header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ride Sharing Market wordt aangedreven door een snel evoluerende auto-industrie met een gezonde CAGR van ~ 19,20 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

May 15, 2023 6:11 PM ET

De Global Ride Sharing Market zal naar verwachting een CAGR van ~ 19,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 194,01 miljard in 2030.

De wereldwijde ride-sharing markt verwijst naar het gebruik van een digitaal platform dat chauffeurs verbindt met passagiers die vervoersdiensten nodig hebben. Het is een service waarbij individuen hun persoonlijke voertuigen kunnen gebruiken om ritten aan te bieden aan passagiers die naar een bepaalde bestemming moeten reizen. De markt wordt beheerd door bedrijven zoals Uber, Lyft, Ola en Didi Chuxing en is de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege het gemak, de betaalbaarheid en de milieuvoordelen. De markt zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien naarmate meer mensen ride-sharing-diensten gebruiken als alternatief voor traditionele vervoerswijzen.

Vraag de gratis voorbeeld-PDF van dit rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7444

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor het delen van ritten. De wijdverbreide invoering van sociale afstand en andere veiligheidsmaatregelen leidde tot een aanzienlijke daling van de vraag naar ride-sharing-diensten in veel delen van de wereld.

Toen lockdowns werden opgelegd en mensen werden aangespoord om thuis te blijven, daalde de vraag naar ride-sharing-diensten sterk. Veel mensen begonnen thuis te werken en de behoefte aan vervoer nam af. De verminderde vraag naar ride-sharing-diensten leidde tot een daling van de inkomsten voor bedrijven in de industrie en veel chauffeurs zaten zonder werk.

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde ride-sharing markt is momenteel Noord-Amerika, dat de Verenigde Staten en Canada omvat. Noord-Amerika, ride-sharing bedrijven zoals Uber en Lyft hebben een sterke aanwezigheid opgebouwd, met miljoenen gebruikers die op deze diensten vertrouwen voor transport. De markt is ook zeer concurrerend, met nieuwe spelers die regelmatig de industrie betreden.

De regio Azië-Pacific is een andere belangrijke markt voor het delen van ritten, met landen als China, India en Japan die de groei in de industrie stimuleren. In deze landen maken de hoge bevolkingsdichtheid en de beperkte infrastructuur voor openbaar vervoer het delen van ritten voor veel mensen een aantrekkelijke optie.

Marktsegmentatie

De Global Ride Sharing Market is gesegmenteerd in type, applicatie en service.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in autodelen, e-hailing, autoverhuur en stationgebaseerde mobiliteit.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in fixed ridesharing, corporate ridesharing en dynamic ridesharing.

Op basis van de service is de markt gesegmenteerd in web- en app-gebaseerd.

Lees rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ride-sharing-market-7444

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • ber Technologies Inc. (VS)
  • Taxify (Estland)
  • Lyft Inc. (VS)
  • ANI Technologies Pvt. Ltd. (Indië)
  • OLA
  • Gett (Israël)
  • Didi Chuxing Technology Co (China)
  • car2go (Duitsland)
  • Cabify (Spanje)
  • GrabTaxi Holdings Pte. Ltd. (Singapore)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de auto-industrie, per Market Research Future:

Automotive automatische transmissieGrootte van de systeemmarkt

Marktanalyse van elektrische besturing

Automotive legeringen Marktgrootte

Automotive E-tailing Marktgrootte

Automotive Metal Stamping Marktgrootte

 

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Ride Sharing Market,Ride Sharing Market Share,Ride Sharing Market Research Report,Ride Sharing Market Size,Ride Sharing Market Trends