header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor batterijrecycling voor elektrische voertuigen zal naar verwachting snel groeien met een CAGR van 35,40% en een marktwaarde van USD 1,92 miljard bereiken in de periode 2023-2030

May 16, 2023 4:59 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor batterijrecycling van elektrische voertuigen naar verwachting een CAGR van ~ 35,40% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 0,23 miljard in 2022 tot USD 1,92 miljard in 2030.

De markt voor batterijbeheersystemen voor elektrische voertuigen (BMS) verwijst naar de markt voor elektronische regeleenheden die verantwoordelijk zijn voor het bewaken en regelen van de prestaties van het batterijsysteem in elektrische voertuigen. Het BMS is een essentieel onderdeel van een elektrisch voertuig omdat het verantwoordelijk is voor de veilige en efficiënte werking van het batterijsysteem.

Vraag de gratis voorbeeld-PDF van dit rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8326

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor batterijbeheersystemen voor elektrische voertuigen. De pandemie heeft de wereldwijde toeleveringsketens verstoord en geleid tot een vertraging in de productie en verkoop van elektrische voertuigen. Dit heeft ook invloed gehad op de vraag naar BMS-systemen. De markt zal zich naar verwachting echter herstellen in de periode na de pandemie, aangezien de vraag naar elektrische voertuigen naar verwachting zal toenemen.

Regionale analyse

In termen van regionale analyse wordt verwacht dat de markt voor batterijbeheersystemen voor elektrische voertuigen een aanzienlijke groei zal doormaken in Azië-Pacific als gevolg van de toenemende acceptatie van elektrische voertuigen in landen als China, Japan en Zuid-Korea. Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting ook groei in de markt zien, aangezien de acceptatiegraad van elektrische voertuigen in deze regio’s blijft toenemen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor het recyclen van batterijen voor elektrische voertuigen is gesegmenteerd in type en toepassing

Op basis van type: Op basis van het soort batterij dat wordt gebruikt, is de wereldwijde markt voor batterijbeheersystemen onderverdeeld in loodzuurbatterijen, lithium-ionbatterijen, nikkelbatterijen en andere.

Lees rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicle-battery-recycling-market-8326

Op basis van toepassing: spanningsbewaking, temperatuurcensor, stroombeheer, ontladingsbewaking en andere vormen de marktsegmentatie voor batterijbeheersystemen voor elektrische voertuigen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers zijn AVICIS CO. LTD., Incorporated by AISIN Continental AG, Corporation DENSO,

 ZF Friedrichshafen AG Robert Bosch GmbH, faurecia Mazda Motor Corporation, De Hyundai Mobis Co.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de auto-industrie, per Market Research Future:

Drive By Wire Marktgrootte

Automotive Diagnostische Scan Tools Marktgrootte

Automotive Sunroof Marktgrootte

Automotive Remklauw Markt

Omvang van de markt voor voertuigbeveiliging

 

 

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten vanAmerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Vehicle Battery Recycling,Electric Vehicle Battery Recycling Market,Electric Vehicle Battery Recycling Market Share,Electric Vehicle Battery Recycling Market Research Report,Electric Vehicle Battery Recycling Market Size,Electric Vehicle Battery Recycling Market Trends,EV Battery Recycling Market