header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dieptedetectie marktanalyse per component, type, technologie en verticaal

May 12, 2023 6:00 PM ET

Dieptedetectie Marktinzichten

De wereldwijde markt voor dieptedetectie zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, volgens een nieuw rapport van Market Research Future (MRFR). Het rapport stelt dat de markt naar verwachting zal groeien met een CAGR van 13,5% van 2021 tot 2026. De groei kan worden toegeschreven aan de toenemende acceptatie van dieptedetectietechnologie in verschillende toepassingen zoals gaming, automotive en robotica.

Dieptedetectiemarkt Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor dieptedetectie zijn

  • Qualcomm Technologies, Inc. (VS),
  • Infineon Technologies AG (Duitsland),
  • Texas Instruments Incorporated (VS),
  • STMicroelectronics (Zwitserland),
  • PMD Technologies AG (Duitsland),
  • Sony Depthsensing Solutions (België),
  • Espros Photonics AG (Zwitserland),
  • Creative Technology Ltd. (Singapore),
  • Occipital, Inc. (VS), en
  • Intel Corporation (VS).

Ontvang een compleet PDF-voorbeeld @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6951

Marktsegmentatie

De wereldwijde dieptedetectiemarkt is gesegmenteerd op basis van component, type, technologie, toepassing, verticaal en regio.

Op basis van component is de markt gesegmenteerd in hard- en software. Het hardwaresegment is verder onderverdeeld in camera / lensmodule, verlichtingsmodule en andere.

Per type is de markt gesegmenteerd in actief en passief. Het actieve segment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de toenemende acceptatie in toepassingen zoals robotica, automotive en consumentenelektronica.

Op basis van technologie is de markt gesegmenteerd in time-of-flight, gestructureerd licht, stereovisie en andere. Het time-of-flight-segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, vanwege het brede scala aan toepassingen in smartphones, tablets en gameconsoles.

Per toepassing is de markt gesegmenteerd in gebarenherkenning, scannen en beeldvorming, objectherkenning en andere. Het segment gebarenherkenning zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, vanwege de toenemende acceptatie in gaming- en automobieltoepassingen.

Op basis van verticaal is de markt gesegmenteerd in consumentenelektronica, automotive, gezondheidszorg, robotica en andere. Verwacht wordt dat het segment consumentenelektronica de markt zal domineren tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van dieptedetectietechnologie in smartphones, tablets en spelconsoles.

Download het volledige rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/depth-sensing-market-6951

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor dieptedetectie is per regio gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de aanwezigheid van grote leveranciers van dieptedetectietechnologie en de toenemende acceptatie van dieptedetectietechnologie in de regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste groei laten zien tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van dieptedetectietechnologie in toepassingen zoals gaming, consumentenelektronica en automotive in landen als China, Japan en Zuid-Korea.

Trends in de branche

De markt voor dieptedetectie is getuige van verschillende trends in de industrie, zoals de toenemende acceptatie van dieptedetectietechnologie in smartphones, tablets en gameconsoles, en de stijgende vraag naar dieptedetectietechnologie in de auto-industrie voor toepassingen zoals geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) en autonome voertuigen.

Koop nu Premium Research Report: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6951

Conclusie

Kortom, de wereldwijde markt voor dieptedetectie zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, als gevolg van de toenemende acceptatie van dieptedetectietechnologie in verschillende toepassingen zoals gaming, automotive en robotica. De markt is gesegmenteerd op basis van component, type, technologie, toepassing, verticaal en regio. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de aanwezigheid van grote leveranciers van dieptedetectietechnologie en de toenemende acceptatie van dieptedetectietechnologiein de regio.

Lees meer artikel-

VRF Systems Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030  

Silicium-op-isolator (SOI) markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030     

IoT-chipsmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Depth Sensing Market,Depth Sensing Market Size,Depth Sensing Market Share