header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D-radarmarkt, vooruitgang in technologie, trends en voorspellingen tegen 2030

May 12, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de 3D Radar-markt naar verwachting een CAGR van ~ 20,35% registreren van 2020 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 702,7 miljoen hebben in 2030. De 3D-radarmarkt is een snelgroeiende industrie die de productie, distributie en verkoop van geavanceerde radarsystemen omvat die in staat zijn om 3D-beelden met hoge resolutie van objecten en terrein te genereren. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar real-time bewakings- en beveiligingssystemen in een reeks industrieën, waaronder het leger, de lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie en de scheepvaart.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10315

Belangrijkste spelers   

Lockheed Martin Corporation (VS), Raytheon Technologies Corporation (VS), Indra Sistemas SA (Spanje), Northrop Grumman Corporation (VS), Thales Group (Frankrijk), BAE Systems (VK), Airbus SAS (Nederland), Honeywell International Inc (VS), Saab AB (Zweden),           L3Harris Technologies Inc (VS)

Marktsegmentatie

3D Radar markt is gesegmenteerd in Platform, Frequentieband, en Bereik,

 Platform: Grond, Airborne, Marine

Frequentieband: C/S/X-band, E/F-band, L-band

Bereik: Lange Range, Medium Range,  Korte Range

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting de grootste markt voor 3D-radar zijn vanwege de grote vraag naar geavanceerde defensie- en ruimtevaarttechnologie. De VS is de grootste markt in deze regio, gedreven door de aanwezigheid van grote defensieaannemers en fabrikanten van radarsystemen.

Europa zal naar verwachting getuige zijn van een aanzienlijke groei in de 3D-radarmarkt als gevolg van de toenemende acceptatie van geavanceerde technologie in de defensie- en lucht- en ruimtevaartindustrie. Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland zijn de belangrijkste markten in deze regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor 3D-radar zijn vanwege de toenemende investeringen in defensie- en ruimtevaarttechnologie door landen als China, India en Japan. De groeiende vraag naar radarsystemen in de automobiel- en maritieme industrie stimuleert ook de groei van de markt in deze regio.

Het Midden-Oosten en Afrika zijn getuige van toenemende investeringen in de defensie- en ruimtevaartindustrie, wat naar verwachting de groei van de 3D-radarmarkt in deze regio zal stimuleren. De VAE, Saoedi-Arabië en Israël zijn de belangrijkste markten in deze regio.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-radar-market-10315

Latijns-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei doormaken in de 3D-radarmarkt als gevolg van de toenemende vraag naar radarsystemen in de automobiel- en maritieme industrie. Brazilië, Mexico en Argentinië zijn de belangrijkste markten in deze regio.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor additieve productie in de lucht- en ruimtevaart Onderzoeksrapport: Per platform (vliegtuig [vaste vleugel en roterende vleugel], onbemand luchtvaartuig en ruimtevaartuig), toepassing (motor, structureel en andere), materiaaltype (metaallegering, plastic, rubber en andere), technologie (3D-printen, lasersinteren (direct metaal en selectief), stereolithografie, gesmolten depositiemodellering en elektronenbundelsmelten) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Grensbeveiligingsmarkt Onderzoeksrapport: Per platform (grond, lucht, marine), systeem (laser, radar, camera, wide band draadloze communicatie, perimeterinbraak, onbemande voertuigen, C2C, biometrische systemen en anderen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor uw belangrijkste vragen kunnen worden beantwoord.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
Hudson 99Straat, 5e verdieping, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  3D Radar Market,3D Radar Market Share,3D Radar Industry,Global 3D Radar Market,3D Radar Market Research,3D Radar Market Analysis,3D Radar Market Size,3D Radar Market Research Report,3D Radar Market Forecast,3D Radar Market Trends