header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Counter IED-markt, naar verwachting een robuuste samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van ongeveer 2,63% van 2023 tot 2030.

May 16, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de Global Counter IED-markt naar verwachting een CAGR van ~ 2,63% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 1,79 miljard hebben in 2030.

De Global Counter IED (Improvised Explosive Device) Market verwijst naar de markt voor producten en diensten die gericht zijn op het tegengaan van het gebruik van geïmproviseerde explosieven door terroristen, opstandelingen of andere niet-statelijke actoren. Counter-IED-oplossingen omvatten technologieën en apparatuur zoals explosievendetectie- en verwijderingssystemen, mijnenbestendige voertuigen, stoorzenders, elektronische oorlogsvoeringssystemen en contra-IED-trainingsprogramma’s voor militair en wetshandhavingspersoneel. De markt wordt gedreven door de toenemende dreiging van terrorisme, opstand en georganiseerde misdaad, wat heeft geleid tot een groeiende vraag naar anti-IED-oplossingen wereldwijd.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5988

De COVID-19-pandemie had een gemengde impact op de wereldwijde Counter IED-markt. De pandemie heeft geleid tot een toename van de vraag naar anti-IED-oplossingen, omdat landen over de hele wereld worden geconfronteerd met een verhoogde dreiging van terrorisme en opstand. De pandemie heeft omstandigheden gecreëerd die bevorderlijk zijn voor de groei van deze bedreigingen, zoals economische ontberingen, sociale onrust en politieke instabiliteit. Als gevolg hiervan hebben veel overheden en veiligheidsdiensten hun uitgaven aan anti-IED-oplossingen verhoogd om hun burgers en infrastructuur te beschermen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Chemring Group plc (VK), BAE Systems (VK), Raytheon Company (VS), General Dynamics Corporation (VS), Elbit Systems Ltd (Israël), Northrop Grumman Corporation (VS), L3 Technologies (VS), Thales Group (Frankrijk), Harris Corporation (VS), Lockheed Martin Corporation (VS)

Marktsegmentatie

De Global Counter IED-markt is gesegmenteerd in implementatie en eindgebruiker.

Op basis van de inzet is de markt gesegmenteerd in airborne, vehicle-mounted, handheld en ship-mounted.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in binnenlandse en veiligheidsmilitairen.

Regionale analyse

De grootste regio van de Global Counter IED-markt is momenteel Noord-Amerika, waaronder de Verenigde Staten en Canada. De regio is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds toonaangevende defensieaannemers, zoals Lockheed Martin, Raytheon en General Dynamics, die een aanzienlijke aanwezigheid hebben in de counter-IED-markt.

De Noord-Amerikaanse markt wordt gedreven door het hoge niveau van uitgaven voor defensie en veiligheid door de Amerikaanse overheid, die een aanzienlijk budget heeft voor counter-IED-initiatieven.

Andere regio’s die naar verwachting een aanzienlijke groei zullen doormaken in de counter-IED-markt zijn Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. Deze regio’s worden ook geconfronteerd met toenemende dreigingen van terrorisme en opstand, en regeringen verhogen hun uitgaven voor anti-IED-oplossingen om deze uitdagingen aan te pakken.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/counter-ied-market-5988

Gerelateerde rapporten:

Anti-Sniper Detection System Markt Onderzoeksrapport: Per toepassing (perimeterinbraak, grenscontrole), technologie (laser, akoestisch), product (software, hardware), systeem (vast, draagbaar), eindgebruiker (thuisland, defensie) Regio Global Forecast tot 2030

Markt voor alternatieve brandstoffen voor de luchtvaart Onderzoeksrapport Informatie per brandstoftype {Biobrandstof [Hydroprocessed Esters and Fatty Acids (HEFA), Hydrogenated Pyrolysis Oils (HPO), Fischer-Tropsch (FT) and Synthesized Iso-Paraffinic (SIP)], CNG, LPG and Others}, Process (Coal Liquefaction and Gas Liquefaction), Application (Commercial and Military) and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, Middle Eas Africa and Latin America) – Forecast until 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stelt onze klanten in staat om meer te zien,Leer meer en doe meer om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5E Verdieping, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Counter IED Market,, Counter IED Industry,Global Counter IED Market,Counter IED Training,Counter IED Vehicles,Counter IED Equipment