header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor entreematten laat veelbelovende groei zien naarmate de vraag naar veiligheid en esthetiek toeneemt

May 12, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor entreematten zal naar verwachting gedurende de prognoseperiode een duurzame groei doormaken. Verhoogde consumptie van mattenproducten zoals walk-off matten, anti-vermoeidheid en logo & speciale matten in zowel residentiële als commerciële gebieden, de bloeiende bouwsector en ondersteunende overheidsvoorschriften en -initiatieven hebben verder verwacht de verkoopvooruitzichten te verbeteren.

Entrance Matting Market zal naar verwachting groeien van USD 6,89 miljard in 2023 tot USD 11,07 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,1% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

  1. Groeiend bewustzijn van veiligheid en hygiëne:

Met de toenemende focus op veiligheid en hygiëne heeft entreematten een prominente plaats gekregen in verschillende industrieën. Bedrijven, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en openbare ruimtes begrijpen het belang van het voorkomen van uitglijden, struikelen en vallen veroorzaakt door natte of vuile vloeren. Entreematten verminderen effectief het risico op ongevallen door een antislipoppervlak te bieden en vocht uit schoeisel te absorberen. Bovendien dragen deze matten bij aan het behoud van de binnenluchtkwaliteit door de overdracht van verontreinigende stoffen, allergenen en verontreinigingen buitenshuis te minimaliseren.

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7173

Technologische vooruitgang en productinnovaties:

De markt voor entreematten heeft opmerkelijke vooruitgang geboekt op het gebied van technologie en productinnovaties. Fabrikanten integreren geavanceerde materialen, zoals gerecycled rubber, nylon, polypropyleen en microvezel, om de duurzaamheid, functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht van entreematten te verbeteren. Bovendien wint de integratie van antimicrobiële en antivermoeidheidseigenschappen in deze matten aan kracht, wat zorgt voor een schonere en gezondere omgeving. De ontwikkeling van modulaire en aanpasbare entreemattensystemen heeft architecten en ontwerpers ook in staat gesteld om unieke en visueel aantrekkelijke ingangen te creëren.

  1. Toenemende focus op duurzaamheid:

Duurzaamheid is een belangrijke overweging geworden in de markt voor entreematten. Klanten eisen steeds vaker milieuvriendelijke en recyclebare entreematten die aansluiten bij hun duurzaamheidsdoelstellingen. Fabrikanten reageren hierop door milieuvriendelijke materialen en productieprocessen te introduceren. Bovendien wordt entreematten met hoogwaardige schraapvezels ontworpen om vuil effectief op te vangen en vast te houden, waardoor de noodzaak voor frequente vervanging wordt verminderd en de afvalproductie wordt geminimaliseerd.

Deze studie geeft een overzicht van de wereldwijde markt voor entreematten en volgt drie marktsegmenten in vier geografische regio’s. Het rapport bestudeert de belangrijkste spelers en biedt een vijfjaarlijkse trendanalyse die de marktomvang, het volume en het aandeel voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (ROW) benadrukt. Het rapport geeft ook een prognose, gericht op de marktkansen voor de komende vijf jaar voor elke regio. De reikwijdte van de studie segmenteert de wereldwijde markt voor entreematten, per type, materiaal, toepassing, gebruik en per regio.

Belangrijkste spelers

3M (VS), Cintas Corporation (VS), Forbo Holdings AG (Zwitserland), Unifirst Corporation (VS), Bergo Flooring AB (Zweden), Eagle Mat & Floor Products (VS), Birrus Matting Systems (Australië), Superior Manufacturing Group (VS)

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7173

Vergelijkbaar rapport

Voorgespannen betonmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/prestressed-concrete-market-7506

HDPE Pipes Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/hdpe-pipes-market-7573

Plastic Buizen Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-pipes-market-7619

Veerkrachtige vloerenmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/resilient-flooring-market-7656

Soft Covering Flooring Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/soft-covering-flooring-market-7670

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Entrance Matting,Entrance Matting Market,Entrance Matting Market Size