header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Virtual Reality in Therapy Market is klaar om USD 6,9 miljard te bereiken, met een groei van 32,60% CAGR tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 11, 2023 4:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Virtual Reality in Therapy-markt naar verwachting een CAGR van 32,60% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 6,9 miljard hebben in 2030.

Virtual reality (VR) therapie is een vorm van psychotherapie die virtual reality-technologie gebruikt om real-life omgevingen en situaties te simuleren, waardoor patiënten hun angsten en angsten kunnen confronteren en overwinnen in een veilige en gecontroleerde omgeving. De virtual reality in de therapiemarkt verwijst naar de markt voor VR-gebaseerde therapieproducten en -diensten, waaronder hardware, software en aanverwante diensten.

COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de virtual reality in de therapiemarkt, omdat het de adoptie van telegezondheidstechnologieën en therapiediensten op afstand heeft versneld. Nu de pandemie mensen dwingt om thuis te blijven en persoonlijke interacties te vermijden, hebben veel professionals in de geestelijke gezondheidszorg zich tot virtual reality-therapie gewend als een manier om patiënten behandeling op afstand te bieden. Dit heeft geleid tot een toename van de vraag naar VR-gebaseerde therapieoplossingen en -diensten, evenals een toename van investeringen in VR-technologie en softwareontwikkeling.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4345

Virtual reality is gebruikt bij de behandeling en het overwinnen van fobieën van patiënten. Vivid Vision heeft bijvoorbeeld luie oogaandoeningen behandeld met meeslepende ervaringen. Het biedt behandeling op afstand voor zwakke ogen, gekruiste ogen en convergentiestoornis. Overheidsinitiatieven om nieuwe therapeutische praktijken voor de behandeling van patiënten te introduceren, kunnen de groei van de markt stimuleren. De grote vraag naar virtual reality-systemen om patiënten en studenten voor te lichten over de voordelen van therapie zal de markt ten goede komen. Het gebruik van VR voor de constructie van anatomieën en hun daaropvolgende behandeling kan latent potentieel hebben in medische universiteiten.

Virtual Reality in Therapy Market Report Scope:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

  USD 6,9 miljard

Groei:

CAGR van 32,60% van  2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Blader door de volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/virtual-reality-therapy-market-4345

Marktsegmentatie

De wereldwijde virtual reality in therapiemarkt is gesegmenteerd op basis van apparaat, technologie en toepassing.

Gebaseerd op apparaat: hoofdbevestiging en gebarenbediening

Gebaseerd op technologie: niet-meeslepend en volledig meeslepend

Op basis van toepassing: fobiebehandeling en robotchirurgie

Virtual Reality in therapiemarkt Belangrijkste spelers

  • Siemens Healthcare (Duitsland)
  • Virtalis Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • CAE Healthcare (VS)
  • GE Healthcare (VS)
  • Virtual Realities Llc (Verenigd Koninkrijk)
  • Qualcomm Technologies Inc. (US) (Zuid-Korea)
  • Vuzix (De V.S.)
  • Mimic Technologies Inc (VS) en Brainlab (Duitsland)

 

Koop dit Premium-rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4345

Regionale analyse

Regionaal is de virtual reality in de therapiemarkt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika domineert momenteel de markt, vanwege de aanwezigheid van grote spelers zoals Oculus VR, Samsung Electronics en Google, evenals de hoge prevalentie van psychische stoornissen in de regio. Europa is ook een belangrijke markt, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk die investerenzwaar in VR-gebaseerde oplossingen voor geestelijke gezondheid. Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt zijn, gedreven door de toenemende acceptatie van telegeneeskunde en digitale gezondheidstechnologieën in landen als China, India en Japan.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

AI in de verzekeringsmarkt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-in-insurance-market-8465

Content Intelligence Markt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/content-intelligence-market-8382

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Virtual Reality in Therapy Market,Virtual Reality in Therapy Market SIZE,Virtual Reality in Therapy Market share,Virtual Reality in Therapy Market growth