header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Calciumperoxidemarkt zal een opvallende groei doormaken, geschat op USD 3,02 miljard in 2032 (bijgewerkt PDF 2023)

May 15, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde calciumperoxidemarkt zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 3,6% registreren en zal naar schatting usd 3,02 miljard bereiken in 2032.

Calcium is een vaste peroxideverbinding die in verschillende industrieën wordt gebruikt als bleek-, desinfectie- en oxidatiemiddel. Het is een wit of geelachtig poeder dat zuurstof afgeeft wanneer het water raakt. De calciumperoxidemarkt wordt gedreven door de toegenomen vraag naar oxidatiemiddelen en ontsmettingsmiddelen in de industriële sector en een toegenomen bewustzijn van de voordelen van calciumperoxide in de landbouwsector. Calciumperoxide wordt in de landbouw gebruikt als bodemverbeteraar en gewasversterker, omdat het helpt bij het verbeteren van de bodemvruchtbaarheid en plantengroei.

De groeiende vraag naar afvalwaterzuivering en vervuilingsbeheersing drijft ook de vraag naar calciumperoxide aan, omdat het een effectief oxidatiemiddel is dat kan worden gebruikt om verontreinigd water en grond te behandelen. Bovendien wordt verwacht dat de stijgende vraag naar biologisch voedsel en de toenemende focus op duurzame landbouwpraktijken aanzienlijke groeimogelijkheden zullen creëren voor de calciumperoxidemarkt. Bovendien wordt verwacht dat technologische vooruitgang in de productie de productiekosten zal verlagen en de acceptatie van calciumperoxide in verschillende toepassingen voor eindgebruik zal vergroten.

Rapportvoorbeeld downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11667

Segment analyse

De wereldwijde calciumperoxidemarkt is gesegmenteerd op basis van kwaliteit, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van kwaliteit is de markt gesegmenteerd in Food en Industrial. Het foodsegment zou in 2022 het grootste marktaandeel hebben.

De wereldwijde calciumperoxidemarkt is gesegmenteerd op basis van toepassing in Clarifying Agents, Oxidizing Agents, Deodorizing Agents en Anderen. Verwacht werd dat het segment oxidatiemiddelen in 2022 het grootste marktaandeel zou hebben.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in voedingsmiddelen en dranken, landbouw, mijnbouw, farmaceutische producten, papier en pulp en andere. In 2022 domineerde het food & beverages segment de markt.

Regionale analyse

Op basis van de regio is de wereldwijde calciumperoxidemarkt verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese calciumperoxidemarkt bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De calciumperoxidemarkt in Azië-Pacific is gesegmenteerd in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de calciumperoxidemarkt in de wereld bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Noord-Amerika is momenteel de grootste wereldwijde markt voor calciumperoxide vanwege de aanwezigheid van belangrijke spelers en de grote vraag van eindgebruiksindustrieën zoals voedselverwerking, landbouw en afvalwaterzuivering. Het toenemende gebruik van calciumperoxide als zuurstofafgifte en bleekmiddel in de voedselverwerking stimuleert de marktgroei. Bovendien dragen strenge regionale voorschriften voor afvalwaterzuivering bij aan de groei van de markt. In september 2021 lanceerde Solvay NV een nieuw assortiment hoogwaardige calciumperoxideproducten voor de Noord-Amerikaanse markt, die naar verwachting de regionale marktvraag verder zullen stimuleren.

De Europese calciumperoxidemarkt zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag van eindgebruiksindustrieën zoals landbouw, milieusanering en voedselverwerking. De groei in de landbouwsector is te wijten aan de stijgende vraag naar biologische landbouwpraktijken die het gebruik van calciumperoxide als bodembehandelingsmiddel vereisen. Bovendien stimuleert de groeiende acceptatie van afvalwaterzuiveringsinstallaties in de regio de uitbreiding van de markt.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11667

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting getuige zijn van de snelste groei in de wereldwijde calciumperoxidemarkt, toegeschreven aan de snelle industrialisatie en de toenemende vraag naar waterbehandeling en voedselverwerkingstoepassingen. De robuuste groei in de voedselverwerkende sector is te danken aan de stijgende vraag naar verpakte voedingsmiddelen en de toenemende voorkeur van de consument voor biologische en chemicaliënvrije producten. Bovendien stimuleert de toenemende acceptatie van calciumperoxide als waterbehandelingsmiddel in landen als China en India ook de marktontwikkeling.

Andere regio’s, zoals Latijns-Amerika, het MiddenOost en Afrika breiden zich ook snel uit. Het toenemende gebruik van calciumperoxide als bleekmiddel en ontsmettingsmiddel in de voedingssector en het toenemende gebruik ervan in de bouw stimuleren de vraag in deze regionale landen. De aanwezigheid van belangrijke spelers in deze regio’s zal naar verwachting ook de calciumperoxidemarkt vooruit stuwen.

Belangrijkste bevindingen van het onderzoek

  • De wereldwijde calciumperoxidemarkt zal naar verwachting usd 3,02 miljard bereiken in 2032, bij een CAGR van 3,6% tijdens de prognoseperiode.
  • Azië-Pacific was goed voor de snelst groeiende wereldmarkt voor calciumperoxide als gevolg van de toenemende regionale vraag vanuit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de robuuste groei in de industriële sector.
  • Op basis van de toepassing werd het oxidatiemiddelsegment toegeschreven aan het in 2022 in handen hebben van de grootste markt, met een geschat marktaandeel van 35%.

Belangrijkste spelers

American Elements, Solvay SA, BASF SE, Arkema Group, Carus Group Inc, Stp Chem Solutions Co. Ltd, Zhengzhou Huize Biochemical Technology Co. Ltd, Evonik Degussa GmbH, Sunway Lab, The Dow Chemical Company, Nikunj Chemicals.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11667

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Calcium Peroxide,Calcium Peroxide Market,Calcium Peroxide Industry