header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van het marktaandeel van gensets tegen 2030 | Industriesegmenten, belangrijke spelers en omzetprognose tegen 2030

May 15, 2023 4:00 PM ET

Global Genset Market Overzicht:

De gensetmarkt zal naar verwachting in 2030 een waardering van USD 30.590,5 miljoen bereiken, met een gezonde CAGR van 5,3% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

Een aggregaat, ook bekend als een generatorset of generator, is een draagbaar apparaat dat een motor, een elektrische generator en verschillende besturings- en hulpapparaten combineert om elektriciteit op te wekken en te leveren. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de gensetmarkt, met zowel positieve als negatieve effecten. Aan de ene kant hebben de lockdowns en bewegingsbeperkingen geleid tot een afname van de vraag naar aggregaten, omdat er een afname is van de bouw- en industriële activiteiten. Aan de andere kant is er een toegenomen vraag naar generatorsets als back-upstroombronnen in residentiële en commerciële gebouwen, omdat de pandemie heeft geleid tot een toegenomen behoefte aan betrouwbare elektriciteitsvoorziening in geval van stroomuitval. Bovendien heeft de gezondheidszorgsector een toename van de vraag naar generatorsets gezien, omdat ze worden gebruikt om medische apparatuur en faciliteiten van stroom te voorzien. Kortom, de COVID-19-pandemie heeft een gemengde impact gehad op de gensetmarkt.

Voorbeeldrapport aanvragen voor bedrijfsinzichten @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1709

Genset Markt Covid 19 Analyse:

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op verschillende industrieën, waaronder de gensetmarkt. Generatorsets, of generatorsets, worden veel gebruikt in verschillende toepassingen, zoals residentiële, commerciële en industriële sectoren om back-upstroom te leveren tijdens stroomuitval. Hier is een analyse van de effecten van COVID-19 op de gensetmarkt:

  1. Verstoringen in de toeleveringsketen: De pandemie heeft verstoringen veroorzaakt in wereldwijde toeleveringsketens, waaronder de productie en distributie van generatorsets. Beperkingen op het verkeer van goederen, tijdelijke stilleggingen van productiefaciliteiten en vertragingen in de levering van componenten hebben de productie en beschikbaarheid van generatorsets beïnvloed.
  2. Daling van de vraag: De economische onzekerheid en verminderde bedrijfsactiviteiten tijdens lockdowns en beperkingen hebben geleid tot een daling van de vraag naar aggregaten. Veel industrieën hebben hun activiteiten teruggeschroefd, wat heeft geleid tot lagere vereisten voor back-upstroomoplossingen.
  3. Verschuiving naar werken op afstand: Met de implementatie van thuiswerkbeleid en regelingen voor werken op afstand nam de vraag naar generatorsets in commerciële gebouwen en kantoren af.
  4. Focus op gezondheidszorginfrastructuur: De zorgsector zag tijdens de pandemie een sterke toename van de vraag naar aggregaten.
  5. Meer nadruk op paraatheid voor noodsituaties: De pandemie benadrukte het belang van paraatheid voor noodsituaties, wat leidde tot een groeiend bewustzijn van de behoefte aan back-upstroomoplossingen.
  6. Overheidsinitiatieven en investeringen: Overheden over de hele wereld hebben het belang van betrouwbare stroomvoorziening tijdens crises en noodsituaties erkend. Stimuleringspakketten en investeringen zijn toegewezen aan het verbeteren van de energie-infrastructuur, wat op de lange termijn indirect ten goede kan komen aan de gensetmarkt.

Regionale analyse:

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Midden-Oosten & Afrika
  • Zuid-Amerika

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste aandeel hebben in de wereldwijde gensetmarkt, vanwege factoren zoals de grote bevolking, snel groeiende economieën en de toenemende vraag naar betrouwbare stroomvoorziening in landen als China, India en Japan. Daarnaast dragen ondersteunend overheidsbeleid en -initiatieven, evenals de aanwezigheid van grote marktspelers, bij aan de groei van de gensetmarkt in de regio Azië-Pacific.

Aangepast rapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1709

Marktsegmentatie:

De Global Genset-markt is gesegmenteerd in vermogen, toepassing en brandstoftype.

Op basis van het vermogen is de markt gesegmenteerd in Tot 100, 100-350, 350-1000 en boven de 1000.

Op basis van het brandstoftype is de marktgesegmenteerd in aardgas, diesel en propaan.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in Standby Power, Peak Shaving en Prime/Continuous Power.

Genset markt belangrijkste bevindingen:

  • Groeiende vraag: De markt voor generatorsets (generatorsets) heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Dit is voornamelijk te wijten aan de toenemende behoefte aan ononderbroken stroomvoorziening in verschillende industrieën, commerciële instellingen en residentiële sectoren.
  • Industriële toepassingen: Gensets worden op grote schaal gebruikt in industrieën zoals productie, olie en gas, bouw, mijnbouw en telecommunicatie.
  • Stijgende stroomuitval: Met de groeiende vraag naar elektriciteit wereldwijd, zijn stroomuitval een veel voorkomend verschijnsel geworden. Gensets spelen een cruciale rol bij het overbruggen van de kloof tussen vraag en aanbod van elektriciteit tijdens dergelijke uitval, zorgen voor continue activiteiten en minimaliseren financiële verliezen.
  • Toenemende acceptatie van hernieuwbare energie: De verschuiving naar hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, heeft invloed gehad op de markt voor generatorsets. Hoewel deze bronnen aan kracht winnen, worden generatorsets nog steeds gebruikt als back-upstroomoplossingen om intermittency-problemen aan te pakken en betrouwbare elektriciteit te leveren in afgelegen gebieden.
  • Groeiende vraag naar draagbare generatorsets: Er is een toenemende vraag naar draagbare generatorsets, met name in de bouw, evenementen en recreatieve sectoren. Draagbare generatorsets bieden flexibiliteit en gemak, waardoor gebruikers toegang hebben tot stroom op afgelegen locaties of tijdens buitenactiviteiten.

Praat met de analist voor meer informatie @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1709

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Caterpillar, Cummins, Wartsila, Siemens, General Electric, ABB Ltd, PARAMAC, Generac Holdings Inc., Kohler Co., MTU Onsite Energy, Mitsubishi Heavy Industries, Kirloskar Electric Company, Yanmar Co.Ltd. en Himoinsa S.L.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Genset Market,Genset Market Trends,Genset Market Demand,Genset Market Growth