header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rolstoelmarktontwikkelingen, toekomstplannen en uitgebreid onderzoek tot 2030

May 11, 2023 12:00 PM ET

Rolstoelmarkt: informatie per product (elektrische rolstoel, handmatige rolstoel, accessoires), per categorie (volwassenen en kinderen), eindgebruik (thuiszorginstellingen, ziekenhuizen en klinieken) en regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

De wereldwijde rolstoelmarkt zal naar verwachting een CAGR van ~ 6,80% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 6,43 miljard in 2030.

De rolstoelmarkt verwijst naar de wereldwijde markt voor mobiliteitshulpmiddelen die zijn ontworpen om mensen met beperkte mobiliteit te helpen. Rolstoelen worden gebruikt door mensen met een handicap of verwondingen die hun vermogen om te lopen of te staan beïnvloeden, evenals door ouderen die moeite hebben om zich te verplaatsen. De markt omvat zowel handmatige als elektrische rolstoelen, evenals accessoires zoals kussens, ruggen en dienbladen. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de rolstoelmarkt. Nu het virus zich snel verspreidt, lopen mensen met een handicap en beperkte mobiliteit een hoger risico op infectie en moesten ze zwaarder vertrouwen op rolstoelen om sociale afstand te bewaren en hun blootstelling aan het virus te beperken. Als gevolg hiervan is de vraag naar rolstoelen toegenomen, wat in sommige regio’s heeft geleid tot verstoringen van de toeleveringsketen en tekorten.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8405

Marktsegmentatie

De wereldwijde rolstoelmarkt is gesegmenteerd op basis van producttype, categorie en eindgebruiker.

Per product: elektrische rolstoel, handbewogen rolstoel en accessoires

Op categorie: Volwassenen en kinderen

Per eindgebruiker: thuiszorginstellingen, ziekenhuizen en klinieken

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Invacare Corporation (VS), Ottobock (Duitsland), Drive Medical (VS), Pride Mobility Products Corp. (VS), Quantum Rehab (VS), GF Health Products Inc. (VS), Karman Healthcare Inc. (VS), Levo AG (Zwitserland),   Sunrise Medical (Duitsland) en  Medline Industries Inc.

Regionale analyse

De rolstoelmarkt is verdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika en Europa zijn de grootste markten voor rolstoelen, vanwege het hoge niveau van bewustzijn over toegankelijkheid en sterke gezondheidszorgsystemen. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei in de rolstoelmarkt zien als gevolg van de toenemende bevolking van ouderen en de groeiende gezondheidszorginfrastructuur in landen als China en India. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika hebben kleinere markten, maar zullen naar verwachting groeien en het bewustzijn over rechten voor gehandicapten en toegankelijkheid verbeteren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (158 pagina’s) over rolstoel:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/wheelchair-market-8405

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Reumatoïde artritis marktgrootte , trends en groeivooruitzichten per medicijntype (niet-steroïde anti-inflammatoir geneesmiddeltype (NSAID), steroïden, biologische middelen) per diagnose (C-reactief proteïne (CRP) -test, CCP, ESR-test) per behandeling (synovectomie, peesherstel, gewrichtsfusie) – Prognose tot 2030.

Cardiopulmonale ziekte diagnostiek en behandeling markt: ziekte type (cardiovasculaire en respiratoire ziekten), type (diagnose-elektrocardiogram en behandeling -medicatie), eindgebruikers (ziekenhuizen, diagnostische centra) –Wereldwijde prognose tot 2030

Global Electric Wheelchair Market Research Report: Informatie per type (middenwiel)Drive Chair, Front Wheel Drive Chair en Rear Wheel Drive Chair), Per eindgebruiker (thuiszorginstellingen en ziekenhuizen en klinieken), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Wheelchair Market,Wheelchair Market Size,Wheelchair Market Trends,Wheelchair Market Growth,Wheelchair Market Overview