header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor videobeheersoftware zal naar verwachting groeien met een CAGR van 19,82% tussen 2022 en 2030, met een waarde van ongeveer USD 53,1 miljard in 2030

May 15, 2023 10:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de markt voor videobeheersoftware naar verwachting een CAGR van 19,82% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 53,1 miljard hebben in 2030.

De markt voor videobeheersoftware (VMS) verwijst naar de industrie van softwareoplossingen die videobewakingssystemen beheren en besturen, waaronder live videostreaming, opname, afspelen en analyse. VMS-software wordt meestal gebruikt in een reeks toepassingen, zoals beveiliging en bewaking in bedrijven, overheids- en openbare veiligheidsorganisaties, evenals in industriële en commerciële omgevingen. De VMS-markt wordt gedreven door de toenemende behoefte aan videobewaking en beveiliging, evenals vooruitgang in digitale technologie, zoals IP-gebaseerde camera’s en analyses.

De COVID-19-pandemie had een gemengde impact op de markt voor videobeheersoftware (VMS). De pandemie heeft geleid tot een toegenomen vraag naar videobewaking en beveiligingsoplossingen, omdat organisaties maatregelen hebben moeten implementeren om sociale afstand af te dwingen en naleving van gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen te garanderen.

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2849

Aan de andere kant heeft de pandemie ook een negatieve impact gehad op de markt, met name in termen van verstoringen van de toeleveringsketen en vertragingen bij de release van nieuwe producten.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Avigilon Corporatie
  • BCD-video
  • Bosch GmbH
  • Dahua Technology Co
  • Axis Communicatie AB

Regionale analyse

De grootste regio voor de VMS-markt is Noord-Amerika, op de voet gevolgd door Europa en Azië-Pacific.

Noord-Amerika domineert de markt vanwege de aanwezigheid van grote leveranciers, de vroege adoptie van nieuwe technologie en de groeiende vraag naar beveiligings- en bewakingsoplossingen in verschillende industrieën. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de Noord-Amerikaanse VMS-markt, met een hoge concentratie van grote ondernemingen en overheidsinstanties die geavanceerde beveiligings- en bewakingsoplossingen nodig hebben.

Nu kopen:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2849

Europa is de op een na grootste regio, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als de belangrijkste bijdragers aan de VMS-markt in de regio. De toenemende acceptatie van IP-gebaseerde camera’s en de behoefte aan geavanceerde video-analyse stimuleren de groei van de VMS-markt in Europa.

Marktsegmentatie

De markt voor videobeheersoftware is gesegmenteerd in implementatie en technologie.

Op basis van de implementatie is de markt gesegmenteerd in cloud-based en on-premise.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in analoog gebaseerd en IP-gebaseerd.

Gerelateerde rapporten:

Oplossing voor openbare veiligheid voor smart city-markt Onderzoeksrapport- Prognose tot 2030

 

Hadoop Big Data Analytics Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2032

 

Residentiële beveiligingsmarkt Onderzoeksrapport- Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Video Management Software Market,Video Management Software Market Size,Video Management Software Market Share,Video Management Software Market Growth,vms market,vms industry,video analysis software