header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De erwteneiwitmarkt is klaar om USD 3,1 miljard te bereiken, met een CAGR van 12,1% tegen 2030 Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 16, 2023 3:44 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Pea Protein-markt naar verwachting een CAGR van 12,1% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 3,1 miljard hebben in 2030.

De erwteneiwitmarkt verwijst naar de industrie die eiwitten produceert en verkoopt die uit erwten worden gewonnen. Erwteneiwit is een plantaardige eiwitbron die de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen vanwege de vele gezondheidsvoordelen en veelzijdigheid.

Erwteneiwit is een uitstekende bron van aminozuren, waardoor het een populaire keuze is voor vegetariërs en veganisten die op zoek zijn naar een eiwitbron. Het is ook hypoallergeen, glutenvrij en gemakkelijk te verteren, waardoor het een ideale eiwitbron is voor mensen met dieetbeperkingen of spijsverteringsproblemen.

De wereldwijde erwteneiwitmarkt zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien, gedreven door de toenemende vraag naar plantaardige eiwitbronnen en het groeiende bewustzijn van de gezondheidsvoordelen van erwteneiwit. De markt zal waarschijnlijk ook worden beïnvloed door technologische vooruitgang in de extractie en verwerking van erwteneiwitten.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10843

Marktsegmentatie

De wereldwijde erwteneiwitmarkt is gesegmenteerd in type, bron, categorie en toepassing

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Concentraat, Isolaat, Getextureerd.

Op basis van de bron is de markt gesegmenteerd in gele spuerwten, kikkererwten, linzen

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in voedingssupplement, bakkerij & zoetwaren goed, vleesproducten & alternatief, drank 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn A&B Ingredients, Axiom Foods Inc, Ingredion Corporation, Cosucra Groupe Warcoing, GEMEF Industries, Glanbia Plc, Green Labs, Roquette Frères, AGT Food and Ingredients, Yantai Shuangta Food Co. Ltd.

Blader door de volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/pea-protein-market-10843

Regionale analyse

In Noord-Amerika zijn de Verenigde Staten de grootste markt voor erwteneiwit, gevolgd door Canada. De toenemende vraag naar plantaardige eiwitbronnen en de groeiende trend van vegetarische en veganistische diëten stimuleren de groei van de erwteneiwitmarkt in deze landen

In E.urope leiden landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk de erwteneiwitmarkt vanwege de toenemende vraag naar plantaardige eiwitbronnen, vooral onder millennials en de jongere bevolking. De erwteneiwitmarkt in Europa wordt ook gedreven door de groeiende trend van gezondheid en welzijn en het toenemende bewustzijn van de milieu-impact van dierlijke eiwitbronnen.

De regio Azië-Pacific is ook een belangrijke markt voor erwteneiwit, met een toenemende vraag in landen als China, Japan en Australië. De groeiende trend van gezondheid en welzijn en het toenemende bewustzijn van de voordelen van plantaardige eiwitbronnen stimuleren de groei van de erwteneiwitmarkt in deze landen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedingsmiddelen-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Erwten Eiwit Ingrediënten Markt Wereldwijd onderzoeksrapport per type (isolaten, concentraten en getextureerd), toepassing (voedsel en dranken [vleesvervangers, bakkerij en zoetwaren, dranken, voedingssupplementen, zoete en hartige snacks, kindervoeding en andere], diervoeder en persoonlijke verzorging) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – Voorspelling tot 2027

Markt voor plantaardige eiwitingrediënten Onderzoeksrapport: Informatie per bron (soja, tarwe, erwt, rijst, aardappel en anderen), vorm (droog en vloeibaar), toepassing [voedsel en dranken (bakkerij en zoetwaren, zuivel en bevroren desserts, dranken, vleesalternatieven, voedingssupplementen en anderen), farmaceutische producten en nutraceuticals, diervoeder en persoonlijke verzorging] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en RoW) – prognose tot 2027

Markt voor eiwitingrediënten Informatie over onderzoeksrapporten per product(plantaardige eiwitten, dierlijke / zuiveleiwitten, microbeneiwit en andere), per toepassing (voedsel en dranken, zuigelingenformuleringen, klinische voeding, diervoeder en andere), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Pea Protein Market,Pea Protein Industry,Global Pea Protein Market,Pea Protein Market Size,Pea Protein Market Share,Pea Protein Market Demand,Pea Protein Market Growth,Pea Protein Market Trends,Pea Protein Market Analysis