header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor oliehoudende zaden: segmentatieanalyse, zakelijke kansen en prognose tot 2030

May 15, 2023 1:18 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor oliehoudende zaden naar verwachting een CAGR van 4,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 243,542 miljard in 2030.

De markt voor oliehoudende zaden is een groeiende industrie die een verscheidenheid aan gewassen omvat, zoals sojabonen, zonnebloem, koolzaad, katoenzaad en anderen. Deze gewassen worden gebruikt voor de productie van oliën, maaltijden en andere producten die worden gebruikt voor menselijke consumptie, diervoeder en industriële toepassingen.

De vraag naar oliehoudende zaden wordt gedreven door de toenemende vraag naar plantaardige oliën, de groei van de vee-industrie en de toenemende vraag naar biodiesel. Het gebruik van oliehoudende zaden als voederingrediënt biedt een hoogwaardige eiwitbron voor vee, terwijl de productie van biodiesel uit oliehoudende zaden de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen vermindert en de uitstoot van broeikasgassen helpt verminderen.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7808

Oilseeds Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor oliehoudende zaden zijn BASF SE, Monsanto Company, Groupe Limagrain Holding, Syngenta, DuPont, Nuziveedu Seeds Ltd, Land O’Lakes Inc., Cargill, Incorporated, Seed Co Limited, Mahyco Seeds Company Limited.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor oliehoudende zaden is gesegmenteerd in categorie, type oliezaad en biotech-eigenschap.

Op basis van de categorie is de markt gesegmenteerd in conventioneel, genetisch gemodificeerd

Op basis van het type oliezaad is de markt gesegmenteerd in sojabonen, zonnebloempitten, katoenzaad, koolzaad

Op basis van de Biotech Trait is de markt gesegmenteerd in Insecticide-Resistent, Herbicide-Tolerant 

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/oilseeds-market-7808

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific is de grootste markt voor oliehoudende zaden, gedreven door de grote vraag naar plantaardige oliën in landen als China en India, en de groei van de vee-industrie in de regio. De regio wordt gekenmerkt door een grote vraag naar innovatieve en duurzame oplossingen en de aanwezigheid van grote oliehoudende zaden zoals Cargill, Bunge en Archer Daniels Midland (ADM).

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor oliehoudende zaden, gedreven door de toenemende vraag naar plantaardige oliën en de groei van de biodieselindustrie. De regio’s worden gekenmerkt door een grote vraag naar biologische en niet-GMO-producten en de aanwezigheid van grote producenten van oliehoudende zaden zoals Monsanto, Dow AgroSciences en Syngenta. 

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Biofertilizers Markt Onderzoeksrapportinformatie per type (stikstoffixatie, fosfaatoplosbaarheid en andere), per gewastype (granen en granen, peulvruchten en oliehoudende zaden en fruit en groenten), per vorm (droog en vloeibaar), per toepassingsmodus (bladbehandeling, wortelonderdompeling, plantenworteling en andere), per micro-organisme (Rhizobium, Azotobacter, Azospirillum, Pseudomonas, Bacillus, VAM en anderen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Aquafeed Marktinformatie per aquatische soort (karpers, weekdieren, garnalen, schaaldieren, meervallen, forellen, anderen), ingrediënten (tarwe, maïs, peulvruchten, oliehoudende zaden, anderen), additieftype, levenscyclus en regioprognose tot 2027

Biostimulanten Markt Onderzoeksrapportinformatie per actieve ingrediënten (humusstoffen, humuszuur, microbiële wijzigingen, fulvinezuur, sporenmineralen, zeewierextracten, aminozuren en andere actieve ingrediënten (inclusief vitamines en polysacchariden)), per toepassingswijze (bladbehandeling, bodembehandeling en zaadbehandeling), per vorm (vloeibaar en droog), per gewastype (granen en granen, oliehoudende zaden en peulvruchten, fruit enGroenten, graszoden en siergewassen en andere (voeder- en plantagegewassen)), en per regio

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Oilseeds Market,Oilseeds Market Size,Oilseeds Market Share,Global Oilseeds Market,Oilseeds Market Demand,Oilseeds Market Trends,Oilseeds Market Growth,Oilseeds Market Analysis,Oilseeds Market Forecast,Oilseeds Industry,Oilseeds Market Segments,Oilseeds Market Drivers