header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor elektrische steppen zal naar verwachting usd 5,30 miljard bereiken in 2030 | SWAGTRON, Jiangsu Xinri E-Vehicle Co Ltd, YADEA Technology Group Co Ltd, Bird Rides Inc, SEGWAY INC, Xiaomi, iconBIT GmbH

May 15, 2023 5:28 PM ET

De markt voor elektrische steppen zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, volgens het laatste onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR). Het rapport biedt een uitgebreide analyse van de markt, inclusief marktsegmentatie, regionale analyse, trends in de sector en belangrijke spelers.

Vraag de gratis voorbeeld-PDF van dit rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11047

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktomvang 2021

USD 1,93 miljard

Marktomvang 2022

USD 2,31 miljard

Marktgrootte 2030

USD 5,30 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

11.01% (2022-2030)

Basisjaar

2021

Marktprognoseperiode

2022-2030

Historische gegevens

2018 & 2020

Marktprognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

Rapportdekking

Omzetprognose, marktconcurrentielandschap, groeifactoren en trends

Gedekte segmenten

Batterijtype, spanning, eindgebruiker en regio

Gedekte geografische gebieden

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld

Landen die onder de richtlijn vallen

De VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië

Marktsegmentatie:

De markt voor elektrische steppen is gesegmenteerd op basis van producttype, batterijtype, spanning, eindgebruiker en regio.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in retro, staand/zelfbalancerend en vouwend. Het vouwsegment zal naar verwachting de hoogste groei doormaken tijdens de prognoseperiode, vanwege het gemak en de draagbaarheid.

Op basis van het batterijtype is de markt gesegmenteerd in loodzuur, nikkel-metaalhydride (NiMH) en lithium-ion (Li-ion). Het lithium-ionsegment zal naar verwachting de hoogste groei doormaken tijdens de prognoseperiode, vanwege de hogere energiedichtheid en langere levensduur.

Op basis van spanning is de markt gesegmenteerd in minder dan 24V, 24V tot 36V, 36V tot 48V en groter dan 48V. Het segment 36V tot 48V zal naar verwachting de hoogste groei doormaken tijdens de prognoseperiode, vanwege het vermogen om een hoger vermogen te leveren.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in kinderen / tieners, volwassenen en ouderen. Het volwassenensegment zal naar verwachting de hoogste groei laten zien tijdens de prognoseperiode, vanwege de hogere koopkracht en de neiging tot milieuvriendelijk vervoer.

Regionale analyse:

De markt voor elektrische steppen is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW).

Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de aanwezigheid van een groot aantal fabrikanten en gunstige overheidsinitiatieven die de acceptatie van elektrische voertuigen bevorderen. China zal naar verwachting de grootste markt in de regio zijn, vanwege de grote vraag naar elektrische steppen en de aanwezigheid van grote fabrikanten zoals Xiaomi, Ninebot en Segway.

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de groeiende trend van gedeelde mobiliteit en de aanwezigheid van grote spelers zoals Lime en Bird.

Lees rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-kick-scooter-market-11047

Trends in de branche:

De markt voor elektrische steppen is getuige van een groeiende trend van gedeelde mobiliteit, waarbij klanten elektrische scooters per uur of dagelijks kunnen huren. Deze trend zal naar verwachting de groei van de markt stimuleren, omdat het een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier van transport biedt voor korte afstanden.

De markt is ook getuige van een groeiende trend van maatwerk, waarbij klanten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren, ontwerpen en functies om hun elektrische steppen te personaliseren.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor elektrische steppen zijnXiaomi, Ninebot, Segway, Bird Rides Inc., Lime, Razor USA LLC, Micro Mobility Systems AG, Swagtron, Inokim en Voi Technology AB.

Conclusie:

Kortom, de markt voor elektrische steppen zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, als gevolg van de groeiende trend van gedeelde mobiliteit en maatwerk, evenals gunstige overheidsinitiatieven die de acceptatie van elektrische voertuigen bevorderen. De markt wordt gedomineerd door grote spelers zoals Xiaomi, Ninebot en Segway, en zal naar verwachting worden gedomineerd door de regio Azië-Pacific, met name China.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de auto-industrie, per Market Research Future:

Omvang van de rollend materieelmarkt

In-wheel motor Marktgrootte

Dump Truck Markttrends

Groei van de kogellagermarkt

Automotive Glove Box Marktgrootte

 

 

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Kick Scooter,Electric Kick Scooter Market,Electric Kick Scooter Market Share,Electric Kick Scooter Market Research Report,Electric Kick Scooter Market Size,Electric Kick Scooter Market Trends