header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Siliconen structurele beglazing markt ingesteld om te groeien met 7,6% CAGR tijdens de prognoseperiode 2032

May 11, 2023 5:00 PM ET

Market Research Future (MRFR) gaat ervan uit dat de markt voor siliconen structurele beglazing 2023 vrij gestaag terrein wint en een groeipercentage van 7,6% kan bereiken van 2023 tot 2032 (beoordelingsperiode).

Groeiboosters en belangrijkste uitdagingen

Voortdurend stijgende uitgaven aan infrastructurele projecten in ontwikkelingslanden zoals India en China bieden een groot aantal aantrekkelijke kansen voor fabrikanten. De constante vooruitgang in commerciële, residentiële en openbare gebouwen, samen met de toenemende behoefte aan groen bouwen in het licht van verslechterende milieuomstandigheden, komt ook ten goede aan de siliconen structurele beglazingsindustrie over de hele wereld.

Download een voorbeeldexemplaar van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5011 

De omvang van de markt voor siliconen structurele beglazing kan ook toenemen door de snel toenemende vraag naar innovatieve gevelsystemen. Ontwikkelingen in de glastechnologie en de stijgende installatie ervan kunnen de komende jaren leiden tot een hogere groei van de markt voor siliconen structurele beglazing. Het groeiende toepassingsgebied van glazen gevelsystemen om milieuproblemen in gebouwen te beteugelen, kan ook helpen de omvang van de industrie in de komende jaren snel te ontwikkelen.

Dat gezegd hebbende, kan de vereiste voor hoge kapitaalinvesteringen de marktgroei in de komende jaren vertragen. Maar de escalerende acceptatiegraad van het smart city-concept en de algemene uitbreiding van de bouwsector kunnen zorgen voor een niet-aflatende groei van de markt voor siliconen structurele beglazing van 2023 tot 2032.

Marktsegmentatie

De marktsegmentatie van siliconen structurele beglazing omvat type, materiaal en eindgebruik.

De typen die door de experts in het rapport worden bestudeerd, zijn tweezijdige structurele beglazing, vierzijdige structurele beglazing, getrapte glasbeglazing, totale zichtsystemen die u-vormige beglazing beglazen, hellingsbeglazing en andere. De vierzijdige structurele beglazing heeft de capaciteit om de leidende positie te bereiken, vanwege het toenemende energieverbruik in openbare, residentiële en commerciële gebouwen, waardoor er een grotere behoefte ontstaat aan geavanceerde glazen gevelsystemen om volledig zicht en emissiebeheersing via groene gebouwen te vergemakkelijken. Dit type wordt vooral ingezet in de commerciële sector om het energieverbruik in het gebouw te beteugelen.

De soorten materialen die in het rapport worden besproken, zijn aluminium structurele omlijsting, glaspanelen, EPDM en siliconenkitten. In 2016 leidden glaspanelen de wereldmarkt en kunnen de komende jaren het snelst groeiende segment zijn. De toenemende vraag naar glaspanelen bij belangrijke eindgebruikers heeft geresulteerd in een lucratieve markt voor glaspanelen in de markt voor siliconen structurele beglazing.

De belangrijkste eindgebruikers die in het rapport worden geprofileerd, zijn openbaar, residentieel en commercieel. In 2016 domineerde de commerciële sector de markt en wordt aangenomen dat het de hoogste expansiegraad tijdens de evaluatieperiode heeft bereikt. De belangrijkste redenen voor de snelle groei van het segment zijn het toenemende aantal strenge emissienormen, de toegenomen vraag naar glazen gevelsystemen en de toenemende behoefte aan groene gebouwen.

Spreek met analist: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5011

Regionaal inzicht

Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (RoW) zijn de belangrijkste markten voor siliconen structurele beglazing.

De aanzienlijke groei van APAC in de markt voor structurele siliconenbeglazing is het resultaat van de bloeiende bouwsector en de snelle bevolkingsexplosie. De daling van de rente in de bouwsector stimuleert ook de marktvraag in de regio. De consistente economische groei, de uitbreiding van de bouw- en woningmarkt in China en India en de rigide emissienormen zorgen voor een opmerkelijke groei in de markt voor siliconen structurele beglazing. De toename van renovatieactiviteiten in combinatie met de aanwezigheid van een groot aantal gerenommeerde leveranciers spelen ook een cruciale rol in de groei van de regionale markt.

De Noord-Amerikaanse markt draait hoog op de rug van factoren zoals de escalerende vraag naar energie-efficiënte gebouwen en geavanceerde gevelsystemen in de Verenigde Staten (VS) en Canada. Met de snelle vooruitgang in de installatietechnologie, de enorme vraag naar groene gebouwen en de aanzienlijke investeringen die worden gedaan in verschillende infrastructurele projecten, kan de regio tijdens de beoordelingsperiode een betere positie op de wereldmarkt bereiken.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/silicone-structural-glazing-market-5011 

Topconcurrenten

Sika AG (Zwitserland), Asahi Glass Co. Ltd (Japan), Schott AG (Duitsland), PPG Industries, Inc. (VS), Guardian Glass (VS), Nippon Sheet Glass Co. Ltd (Japan), The DOW Chemical Company (VS), 3M Company (VS), YKK Corporation (Japan), Saint-Gobain S.A. (Frankrijk), Central Glass Co., Ltd. (Tokio), Permasteelisa S.P.A (Italië), Xinyi Glass Holdings Limited (Hong Kong), Arkema SA (Frankrijk), Sisecam Group (Turkije), zijn enkele van de belangrijkste concurrenten op de markt voor structurele siliconenbeglazing.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door Components, Application, Logistics en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Gerelateerd rapport

Zelfherstellende betonmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-healing-concrete-market-7854

Houten vloeren markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/wood-flooring-market-7857

Buitenmuur systeem markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/exterior-wall-system-market-7915

Cross Laminated Timber Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/cross-laminated-timber-market-7962

Synthetische gipsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/synthetic-gypsum-market-7963

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Silicone Structural Glazing,Silicone Structural Glazing Market,Silicone Structural Glazing Market Size