header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LASIK Eye Surgery Marktomvang, aandeel, vraag, opkomende trends, diepgaande analyse en voorspelling tot 2030

May 12, 2023 11:00 AM ET

LASIK Eye Surgery Market Research Report Information: By Type (Wavefront Optimized, Wavefront-Guided, Topography Guided, All Laser), Vision Error (Myopia, Hyperopia, Astigmatism, Others), Eindgebruikers (Ziekenhuizen, Eye Care Clinic, LASIK Centers, Anderen) -Voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de LASIK-markt voor oogchirurgie naar verwachting een CAGR van ~ 5,60% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 3,4 miljard hebben in 2030.

LASIK (Laser-Assisted in Situ Keratomileusis) Oogchirurgie is een vorm van refractieve chirurgie die wordt gebruikt om zichtproblemen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te corrigeren. De LASIK-oogchirurgiemarkt verwijst naar de industrie die LASIK-operaties aan patiënten aanbiedt en aanbiedt. Deze markt omvat klinieken, ziekenhuizen en andere zorgverleners die LASIK-procedures aanbieden, evenals bedrijven die LASIK-apparatuur en -benodigdheden produceren. De LASIK-markt voor oogchirurgie is een groeiende industrie, omdat steeds meer mensen hun zichtproblemen proberen te corrigeren door middel van deze veilige en effectieve chirurgische procedure.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de LASIK-oogchirurgiemarkt. Met de focus op het indammen van het virus en het verminderen van de verspreiding, werden veel electieve operaties, waaronder LASIK, uitgesteld of geannuleerd. Als gevolg hiervan kende de LASIK-markt een daling van de vraag en de omzet. Veel klinieken en ziekenhuizen die LASIK-diensten aanbieden, moesten hun openingstijden verminderen of zelfs tijdelijk sluiten, wat aanzienlijke financiële verliezen veroorzaakte.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1774

Segmentatie

De LASIK-markt voor oogchirurgie is gesegmenteerd in type en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in wavefront-guided LASIK, wavefront-optimized LASIK, bladeless LASIK en traditional LASIK.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in ziekenhuizen, oogzorgklinieken en Lasik-centra.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Abbott Inc. (VS)
  • Alcon Laboratories Inc. (VS)
  • AMO Manufacturing USA LLC (VS)
  • Bausch & Lomb Incorporated (VS)
  • Carl Zeiss Inc. (Duitsland)
  • LaserSight Technologies Inc (VS)
  • Nidek Inc. (Japan)

Regionale analyse

De grootste regio voor de LASIK-oogchirurgiemarkt is Noord-Amerika, dat de Verenigde Staten en Canada omvat. Noord-Amerika is goed voor het grootste deel van de markt vanwege de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers op de markt, een hoog bewustzijn onder de bevolking en een toenemende vraag naar LASIK-chirurgie als gevolg van veranderingen in levensstijl.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (85 pagina’s) over LASIK-oogchirurgie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/lasik-eye-surgery-market-1774

Europa is de op een na grootste markt voor LASIK-chirurgie, gedreven door de toenemende vraag naar LASIK-procedures en een gunstig vergoedingsbeleid in sommige landen. De regio Azië-Pacific maakt ook een snelle groei door in de LASIK-markt als gevolg van een stijgend besteedbaar inkomen, toenemend bewustzijn en een grote bevolking.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Markt voor oogheelkundige apparatuur Onderzoeksrapport per product (oogheelkundige chirurgische apparaten, vitreoretinale chirurgische apparaten, refractieve chirurgische apparaten, diagnostische en bewakingsapparatuur), per toepassing (glaucoom, amblyopie, cataract, netvliesloslating, anderen), per eindgebruiker (oogheelkundige klinieken, ziekenhuizen, diagnostisch centrum) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Eye Care supplementen markt Informatie over onderzoeksrapporten: per type (antioxidant, vetzuren, ontstekingsremmend), toepassing (ooggezondheid, maculaire degeneratie, cataract, glaucoom, diabetische retinopathie), eindgebruiker (oogziekenhuizen, oogklinieken) – wereldwijde prognose tot 2030

Droge ogen syndroom markt Onderzoeksrapportinformatie per type (verdampend en waterig), per diagnose (Schirmer Tets en oogonderzoek), per behandeling (voedingssupplement en chirurgie), perDistributiekanaal (ziekenhuisapotheken), per eindgebruiker (ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  LASIK Eye Surgery Market,LASIK Eye Surgery Market Size,LASIK Eye Surgery Market Share,LASIK Eye Surgery Market Trends,LASIK Eye Surgery Market Growth