header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Concurrentieanalyse van de zonne-omvormermarkt tegen 2030 | Industrie groeit met een CAGR van 5,7% tijdens prognoseperiode

May 16, 2023 3:00 PM ET

Solar Inverter Marktinzicht:

De wereldwijde markt voor zonne-omvormers zal naar verwachting USD 18,93 miljard waard zijn, met een CAGR van 5,7% (2022 – 2030).

Een essentieel onderdeel van de zonnepanelen is de zonne-omvormer. Ze zetten de gelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroomenergie. De zonne-omvormers worden ook gebruikt voor netaansluiting, noodstop en spanningsregistratie. On-grid zonne-omvormers verhogen de veiligheid en efficiëntie van huishoudelijke apparatuur.

De zonne-omvormerindustrie heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van de toenemende acceptatie van zonne-energie wereldwijd. Factoren zoals stijgende elektriciteitskosten, overheidsstimulansen, milieuproblemen en technologische vooruitgang hebben de vraag naar zonne-omvormers aangewakkerd.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4071

Solar Inverter Marktsegmentatie:

Solar Inverter Type Outlook

  • Centrale Omvormer
  • Micro-omvormer
  • String omvormer

Solar Inverter System Type Outlook

  • On-grid
  • Off-grid

Solar Inverter Application Outlook

  • Residentiële
  • Commercieel
  • Utilities

Regionale analyse van de markt voor zonne-omvormers:

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Rest van de wereld

Tijdens de geprojecteerde periode wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific wereldwijd het grootste marktaandeel voor zonne-omvormers zal hebben. De uitbreiding van de markt voor zonne-omvormers in de regio Azië-Pacific zal worden gevoed door de stijgende vraag naar zonne-energie, stijgende investeringen in residentiële en commerciële bouwprojecten en investeringen in de zonne-energie-industrie. Veel regeringen in de regio Azië-Pacific nemen stappen om het gebruik van emissiearme alternatieve energiebronnen te bevorderen. De bemoedigende acties van de overheid zullen helpen bij het bevorderen van de uitbreiding van de markt voor zonne-omvormers in dit gebied.

Maatwerk aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4071

Verschillende marktsegmenten voor zonne-omvormers:

Type, systeem, eindgebruikers en geografische regio’s worden gebruikt om de wereldwijde markt te segmenteren.

De markt is opnieuw gesegmenteerd op basis van producttype in sectoren voor centrale omvormers, stringomvormers en micro-omvormers. De centrale omvormersector zal naar verwachting het grootste deel van de omzet hebben, volgens de Solar Inverter Market Forecast. De industrie en de utiliteitsindustrie hebben een enorme behoefte aan centrale omvormers.

Bovendien zal de snelle industrialisatie en infrastructuurontwikkeling voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden zoals India, China, Japan en anderen helpen bij de uitbreiding van deze industrie.

De markt is verdeeld in residentiële, commerciële en industriële en utiliteitssectoren op basis van de eindgebruiker. De nutssector neemt het grootste deel van de marktomzet voor zonne-omvormers in beslag. Deze industrie zal naar verwachting gestaag toenemen tot 2028 als gevolg van de bouw van zonneparken, zonne-energiecentrales en andere zonne-gerelateerde constructies. De uitbreiding van de markt zou ook worden gevoed door de toename van verschillende bouwprojecten, zoals kantoorgebouwen, landelijke elektrificatie-initiatieven, zonne-energiecentrales op het dak en waterlichamen.

De markt voor zonne-omvormers is gesegmenteerd in on-grid en off-grid sectoren op basis van het systeem. Het on-grid systeem heeft het grootste marktaandeel voor zonne-omvormers. In vergelijking met batterijopslagfaciliteiten heeft directe energievoorziening een hogere investering. De sector van wonen op het net zal hierdoor uitbreiden.

Competitief landschap:

Het wereldwijde marktonderzoeksrapport voor zonne-omvormers brengt een uitgebreide studie van technologie, toepassingen en spanningMarktsegmenten, regionale analyse en verticale bedrijfsgegevens voor energieopwekking van belangrijke spelers. De prognoseperiode 2022 tot 2030 zal nieuwe kansen voor de markt brengen als gevolg van de groeiende vraag naar innovatieve producten en het groeiende bewustzijn. De markt zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 5,70% en zal naar verwachting in 2030 een waarde van USD 18,93 miljard bereiken. Met SWOT-analyse van op energieopwekking gebaseerde bedrijven en Porter’s Five Force-modelanalyse op basis van bevindingen, en het begrijpen van uitdagingen zoals gebrek aan marketingcommunicatie in ontwikkelingslanden en lage inkomensniveaus, kunnen bedrijven in de energieopwekkingssector de manier waarop zaken worden gedaan veranderen.

Spreek met experts @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4071

Belangrijkste spelers:

ABB Ltd. (Zwitserland), Canadian Solar Inc. (Canada), SunPower Corporation (VS), Delta Electronics, Inc. (Taiwan), SolarEdge Technologies Inc. (Israël), Sineng Electric Co., Ltd. (China), Power Electronics (Spanje), Solectria Renewables, LLC (VS) en Hitachi Hi-Rel Power Electronics Pvt. Ltd. zijn belangrijke deelnemers (India).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Solar Inverter Market,Solar Inverter Market Trends,Solar Inverter Market Growth,Solar Inverter Market Demand