header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


OCTG-marktdynamiek, groeiparameters, recente trends en analyse van industriefactoren tegen 2030

May 11, 2023 3:00 PM ET

OCTG Marktoverzicht

Het OCTG-marktaandeel zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,95% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

De OCTG-industrie (Oil Country Tubular Goods) verwijst naar de sector die betrokken is bij de productie en distributie van buisvormige goederen die worden gebruikt bij olie- en gasexploratie, productie en transport. Deze buisvormige goederen omvatten behuizing, buizen en boorpijpen die essentieel zijn voor het boren en voltooien van olie- en gasbronnen.

De OCTG-industrie speelt een cruciale rol in de olie- en gassector, omdat deze buisvormige producten structurele ondersteuning bieden en de winning van koolwaterstoffen uit de ondergrondse reservoirs vergemakkelijken. De vraag naar OCTG-producten is rechtstreeks gekoppeld aan de activiteitsniveaus in de olie- en gasindustrie, met name bij boor- en putafwerkingsactiviteiten.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1030

Verschillende factoren die van invloed zijn op de OCTG-industrie:

  1. Olie- en gasprijzen: Schommelingen in de olie- en gasprijzen hebben een aanzienlijke invloed op de vraag naar OCTG-producten. Hogere prijzen stimuleren meer exploratie- en productieactiviteiten, wat leidt tot een grotere vraag naar buisvormige goederen.
  2. Exploratie- en productieactiviteiten (E&P): Het niveau van boor- en E&P-activiteiten, zowel onshore als offshore, heeft een directe invloed op de OCTG-industrie. Uitbreiding van booractiviteiten leidt tot een hogere vraag naar OCTG-producten.
  3. Regelgevingsomgeving: Regelgevingsbeleid en milieunormen kunnen de OCTG-industrie beïnvloeden. Nalevingsvereisten en -beperkingen kunnen van invloed zijn op de exploratie- en productieactiviteiten, waardoor de vraag naar buisvormige goederen wordt beïnvloed.
  4. Technologische vooruitgang: Innovaties in boortechnieken en -technologieën kunnen van invloed zijn op de OCTG-industrie. Ontwikkelingen zoals horizontaal boren en hydraulische breuk hebben de vraag naar specifieke soorten buisvormige producten doen toenemen.
  5. Wereldwijde marktdynamiek: De OCTG-industrie wordt beïnvloed door de wereldwijde marktdynamiek, waaronder geopolitieke factoren, handelsbeleid en regionale vraag naar olie en gas. Veranderingen in deze factoren kunnen de algemene marktvooruitzichten beïnvloeden.

Marktsegmentatie 

De markt is gesegmenteerd op basis van type, merk van de kwaliteit en regio. De wereldwijde OCTG-markttrends zullen naar verwachting een behoorlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode.

Marktanalyse, inzichten en prognoses – per proces

  • Naadloos
  • Gelaste

Marktanalyse, inzichten en prognoses – per product

  • Goed omhulsel
  • Productie buizen
  • Boorpijp
  • Anderen

Marktanalyse, inzichten en prognoses – per toepassing

  • Onshore
  • Buitengaats

Spreek met experts @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1030

Regionale classificatie 

  • Noord-Amerika
  • Latijns-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Midden-Oosten en Afrika

Volgens de rapporten op basis van de regio is de Global Ocean-markt verdeeld in Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Amerika vanwege de extreme toename van de oceaanactiviteiten van industrieën die worden geprojecteerd en uitbreiding voor meer alle factoren. Het is verleidelijk en verhoogt de telling in regio’s als Noord-Amerika en de kwestie Pacific. Noord-Amerika is de snelst groeiende markt geweest ten opzichte van het vorige ding en het zal naar verwachting doorgaan naar zijn land is net als de Verenigde Staten en China. Het gaat ook naar de productie op burgermarkten, met name het aantal Baker in de Verenigde Staten is sinds vorig jaar met 135 gegroeid.

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

  1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
  2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
  3. Hoe zal de markt zich de komende tijd ontwikkelen?

5-10 jaar?

  • Welke strategieën moeten bedrijven volgens u volgen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
  • Wat zal de toekomstige groei van de markt zijn?
  • Wat is de huidige vraag naar deze markt?
  • Maatwerk aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1030

    Belangrijkste spelers 

    • Nippon Steel & Sumitomo Metal Co. (Japan)
    • Vallourec (Frankrijk)
    • Tenaris (Europa)
    • National Oilwell Varco (VS)
    • TMK (VS)
    • Steel Tubular Products Inc (NA).
    • ILJIN STEEL CO (S. Korea)
    • Continental Alloys (Maleisië)
    • Anhui Tianda Oil Pipe Company (China)

    Nieuws uit de industrie

    In maart 2018 beschouwt de Corporation Of America de dochteronderneming van de Corporation die zijn plannen aankondigt om alles zo en bedrijf te kopen. In juni 2019 heeft TMK overwogen en ondertekend dat is een statische overeenkomst met geen enkele tack Nova Tech premium prijzen en buizen voor vijf goederen geleverd door TMK dat is volgens de overeengekomen formule. Het is alleen gebaseerd op de prijsstelling en verrassingen bij de componenten die de productie van vorm gebruiken die ook bekend staat als Outsizing.

    Over:

    Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

     

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mailadres: [email protected]


    Keywords:  OCTG Market,OCTG Market Size,OCTG Market Share,OCTG Market Scope