, gedreven door de toenemende interesse van de consument in natuurlijke en biologische producten, evenals een groeiend bewustzijn van de gezondheidsvoordelen van moringa. Bovendien wordt verwacht dat de stijgende vraag naar moringa-producten in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, evenals in de cosmetica- en persoonlijke verzorgingsindustrie, de marktgroei verder zal stimuleren.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6960

Moringa Products Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Moringa Pura Vida, Kuli Kuli, Inc., Organic India Pvt Ltd., Only Natural Inc., Grenera Nutrients Pvt Ltd., Aayuritz Phytonutrients Pvt Ltd., Moringa Initiative Ltd., NEXA, Green Virgin Products LLC, Dominate Industries en APEDA.

Marktsegmentatie

De wereldwijde Moringa-productenmarkt is gesegmenteerd in type en eindgebruik.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in bladeren en bladpoeder, olie, zaden en andere.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Functional Food & Beverage, Nutraceuticals, Pharmaceuticals, Personal Care en andere

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/moringa-products-market-6960

Regionale analyse

In Azië-Pacific zijn landen als India, China en de Filippijnen traditionele gebruikers van moringa voor medicinale en voedingsdoeleinden. Het toenemende gezondheidsbewustzijn en de groeiende voorkeur voor natuurlijke producten in deze landen hebben geleid tot een toegenomen vraag naar moringa-producten in de regio.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor moringaproducten, gedreven door de groeiende vraag naar natuurlijke en gezonde voedingsproducten. De toenemende acceptatie van plantaardige diëten en de stijgende populariteit van superfoods hebben bijgedragen aan de groei van de moringa-productenmarkt in deze regio’s.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Quinoa Zaden Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (wit, zwart en rood), categorie (biologisch, conventioneel), toepassing (voedsel en dranken, persoonlijke verzorging, farmaceutica, andere), regio – wereldwijde prognose 2027

Noord-Amerika Moringa Products Market: Informatie per type (bladeren en bladpoeder, olie, zaden en anderen), eindgebruik (functionele voedingsmiddelen en dranken, nutraceuticals, farmaceutische producten, persoonlijke verzorging en anderen) en land (VS, Canada en Mexico) – Voorspelling tot 2027

Antioxidanten Markt Onderzoeksrapportinformatie per type (synthetisch, natuurlijk), per vorm (droog, vloeibaar), per toepassing (voedsel en dranken, diervoeder, persoonlijke verzorging, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën.Neem van harte contact op voor meer informatie. 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Moringa Products Market,Moringa Products Market Size,Moringa Products Market Share,Moringa Products Market Growth,Moringa Products Market Trends,Moringa Products Market Analysis,Moringa Products Industry,Global Moringa Products Market,Moringa Products Market Segments