header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Horizonten verbreden: het opkomende tij van de onderwaterbetonmarkt 2023

May 12, 2023 5:00 PM ET

De onderwaterbetonmarkt zal naar verwachting groeien van USD 103,15 miljard in 2023 tot USD 189,5 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,9% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Beton dat onder het oppervlak van de zee wordt gebruikt, staat bekend als onderwaterbeton. Daarom worden verschillende hulpstoffen gebruikt om de duurzaamheid van beton te behouden en te verbeteren. De tunnels, onderwaterreparaties, waterkracht en maritieme industrieën zijn allemaal sterk afhankelijk van onderwaterbeton.

De toenemende vraag naar onderhoud en reparatie van de huidige onderwaterconstructies zou de belangrijkste factor zijn die de wereldwijde betonmarkt in 2020 aandrijft. Diverse hulpstoffen worden gebruikt in onderwaterbeton om krimp te verminderen, de duurzaamheid te verhogen en erosie van het beton te voorkomen wanneer het beton onder water wordt gebruikt. De groei van de onderwaterbetonmarkt wordt vooral beïnvloed door de groeiende tunnel- en dambouw in opkomende economieën en de ontwikkelde constructies zoals zwembaden in geavanceerde landen. De behoefte aan onderzeese beton wordt beïnvloed door de toegenomen vraag naar maritieme infrastructuur zoals ondergrondse havenschachten en havensystemen. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat uitgebreide capaciteitsuitbreidingen en toenemend waterkrachtgebruik de wereldwijde markt voor onderwaterbeton zullen stimuleren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2983

Volgens schattingen zal de overvloed aan versterkte grondstoffen zoals hulpstoffen, cement, afdichtingsmiddelen en lijmen in de economie een effect hebben op de markt. De aanwezigheid van verschillende betonproducenten, onderaannemers en aannemers zal naar verwachting ook de wereldwijde onderwaterbetonindustrie van brandstof voorzien.

Regionale analyse:
Er wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse markt de wereldwijde onderwaterbetonindustrie over alle andere regio’s zal regeren. Volgens voorspellingen zou de onderwaterbetonmarkt zeker het snelst groeien in Noord-Amerika. Er wordt voorspeld dat de markt zal uitbreiden vanwege de hogere kwaliteit van onderwater mariene projecten, waaronder brugpijlers in rivieren en havens.

De implementatie van ondergrondse metroprojecten in de APAC-regio heeft bijgedragen aan de marktgroei voor onderwaterbetonwater. De vraag van de bouwsector naar versterkte grondstoffen zoals cement, afdichtingsmiddelen en hulpstoffen, samen met de prevalentie van betonaannemers en fabrikanten in ontwikkelingslanden zoals India en China, zijn de factoren die het meest waarschijnlijk aanzienlijk zullen bijdragen aan de uitbreiding als de onderwaterbetonwatermarker tijdens de beoordelingsperiode.

Marktsegmentatie:
De regio, toepassing en legmethode kunnen worden gebruikt om de wereldwijde markt voor onderwaterbeton te segmenteren.

De wereldwijde markt voor onderzeese beton kan worden gesegmenteerd op basis van legmethoden in termiemethode, bakplaatsing, pompmethode en andere.

De markt voor onderwaterbeton kan worden gesegmenteerd op basis van toepassing in maritieme, onderwaterreparaties, tunnels, waterkracht en andere.

De onderzeese betonmarkt kan worden onderverdeeld in vier regio’s op basis van geografie: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (Row).

Belangrijkste spelers:
Sika AG (Zwitserland), Cemex S.A.B. De C.V. (Mexico), Rockbond SCP Ltd (Verenigd Koninkrijk), Conmix Ltd (Verenigde Arabische Emiraten), HeidelbergCement Group (Duitsland), M-Con Products Inc (VS), Underground Supply Inc (VS), Wieser Concrete Products Inc (VS)

Nu kopenhttps://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2983

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Underwater Concrete,Underwater Concrete Market,Underwater Concrete Market Size