header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bouwcomposieten groeit met een CAGR van 5,50% tot USD 84,7 miljard in 2032

May 15, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor bouwcomposieten zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 5,50% registreren en zal naar schatting USD 84,6 miljard bereiken in 2032.

Zelfs onder extreme omstandigheden kunnen constructiecomposieten de structurele integriteit van de structuur waarin ze worden gebruikt behouden. Twee van de meest voorkomende soorten composieten die in de bouw worden gebruikt, zijn vezelcomposieten en harscomposieten. Composieten worden in de bouw op verschillende manieren gebruikt. Huisvestings-, civiele, commerciële en industriële bouwconstructies vormen de markt voor composietmaterialen die in de bouw worden gebruikt. Bovendien wordt verwacht dat de markt voor bouwcomposieten, vanwege de groeiende toepassing van composieten in de bouwsector, evenals de lage onderhoudsvereisten en de langere levensduur, gedurende de prognoseperiode zal groeien.

Als gevolg van de toenemende verstedelijking en het inkomen per hoofd van de bevolking in veel landen, groeit de bouwsector voortdurend, wat in de loop van de beoordelingsperiode een gunstig effect zal hebben op het marktaandeel voor bouwcomposieten. Veel producenten van bouwcomposieten investeren aanzienlijk in R&D-activiteiten om geavanceerde technologieën te creëren die nieuwe functies bieden en milieuvriendelijke goederen produceren.

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11586

Segment analyse

De wereldwijde markt voor bouwcomposieten is gesegmenteerd op basis van harstype, vezeltype en eindgebruik.

Op basis van het harstype is de markt gesegmenteerd in polyesterhars, vinylester, polyethyleen, polypropyleen, epoxyhars en andere. Het polyesterharssegment werd toegeschreven aan het grootste marktaandeel in 2022.

Op basis van het vezeltype is de wereldwijde markt voor bouwcomposieten gesegmenteerd in koolstofvezels, glasvezels, natuurlijke vezels en andere. Verwacht werd dat het koolstofvezelsegment in 2022 het grootste marktaandeel zou hebben.

Op basis van eindgebruik is de markt gesegmenteerd in industrieel, commercieel, huisvesting en civiel. Het civiele segment zou in 2022 het grootste marktaandeel hebben.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor bouwcomposieten, gebaseerd op regio, is verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor bouwcomposieten bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor bouwcomposieten in Azië-Pacific is gesegmenteerd in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereld bouwcomposieten markt bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11586

Het grootste marktaandeel voor bouwcomposieten werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. De regio Noord-Amerika met het grootste marktaandeel zal naar verwachting gedurende de projectieperiode groeien. De particuliere bouwinvesteringen stegen met 6,8% in de Verenigde Staten van januari 2020 tot januari 2021 tot USD 1.159,978 miljard. De bouwsector van het land herstelt zich sinds eind 2020 en er wordt verwacht dat deze tegen het einde van het prognosejaar zal groeien.

Bovendien is Europa de op twee na grootste regio. De grootste bouwmarkt van Europa bevindt zich in Duitsland. De bouwsector van het land breidt zich geleidelijk uit, voornamelijk als gevolg van een toename van het aantal nieuwe woningbouwprojecten dat wordt voltooid. Commerciële en niet-residentiële structuren zullen naar verwachting een aanzienlijk groeipotentieel hebben in het land gedurende het voorspelde tijdsbestek.

Bovendien is Azië-Pacific de op een na grootste regio na Europa. China’s bloeiende residentiële en commerciële bouwindustrieën worden ondersteund door de groeiende economie van het land. De huisvestingsadministratie van Hong Kong in China lanceerde verschillende stappen om de bouw van betaalbare woningen te versnellen. Het kabinet wil tegen 2030 301.000 sociale huurwoningen toegankelijk hebben. Tegen 2025 zullen naar verwachting nog eens 7.000 winkelcentra met een vergelijkbaar ontwerp in China worden gebouwd.

Verder is de rest van de wereldwijde markt voor bouwcomposieten verdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. de markt voor bouwcomposieten in LATAM en MEA zal naar verwachting getuige zijn vangroeimogelijkheden in de komende jaren door toenemende investeringen in infrastructuurontwikkeling, toenemende verstedelijking en de groeiende vraag naar duurzame en energiezuinige bouwmaterialen. De markt zal echter waarschijnlijk ook voor uitdagingen komen te staan als gevolg van economische vertragingen, politieke instabiliteit en de beperkte beschikbaarheid van grondstoffen.

Belangrijkste bevindingen van het onderzoek

  • De wereldwijde markt voor bouwcomposieten zal naar verwachting usd 84,6 miljard bereiken in 2032, bij een CAGR van 5,50% tijdens de prognoseperiode.
  • De regio Azië-Pacific was goed voor de snelst groeiende wereldmarkt als gevolg van toegenomen particuliere investeringen in de bouw
  • Op basis van het harstype werd het polyesterharssegment toegeschreven aan het houden van de grootste markt in 2022, met een geschat marktaandeel van 45-65%.

Belangrijkste spelers

Aegion Corporation, Exel Composites, Gurit, Hexcel Corporation, Kordsa Teknik Tekstil AS, Toray Industries Inc., Mitsubishi Chemical Corporation, Nippon Electric Glass Co. Ltd, Owens Corning, SGL Carbon, Teijin Limited

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11586

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Construction Composites,Construction Composites Market,Construction Composites Market Size