header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AI-wervingsmarkt verwacht USD 942,3 miljoen te bereiken in 2030, trends, waarde, groei en voorspelling tegen 2023 – 2030

May 15, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

Het AI-marktaandeel in de recruitmentindustrie zal naar verwachting toenemen tot USD 942,3 miljoen van 2023 tot 2030 bij een versnellende CAGR van 6,9%.

De AI-wervingsmarkt verwijst naar het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) -technologieën en -tools om het wervingsproces te verbeteren en te stroomlijnen. Dit omvat het gebruik van AI voor taken zoals het werven van kandidaten, het screenen van cv’s, interviewen en het matchen van kandidaten. De markt voor AI-wervingsoplossingen zal naar verwachting de komende jaren groeien naarmate meer bedrijven deze technologieën willen gebruiken om hun wervingsprocessen te verbeteren en de time-to-hire te verkorten.

Belangrijkste spelers

De AI-wervingsmarkt heeft een groot aantal spelers, waaronder gevestigde technologiebedrijven, startups en gespecialiseerde wervingsserviceproviders. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

IBM Corporation, SAP SE, Oracle Corporation, Workday, Inc., Talentsoft SA, Ultimate Software Group, Inc., Ascendify Corporation, Cornerstone OnDemand, Inc., Jobvite, Inc., iCIMS, Inc.

Deze bedrijven bieden een reeks op AI gebaseerde wervingsoplossingen, waaronder sourcing en screening van kandidaten, interviewplanning en -analyse en kandidaatmatching. De markt is zeer competitief, met nieuwe spelers die de ruimte betreden en bestaande spelers die hun aanbod uitbreiden om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar op AI gebaseerde wervingsoplossingen.

Klik hier voor een voorbeeld van een Premium-rapport:
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8289

Regionale analyse

De AI-wervingsmarkt heeft een wereldwijd bereik, met bedrijven uit verschillende regio’s die AI-oplossingen gebruiken voor hun wervingsbehoeften. De markt is echter het meest ontwikkeld in Noord-Amerika en Europa, die het grootste aantal aanbieders van AI-oplossingen en een hoge mate van acceptatie door bedrijven hebben.

In Noord-Amerika is de VS de grootste markt voor AI-wervingsoplossingen, gedreven door de grote vraag naar deze technologieën van bedrijven in de regio. In Europa zijn het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk de belangrijkste markten voor AI-wervingsoplossingen, met een groeiend aantal startups en gevestigde bedrijven die deze oplossingen aanbieden.

Azië-Pacific is ook een opkomende markt voor AI-wervingsoplossingen, met een toenemende acceptatie door bedrijven in landen als China, India en Japan. Andere regio’s, zoals Latijns-Amerika en het Midden-Oosten, zullen naar verwachting ook groei zien in de AI-wervingsmarkt naarmate meer bedrijven in deze regio’s deze technologieën gebruiken.

Koop dit Premium Research Report bij:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8289

Ai Recruitment Marktsegmentatie

De AI-wervingsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder:

Implementatiemodus: Cloudgebaseerd en on-premise zijn de twee belangrijkste implementatiemodi voor AI-wervingsoplossingen.

Toepassing: AI-wervingsoplossingen kunnen worden gebruikt voor verschillende wervingstaken, waaronder kandidaatsourcing, cv-screening, sollicitatiegesprekken en het matchen van kandidaten.

Eindgebruiker: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type organisaties dat deze oplossingen gebruikt, zoals kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) en grote ondernemingen.

Regio: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van de regio, omdat de vraag naar en de acceptatie van AI-wervingsoplossingen per regio verschillen.

Component: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van de componenten die worden gebruikt in AI-wervingsoplossingen, zoals softwaretools, services en platforms.

Industrie: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van de industrie, zoals gezondheidszorg, IT en telecom, BFSI en andere, omdat verschillende industrieën unieke wervingsbehoeften kunnen hebben die kunnen worden aangepakt door AI-oplossingen.

Blader door Compleet Rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-recruitment-market-8289

Laatste nieuws uit de industrie in 2023:

  • Google lanceert AI-aangedreven wervingstool

Google heeft een AI-aangedreven wervingstool genaamd Hire gelanceerd, die is ontworpen om bedrijven te helpen de beste kandidaten voor hun openstaande posities te vinden. Hire maakt gebruik van machine learning om cv’s te analyseren en kandidaten te identificeren die goed bij de baan passen. De tool geeft ook inzicht in devaardigheden en ervaring, en kan bedrijven helpen om gepersonaliseerde interviewvragen te maken.

  • Microsoft lanceert AI-aangedreven virtuele assistent voor recruiters

Microsoft heeft een AI-aangedreven virtuele assistent genaamd Ada gelanceerd, die is ontworpen om recruiters te helpen met hun dagelijkse taken. Ada kan vragen over het wervingsproces beantwoorden, interviews plannen en zelfs afwijzingsbrieven verzenden. De virtuele assistent is 24/7 beschikbaar en kan recruiters helpen tijd te besparen en hun efficiëntie te verbeteren.

  • IBM lanceert AI-powered talent acquisition platform

IBM heeft een AI-aangedreven talentacquisitieplatform gelanceerd, Talent Discovery genaamd, dat is ontworpen om bedrijven te helpen het beste talent te vinden en aan te nemen. Talent Discovery maakt gebruik van machine learning om cv’s te analyseren, kandidaten te identificeren die goed bij de baan passen en kandidaten aan te bevelen aan wervingsmanagers. Het platform biedt ook inzicht in de vaardigheden en ervaring van kandidaten en kan bedrijven helpen om gepersonaliseerde interviewvragen te maken.

  • SAP lanceert AI-aangedreven wervingsoplossing

SAP heeft een AI-aangedreven wervingsoplossing gelanceerd met de naam SAP SuccessFactors Recruiting, die is ontworpen om bedrijven te helpen het beste talent te vinden en aan te nemen. SAP SuccessFactors Recruiting maakt gebruik van machine learning om taken te automatiseren, zoals het screenen van cv’s, het plannen van interviews en het verzenden van afwijzingsbrieven. De oplossing biedt ook inzicht in de vaardigheden en ervaring van kandidaten en kan bedrijven helpen om gepersonaliseerde interviewvragen te maken.

Dit zijn slechts enkele van de laatste branchenieuws in 2023 voor AI Recruitment Market. Naarmate AI-technologie zich blijft ontwikkelen, kunnen we verwachten dat er nog meer innovatieve AI-aangedreven oplossingen worden ontwikkeld om bedrijven te helpen met hun wervingsbehoeften.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over informatie- en communicatietechnologie, door Market Research Future:

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Digitale kluismarkt Grootte & Delen | Trends Analyse, 2030

Gezondheidszorg in Metaverse Market Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Kunstmatige intelligentie (AI) in marketingmarkt Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  AI Recruitment Market,AI Recruitment Market Size,AI Recruitment Market Share,AI Recruitment Market Growth,AI Recruitment Market Demands,AI Recruitment Industry