header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omnichannel retail commerce platform Markt ter waarde van USD 14,3 miljard, met een groei van 19,20% CAGR tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 11, 2023 3:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal het wereldwijde omnichannel retail commerce-platform markt naar verwachting een CAGR van 19,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 14,3 miljard hebben in 2030.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de omnichannel retail commerce platformmarkt. Met de sluiting van fysieke winkels en de opkomst van online winkelen, hebben retailers zich snel moeten aanpassen aan het veranderende landschap en moeten investeren in digitale oplossingen om aan de veranderende behoeften van hun klanten te voldoen. Als gevolg hiervan is de vraag naar omnichannel retail commerce-platforms aanzienlijk toegenomen, waarbij veel retailers op zoek zijn naar oplossingen die hen kunnen helpen hun online en offline verkoopkanalen op een uniforme manier te beheren.

Omnichannel retail commerce platform markt verwijst naar een softwareplatform dat retailers in staat stelt om een naadloze en geïntegreerde winkelervaring te bieden aan hun klanten via verschillende kanalen, zoals fysieke winkels, online marktplaatsen, sociale media, mobiele apps en meer. Met dit platform kunnen retailers hun voorraad-, verkoop-, marketing- en klantgegevens op een gecentraliseerde locatie beheren, waardoor ze hun klanten een consistente en gepersonaliseerde winkelervaring kunnen bieden.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand:
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6956

Omnichannel retail commerce platform Markt Key Players

  • NCR Corporation (VS)
  • Diebold Nixdorf AG (Duitsland)
  • Infosys Ltd. (Indië)
  • Toshiba Corporation Salesforce.com (Japan)
  • Oracle Corporation (VS) en SAP SE (Duitsland)

Omnichannel retail commerce platform Marktrapport Scope:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 14,3 miljard

Groei:

CAGR van 19,20% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Blader door de volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/omnichannel-retail-commerce-platform-market-6956

Marktsegmentatie

De wereldwijde ORCP-markt is gesegmenteerd in implementatie, oplossing en verticaal.

Op basis van implementatie: SaaS, On-premise

Op basis van oplossing: Beheer van e-commerce, orders, Point of sales, Retail order broker cloud,  CRM Warehouse management

Gebaseerd op verticaal: FMCG kleding en schoeisel

Koop dit Premium-rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6956

Regionale analyse

Volgens een rapport van Markets and Markets zal de wereldwijde omnichannel retail commerce platform marktomvang naar verwachting groeien van USD 5,4 miljard in 2020 tot USD 11,1 miljard in 2025, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,3% tijdens de prognoseperiode. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode, gedreven door de toenemende acceptatie van omnichannel-oplossingen door retailers in de regio.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Markt voor videogames

https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-game-market-10594

5G industriële IoT-markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-industrial-iot-market-10560

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit vanverschillende industrieën via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Omnichannel retail commerce platform Market,Omnichannel retail commerce platform Market share,Omnichannel retail commerce platform Market growth,Omnichannel retail commerce platform Market size