header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nutricosmetics-markt door wereldwijde belangrijke spelers, zakelijk toenemend bewustzijn en trends door voorspelling 2030

May 12, 2023 4:21 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Nutricosmetics-markt naar verwachting een CAGR van 6,45% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 6,51 miljard hebben in 2030.

De nutricosmeticamarkt verwijst naar de industrie die voedingssupplementen, functionele voedingsmiddelen en dranken produceert en verkoopt die zijn ontworpen om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Deze producten bevatten meestal ingrediënten zoals vitamines, mineralen, antioxidanten en andere voedingsstoffen waarvan wordt aangenomen dat ze een gezonde huid van binnenuit bevorderen.

De markt voor nutricosmetica wordt gedreven door de groeiende vraag naar natuurlijke en biologische producten, omdat consumenten zich meer zorgen maken over de schadelijke effecten van synthetische ingrediënten in producten voor persoonlijke verzorging. Bovendien heeft de toenemende prevalentie van huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis ook bijgedragen aan de groei van de markt voor nutricosmetica.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2048

Nutraceuticals Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Laboratoire Dermatologique ACM, Forza Industries Ltd, Vitabiotics Ltd., D-LAB Nutricosmetics, kinase, Amway, Natrol, LLC, SOS Hair Care, WR Group en Pfizer Inc.

Marktsegmentatie

De wereldwijde nutricosmeticamarkt is gesegmenteerd in eindgebruik, type en distributiekanaal.

Op basis van het eindgebruik is de markt gesegmenteerd in huidverzorging, haarverzorging, nagelverzorging en andere.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in capsules, tabletten en softgels, dranken, poeders, gummies en snoepjes en andere.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based en Non-Store-Based 

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/nutricosmetics-market-2048

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor nutricosmetica, met een aanzienlijke vraag in landen als de Verenigde Staten en Canada. De markt van de regio wordt gedreven door de toenemende prevalentie van huidaandoeningen en de groeiende trend van gezondheid en welzijn, wat heeft geleid tot een hogere vraag naar natuurlijke en biologische producten.

Europa is ook een belangrijke markt voor nutricosmetica, met landen als Frankrijk en Duitsland die een aanzienlijke vraag naar deze producten zien. De markt van de regio wordt gedreven door de toenemende interesse in anti-aging producten en de groeiende vraag naar natuurlijke en biologische ingrediënten.

De regio Azië-Pacific is ook een belangrijke markt voor nutricosmetica, met landen als China, Japan en Zuid-Korea die een aanzienlijke groei van de vraag zien. De markt van de regio wordt gedreven door de lange geschiedenis van traditionele remedies en kruidensupplementen die worden gebruikt voor schoonheid en huidverzorging, evenals het groeiende bewustzijn van de voordelen van nutricosmetica voor de gezondheid van de huid.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedingsmiddelen-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Vitamine supplementen markt Onderzoeksrapportinformatie per type (vitamine B, vitamine C, vitamine D, multivitaminen en andere), per vorm (tabletten, capsules en zachte gels, poeder en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Voedingssupplementen Markt Onderzoeksrapportinformatie per type (vitaminen, mineralen, aminozuren en eiwitten, probiotica, mengsels en andere), per vorm (tabletten, capsules en zachte gels, poeders, gummies en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Markt voor gezondheidssupplementen Onderzoeksrapport:Informatie per type (voedingssupplementen, bodybuildingsupplementen, ooggezondheidssupplementen, speciale supplementen, anderen), per toepassing (cardiologie, reumatische aandoeningen, allergie, anderen), per ingrediënten (vitaminen en mineralen, aminozuren, plantaardige producten, enzymen, anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, onderzoekscentra, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Nutricosmetics Market,Nutricosmetics Market Size,Nutricosmetics Market Share,Nutricosmetics Market Demand,Nutricosmetics Market Trends,Nutricosmetics Market Analysis,Nutricosmetics Market Growth,Nutricosmetics Industry,Global Nutricosmetics Market,Nutricosmetics Market Overview,Nutricosmetics Market Segments,Nutricosmetics Market Forecast