header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor energie- en nutsanalyses zal naar verwachting in 2030 US $ 9591,2 miljoen bereiken | Een CAGR 16,77%

May 15, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten  

De Energy Utility Analytics Market verwijst naar de toepassing van geavanceerde analyse- en data science-technieken op de energie- en nutssector om de operationele efficiëntie te optimaliseren, de kosten te verlagen en de klanttevredenheid te verbeteren. De markt omvat een verscheidenheid aan oplossingen, zoals energiebeheersystemen, vraagresponsbeheer, voorspellend onderhoud en netoptimalisatie.

De markt voor analyse van energiebedrijven is de afgelopen jaren snel gegroeid, gedreven door de toenemende vraag naar hernieuwbare energiebronnen, stijgende energiekosten en overheidsinitiatieven gericht op het verminderen van koolstofemissies. De markt voor energie- en nutsanalyses zal naar verwachting groeien van USD 2775,4 miljoen in 2022 tot USD 9591,2 miljoen in 2030, bij een CAGR van 16,77% tijdens de prognoseperiode.

Belangrijkste spelers

De markt is zeer concurrerend, met een groot aantal leveranciers die oplossingen aanbieden in verschillende segmenten.

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor analyse van energiebedrijven zijn

  • IBM Corporation
  • SAP SE
  • Oracle Corporation
  • Siemens AG
  • ABB Ltd
  • SAS Institute Inc

 

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: 
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8110

Regionale analyse

De markt voor analyse van energiebedrijven kan op regionale basis worden geanalyseerd om inzicht te krijgen in de marktdynamiek en trends die specifiek zijn voor elke regio. Hier is een kort overzicht van de regionale analyse van de markt voor analyse van energiebedrijven:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse regio heeft een gevestigde energie- en nutsinfrastructuur, met een hoge acceptatiegraad van geavanceerde technologieën. De regio is een volwassen markt voor analyseoplossingen voor energiebedrijven, aangedreven door overheidsinitiatieven om de koolstofemissies te verminderen en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te vergroten. De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor analyses van energiebedrijven in Noord-Amerika, gevolgd door Canada.

Europa: De Europese regio heeft een gevestigde energie- en nutsinfrastructuur en is een leider in de adoptie vanhernieuwbare energiebronnen. De regio wordt gedreven door overheidsinitiatieven om de koolstofuitstoot te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië zijn de belangrijkste markten voor analyseoplossingen voor energiebedrijven in Europa.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific heeft een groeiende energie- en nutsinfrastructuur, aangedreven door snelle verstedelijking en industrialisatie. De regio zal naar verwachting het hoogste groeipercentage hebben voor analyseoplossingen voor energiebedrijven, aangedreven door overheidsinitiatieven om het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te vergroten en de energie-efficiëntie te verbeteren. China, Japan en India zijn de belangrijkste markten voor analyseoplossingen voor energiebedrijven in de regio Azië-Pacific.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika hebben een snel groeiende energie- en nutsinfrastructuur, gedreven door de toenemende vraag naar elektriciteit en groeiende investeringen in hernieuwbare energiebronnen. De regio is een zich ontwikkelende markt voor analyseoplossingen voor energiebedrijven, met een toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën. De Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika zijn de belangrijkste markten voor analyseoplossingen voor energiebedrijven in het Midden-Oosten en Afrika.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse regio heeft een zich ontwikkelende energie- en nutsinfrastructuur, met een hoge acceptatiegraad van hernieuwbare energiebronnen. De regio wordt gedreven door overheidsinitiatieven om de energie-efficiëntie te verhogen en de koolstofemissies te verminderen. Brazilië, Mexico en Argentinië zijn de belangrijkste markten voor analyseoplossingen voor energiebedrijven in Latijns-Amerika.

Koop dit rapport (PDF van 111 pagina’s met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8110

Marktsegmentatie

De markt voor analyse van energiebedrijven kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder toepassing, onderdeel, implementatiemodus en regio. Hier is een kort overzicht van elke segmentatie:

Toepassing: De markt voor analyse van energiebedrijven kan worden gesegmenteerd op basis van de toepassing, inclusief belastingsprognoses, vraagresponsbeheer, klantanalyses, activabeheer en andere.

Component: De markt voor analyse van energiebedrijven kan worden gesegmenteerd op basis van de component, inclusief software en services. Het softwaresegment kan verder worden gesegmenteerd in datamanagementsoftware, analysesoftware en visualisatiesoftware. Het dienstensegment kan verder worden gesegmenteerd in professionele diensten en managed services.

Implementatiemodus: De markt voor analyse van energiebedrijven kan worden gesegmenteerd op basis van de implementatiemodus, inclusief on-premise en cloudgebaseerd. Cloudgebaseerde implementatie zal naar verwachting het hoogste groeipercentage hebben vanwege de voordelen zoals schaalbaarheid, flexibiliteit enkosteneffectiviteit.

Regio: De markt voor analyse van energiebedrijven kan worden gesegmenteerd op basis van geografie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika.

Over het algemeen biedt de marktsegmentatie van de markt voor analyse van energiebedrijven inzicht in de specifieke behoeften en voorkeuren van klanten in verschillende regio’s en industrieën, waardoor bedrijven hun oplossingen kunnen afstemmen op die specifieke behoeften.

Blader door de volledige rapportdetails:
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/energy-utility-analytics-market-8110

Laatste nieuws uit de sector voor de Energy and Utility Analytics-markt in 2023:

  • De Noord-Amerikaanse markt zal naar verwachting de wereldwijde markt voor energie- en nutsanalyses leiden tijdens de prognoseperiode.  De groei van de markt in Noord-Amerika wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van een groot aantal energie- en nutsbedrijven, toenemende overheidsinitiatieven om het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te bevorderen en de groeiende acceptatie van slimme meters.

  • De aziatisch-pacifische markt zal naar verwachting de snelst groeiende markt zijn tijdens de prognoseperiode.  De groei van de markt in Azië-Pacific wordt toegeschreven aan de snelle verstedelijking, de toenemende vraag naar energie-efficiëntie en de toenemende acceptatie van slimme meters.

  • Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor energie- en nutsanalyses zijn Schneider Electric, Cisco Systems, IBM, SAP, Intel en Oracle.  Deze bedrijven richten zich op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om te voldoen aan de groeiende vraag naar oplossingen voor energie- en nutsvoorzieningen.

** Top trending rapporten **

Security Operations Center (SOC) Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

3D Animation Market Research Report – Prognose tot 2030

Influencer Marketing Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: <ahref=”https://www.globenewswire.com/Tracker?data=5vNw8ZgUrBd3eURV5BVWer7YJ361SxhlnB2Wb37lFEupykFQC8QyzYaZWYclqNZUPQ4bxQqKbYy6QpU8qM8C1B3HiRNIzrwFmhhhbR6NJGKt8aigwMU_YSCn6wjQjnwT”>LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected] 
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Energy and Utility Analytics Market,Energy and Utility Analytics Industry,Energy and Utility Analytics Market Size,Energy and Utility Analytics Market Demands,Energy and Utility Analytics Market Research,Energy and Utility Analytics Market Growth