header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor daklijmen zal in 2032 USD 10,7 miljard bereiken, met een duurzame CAGR van 6,10%

May 15, 2023 6:00 PM ET

De wereldwijde markt voor daklijm zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 6,10% registreren en zal naar schatting usd 10,7 miljard bereiken in 2032.

Daklijmen kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan dakbedekkingstaken, zoals het lijmen van tegels en het installeren van isolatie. De hoge sterkte hechting, lage temperatuurflexibiliteit, langdurige afdichting, snelle en eenvoudige toepassing en het voorkomen van bloedingen, vlekken en verkleuring moeten allemaal kenmerken van deze lijmen zijn. Hoewel weinig multifunctionele oplossingen effectief kunnen worden gebruikt met de verschillende materialen, waaronder residentiële dakbedekking, sportdakbedekking en niet-residentiële dakbedekking, worden verschillende soorten vloerlijmen gebruikt voor verschillende soorten dakbedekking.

Als een middel om de negatieve milieugevolgen van chemische productie uit te roeien en zich te concentreren op het verlagen van de uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS), gebruiken daklijmfabrikanten geleidelijk groene en duurzame praktijken. Wanneer bouwmaterialen bijvoorbeeld worden blootgesteld aan een hoog vochtgehalte of hitte, produceren ze aanzienlijke niveaus van VOS. Deze kleefmaterialen helpen de producten een lagere koolstofimpact te hebben. Bovendien zijn biologisch afbreekbare daklijmen bedoeld om te worden afgebroken door bacteriën en andere microben. Tijdens het verslechterende proces ontstaan water, koolstofdioxide en andere natuurlijke gassen die door de omgeving worden gecontroleerd. De vraag naar milieuvriendelijke praktijken en biologisch afbreekbare daklijmen zal naar verwachting toenemen, wat de marktgroei voor daklijmen zal versnellen.

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11545

Segment analyse

De wereldwijde markt voor daklijm is gesegmenteerd op basis van type, toepassing en technologie.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in polyurethaan, epoxy, siliconen, acryl en andere. Het epoxysegment zou in 2022 het grootste marktaandeel hebben.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor daklijm gesegmenteerd in residentieel en niet-residentieel. Verwacht werd dat het residentiële segment in 2022 het grootste marktaandeel zou hebben.

Op basis van technologie is de wereldwijde markt voor daklijm gesegmenteerd in oplosmiddelgedragen, watergedragen en andere. Verwacht werd dat het watergedragen segment in 2022 het grootste marktaandeel zou hebben.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11545

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor daklijm, gebaseerd op regio, is verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor daklijm bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor daklijm in Azië-Pacific is gesegmenteerd in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereld daklijm markt bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

de regio Azië-Pacific had het grootste deel van de markt in handen, met een aandeel van 45,80%. De groeiende vraag naar vloerlijmen in de regio is een gevolg van de uitbreiding van de bouwsector in landen als China, India en de ASEAN-landen.

Bovendien had Europa in 2022 het op twee na grootste marktaandeel. Vanwege de toename van bouwactiviteiten, met name in de commerciële sector, waaronder ziekenhuizen en hotels, evenals de focus van de overheid op de horeca en de toeristische sector, wordt voorspeld dat Europa ook een winstgevende markt voor daklijmen zal zijn gedurende de projectieperiode.

Bovendien behoorde het op een na grootste marktaandeel tot Noord-Amerika. De uitbreiding van residentiële en niet-residentiële constructies en het toegenomen besteedbare inkomen van de bevolking moeten bijdragen aan de uitbreiding van de wereldmarkt.

Bovendien is de rest van de wereldmarkt voor daklijm verdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. De markt voor daklijmen in LATAM en MEA zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door toenemende bouwactiviteiten, een stijgende vraag naar energie-efficiënte en duurzame dakbedekkingsoplossingen en groeiende investeringen in infrastructuur.

Belangrijkste bevindingen van het onderzoek

  • De wereldwijde markt voor daklijm zal naar verwachting USD 10,7 miljard bereiken door

2032, bij een CAGR van 6,10% tijdens de prognoseperiode.

  • De regio Azië-Pacific was goed voor de grootste regio op de wereldmarkt vanwege de groeiende vraag naar vloerlijmen is een gevolg van de uitbreiding van de bouwsector in landen als China, India en de ASEAN-landen
  • Op basis van het type werd het epoxysegment toegeschreven aan het in 2022 in handen hebben van de grootste markt, met een marktaandeel van ongeveer 46,54%.
  • Polyglass USA, Inc, MAPEI S.p.A., Sika AG, Henkel AG &; Co. KgaA, BASF SE, 3M, Bostik, H.B. Fuller, Arkema, Taylor, Apollo Roofing Solutions, GAF, Karnak, Chemlink, Wacker Chemie AG, Pidilite Industries Ltd., Johns Manville, Liquid Nails, IKO Industries Ltd., Finpan, Inc.
  • Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=11545

    Belangrijkste spelers

    MRFR erkent de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor daklijmen: Polyglass USA, Inc, MAPEI S.p.A., Sika AG, Henkel AG & Co. KgaA, BASF SE, 3M, Bostik, H.B. Fuller, Arkema, Taylor, Apollo Roofing Solutions, GAF, Karnak, Chemlink, Wacker Chemie AG, Pidilite Industries Ltd., Johns Manville, Liquid Nails, IKO Industries Ltd., Finpan, Inc.

    Over Market Research Future:

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

    Contact:
    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
    99 Hudson Street, 5e verdieping
    New York, NY 10013
    Verenigde Staten van Amerika
    1 628 258 0071 (VS)
    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
    E-mailadres: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Contact:
    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
    99 Hudson Street, 5Th Floor
    New York, NY 10013
    United States of America
    +1 628 258 0071 (US)
    +44 2035 002 764 (UK)
    Email: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Keywords:  Roofing Adhesives,Roofing Adhesives Market,Roofing Adhesives Market Size