header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biologische sappen zal naar verwachting USD 60,2 miljard aanraken bij een CAGR van 4,80% tegen 2030, zegt Market Research Future (MRFR)

May 15, 2023 1:17 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor biologische sappen naar verwachting een CAGR van 4,80% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 60,2 miljard in 2030.

De markt voor biologische sappen verwijst naar de industrie die sapproducten produceert en verkoopt die zijn gemaakt van biologische groenten en fruit. Biologische sappen worden gemaakt van gewassen die worden geteeld zonder het gebruik van synthetische pesticiden, meststoffen of genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s). De markt voor biologische sappen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende interesse van de consument in gezonde en natuurlijke producten. 

Enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor biologische sappen stimuleren, zijn een toenemend gezondheidsbewustzijn bij consumenten, toenemende bezorgdheid over de milieu-impact van conventionele landbouwmethoden en de groeiende populariteit van biologische en natuurlijke producten in het algemeen. Daarnaast heeft de beschikbaarheid van een breed scala aan biologische sapproducten, waaronder verse sappen, concentraten en verpakte sappen, ook bijgedragen aan de groei van deze markt.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3844

Organic Juices Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn 24 MANTRA ORGANIC, Danone, James White Drinks, Evolution Fresh, Purity Organic, R.W. Knudsen Family, Organic Valley, Coca-Cola, Santa Cruz Organic, Parkers Organic Juices PTY LTD, 1915 Organic, Lakewood Juice Company, Hain Celestial Group, Suja Life LLC en Uncle Matt’s

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor biologische sappen is gesegmenteerd in type, verpakking en distributiekanaal.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in fruit, groenten en melanges.

Op basis van het verpakkingstype is de markt gesegmenteerd in flessen, dozen en andere.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based en Non-Store-Based 

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/organic-juices-market-3844

Regionale analyse

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse markt voor biologische sappen wordt gedreven door het toenemende gezondheidsbewustzijn onder consumenten en de groeiende vraag naar biologische en natuurlijke producten. De Verenigde Staten en Canada leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van deze markt.

Europa: Europa is een andere belangrijke regio voor de biologische sapmarkt, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk als koplopers in termen van vraag. De toenemende focus op duurzame landbouwpraktijken en de groeiende populariteit van biologische producten zijn belangrijke factoren die de groei van de markt in deze regio stimuleren.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific is ook getuige van een aanzienlijke groei in de markt voor biologische sappen, gedreven door het toenemende bewustzijn van de consument over gezondheid en welzijn. China, India en Japan behoren tot de belangrijkste landen die bijdragen aan de groei van de markt in deze regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedingsmiddelen-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

NFC Sappen Markt Onderzoeksrapport: informatie per product (sinaasappel, citroen, appel, granaatappel en mengsels), categorie (conventioneel en biologisch), toepassing (niet-alcholische dranken, alcoholische dranken, bakkerij en zoetwaren en zuivel en bevroren desserts) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2028

Noord-Amerika Koudgeperste Sappen Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (fruit, groenten en mengsels), per categorie (conventioneel en biologisch), per distributiekanaal en per regio) – Prognose tot 2027

Vruchtensappen en nectars markt OnderzoekRapporteer informatie per categorie (biologisch en conventioneel), verpakkingstype (flessen, dozen, blikjes en andere), distributiekanaal [winkelgebaseerd (supermarkten en hypermarkten, speciaalzaken en andere) en niet-winkelgebaseerd] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Organic Juices Market,Organic Juices Market Size,Organic Juices Market Share,Organic Juices Market Demand,Organic Juices Market Segments,Organic Juices Market Analysis,Organic Juices Market Trends,Global Organic Juices Market,Organic Juices Industry