header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ketonen markt zal een CAGR van 16,26% registreren van 2023 tot 2032, zegt MRFR

May 15, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde ketonenmarkt zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 3,80% registreren en zal naar schatting usd 31,8 miljard bereiken in 2032.

Ketonen zijn chemicaliën gemaakt in de lever die dienen als de alternatieve brandstofbron van het lichaam. Wanneer het lichaam niet genoeg koolhydraten heeft, begint het ketonen te verbranden om de energie te leveren die het nodig heeft. Koolhydraatbeperking in de voeding versnelt de synthese van ketonen en vermindert de insulineafgifte. Dit wordt nutritionele ketose genoemd, die gewichtsverlies aanmoedigt door het lichaam te helpen vet te verbranden in plaats van koolhydraten. Jongeren omarmen de laatste jaren gezondere levensstijlen en eetpatronen in een poging om af te vallen.

In de komende jaren zal de vraag naar verwachting toenemen als gevolg van de toenemende opname van ketonen in voedingssupplementen. De populariteit van het ketogeen dieet onder consumenten groeit, wat kansen biedt voor marktuitbreiding. Een andere factor die de uitbreiding van de industrie stimuleert, is de stijgende populariteit van ketonsupplementen onder atleten en sporters. De meeste cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging bevatten ketonen. Het stijgende verlangen naar biologische, kruiden- en huidvriendelijke componenten is hier debet aan. Bovendien bevatten acetofenonen, die worden gebruikt als geurstoffen in parfums en nagellakremovers, meestal aceton, het meest elementaire keton. Bovendien wordt verwacht dat veranderende consumentengewoonten en een grotere kennis van de gezondheidsvoordelen van productconsumptie een positief effect zullen hebben op de ontwikkeling van de industrie.

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11714

Segment analyse

De wereldwijde ketonenmarkt is gesegmenteerd op basis van type en toepassing.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in ketonzouten, ketonesters, ketonolie en frambozenketon. Het ketonoliesegment werd toegeschreven aan het grootste marktaandeel in 2022.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde ketonenmarkt gesegmenteerd in cosmetica en persoonlijke verzorging, voedsel en dranken, voedingssupplementen en andere. Het segment voedingssupplementen zou in 2022 het grootste marktaandeel hebben.

Regionale analyse

De wereldwijde ketonenmarkt, gebaseerd op regio, is verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese ketonenmarkt bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De ketonenmarkt in Azië-Pacific is gesegmenteerd in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereld ketonen markt bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Noord-Amerika zal naar verwachting de grootste regio in de ketonenmarkt zijn gedurende de prognoseperiode. Deze toename van de bevolking kan worden toegeschreven aan een aantal factoren, waaronder het zich ontwikkelende gezondheidsbewustzijn van de regio en de toenemende prevalentie van hartaandoeningen, kanker, diabetes en obesitas onder de bevolking. Bovendien wordt verwacht dat het wijdverbreide gebruik van keton in de automobiel- en medische industrie en de aanwezigheid van tal van topbedrijven in de landen van de regio de marktuitbreiding zullen bevorderen en de inkomsten zullen verhogen.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11714

Bovendien wordt verwacht dat de Europese regio de op een na grootste regio zal zijn vanwege de wijdverspreide productie van producten voor persoonlijke verzorging en het groeiende bewustzijn van hun gezondheidsvoordelen. Momenteel is de regio een belangrijke markt voor cosmetica en persoonlijke verzorgingsartikelen. Bedrijven in de regio schakelen over van synthetische chemicaliën naar natuurlijke chemicaliën als gevolg van de toegenomen vraag en een trend naar duurzame grondstoffen.

Bovendien wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific de snelgroeiende regio in de ketonenmarkt zal zijn vanwege variabelen, waaronder een vergrijzende bevolking die groeit en de hoge percentages diabetes, kanker, hart- en vaatziekten en obesitas. De groeiende neiging van mensen om een gezonde levensstijl te leiden, een verhoogd besteedbaar inkomen en een verbeterde levensstandaard zullen naar verwachting allemaal bijdragen aan de omzetgroei van de Aziatisch-Pacifische markt. Bovendien wordt verwacht dat de ontwikkeling van de Aziatisch-Pacifische markt in de nabije toekomst zal worden geholpen door stijgende investeringen in de ontwikkeling van verbeterde producten en supplementen, een stijgende vraag naar voedingsrijke voedingsmiddelen en functionele voedingsmiddelen en snel groeiende chemische en voedingsmiddelenen de drankenindustrie.

Bovendien is de rest van de ketonenmarkt van de wereld verdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. De groei in deze regio is te danken aan de uitbreiding van gezondheidsproblemen en de upgrade van het gezondheidszorgsysteem op dit gebied. Geneesmiddelen en medische kleurstoffen worden geproduceerd met behulp van keton in de gezondheidszorg. Bovendien wordt verwacht dat verhoogde overheidsuitgaven voor R &D, farmaceutische productie en andere industrieën zoals papier en parfum de uitbreiding van de ketonmarkt in de regio zullen stimuleren

Belangrijkste bevindingen van het onderzoek

  • De wereldwijde ketonenmarkt zal naar verwachting usd 31,8 miljard bereiken in 2032, bij een CAGR van 3,80% tijdens de prognoseperiode.
  • De regio Azië-Pacific was goed voor de snelst groeiende wereldmarkt vanwege variabelen, waaronder een vergrijzende bevolking die groeit en de hoge percentages diabetes, kanker, hart- en vaatziekten en obesitas.
  • Op basis van het type werd het ketonoliesegment toegeschreven aan het houden van de grootste markt in 2022, met een geschat marktaandeel van 35-40%.

Belangrijkste spelers

HVMN Inc.; Ketonen Aid Inc.; Pruvit; Caldic B.V.; Ketologisch; Genomatica, Inc.; Keto & Bedrijf; Oude voeding; Ketonen Aid Inc.; Compound Solution Inc.; BPI Sport; Zhou Voeding; en Boli Naturals.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=11714

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Ketones,Ketones Market,Ketones Market Size