header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Global Data Recovery Software Market zou USD 7,12 miljard moeten ontwikkelen bij een CAGR van 11,17% gedurende het geschatte tijdsbestek

May 15, 2023 12:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor software voor gegevensherstel naar verwachting een CAGR van 11,17% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 7,12 miljard hebben in 2030.

De markt voor software voor gegevensherstel verwijst naar de industrie die softwareoplossingen biedt voor het herstellen van verloren, beschadigde of beschadigde gegevens van verschillende soorten opslagmedia zoals harde schijven, geheugenkaarten, USB-drives en andere. De markt omvat verschillende soorten software, waaronder software voor gegevensback-up, software voor gegevensherstel en software voor schijfimaging, onder andere. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor software voor gegevensherstel. De pandemie heeft de vraag naar oplossingen voor gegevensherstel op afstand doen toenemen, omdat veel organisaties zijn overgestapt op externe werkomgevingen. De toename van werken op afstand heeft ook geleid tot een toename van cyberaanvallen, wat resulteert in een hogere vraag naar software voor gegevensherstel. Bovendien heeft de pandemie geleid tot een vertraging in de productie van hardwarecomponenten die worden gebruikt in opslagmedia, wat heeft geleid tot een tekort aan deze componenten en een toegenomen vraag naar softwareoplossingen.

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5739

Regionale analyse

De markt voor software voor gegevensherstel wordt geanalyseerd op basis van regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW). Noord-Amerika en Europa zijn de belangrijkste regio’s die bijdragen aan de groei van de markt voor software voor gegevensherstel. De hoge adoptie van technologie en de aanwezigheid van een groot aantal IT- en datacenters in deze regio’s stimuleren de groei van de markt. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van digitalisering en cloudgebaseerde technologieën. De regio is ook de thuisbasis van veel opkomende economieën met een groeiend aantal kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) die oplossingen voor gegevensherstel nodig hebben. De RoW-regio zal naar verwachting ook groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van technologie in het Midden-Oosten en Afrika.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor software voor gegevensherstel is gesegmenteerd op basis van component, implementatie, toepassing, platform en industrie.

Op basis van component: Software en Service

Op basis van implementatie: On-Premise en On-Cloud

Op basis van toepassing: Commercieel en Persoonlijk

Gebaseerd op platform: Windows, Linux en Mac

Gebaseerd op industrie: Bfsi en Healthcare

Nu kopen:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5739

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Dell Inc. (VS), NetApp Inc. (VS), CA Technologies (VS), Hewlett Packard Enterprise Development LP (VS), De belangrijkste groei-impactors op de wereldmarkt zijn  Microsoft Corporation (VS), Acronis International GmbH (Zwitserland), Veritas Technologies LLC (VS), Commvault (VS), Oracle Corporation (VS) en IBM Corporation (VS).

Gerelateerde rapporten:

Mobiele marketingmarkt, per gebruikerstype, per oplossing, per verticale – wereldwijde prognose 2030

Marketing Cloud Platform Markt, Per Platform, Per Oplossing, Per Eindgebruiker – Prognose 2030

Multichannel Order Management Markt Onderzoeksrapport: Informatie per onderdeel, implementatiemodus, organisatiegrootte, verticaal en regio

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Marktonderzoek Toekomst(Onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data Recovery Software Market,Data Recovery Software Market Size,Data Recovery Software Market Share,Data Recovery Software Market Growth,Data Recovery Software Market analysis,Data Recovery Software Market outlook,Data Recovery Software Market Trends,Disaster Recovery Software Market