header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektronische beveiligingssystemen zal naar verwachting snel groeien met een CAGR van 10,20% en tegen 2030 een marktwaarde van USD 19,18 miljard bereiken

May 16, 2023 3:16 PM ET

De markt voor elektronische beveiligingssystemen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 10,20% in 2022-2030

Marktinzichten in elektronische beveiligingssystemen:

De wereldwijde markt voor elektronische beveiligingssystemen zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030. De markt zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,20% in deze periode. Het toenemende aantal beveiligingsbedreigingen, de stijgende vraag naar elektronische beveiligingssystemen in verschillende toepassingen en de acceptatie van cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen zullen naar verwachting de groei van de markt stimuleren.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers die actief zijn op de markt voor elektronische beveiligingssystemen zijn onder meer:

  • ADT Inc,
  • Allegion nv
  • Bosch beveiligingssystemen,
  • Honeywell International Inc.,
  • Johnson Controls International plc,
  • Hikvision Digital Technology Co,
  • ,
  • Axis Communications AB,
  • Pelco Inc
  • Tyco Security Producten,
  • Panasonic Corporation.

 

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2325

Deze spelers richten zich op productinnovatie en partnerschappen om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden en hun klantenbestand te vergroten.

Marktsegmentatie:

Op basis van het producttype is de wereldwijde markt voor elektronische beveiligingssystemen gesegmenteerd in videobewakingssystemen, toegangscontrolesystemen, inbraakdetectiesystemen en andere. Het segment videobewakingssystemen zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar CCTV-camera’s en IP-camera’s in commerciële en residentiële toepassingen.

Op basis van de eindgebruiker is de wereldwijde markt voor elektronische beveiligingssystemen gesegmenteerd in commercieel, residentieel, overheid en andere. Het commerciële segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar elektronische beveiligingssystemen in de detailhandel, de gezondheidszorg en het bankwezen.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-security-system-market-2325

Regionale analyse:

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt voor elektronische beveiligingssystemen domineren tijdens de prognoseperiode. De aanwezigheid van grote spelers, de toegenomen acceptatie van geavanceerde beveiligingssystemen en het toenemende aantal beveiligingsbedreigingen zullen naar verwachting de groei van de markt in de regio stimuleren. Europa zal naar verwachting het op een na grootste marktaandeel hebben als gevolg van de invoering van smart home-oplossingen en toegenomen investeringen in beveiligingssystemen. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van beveiligingssystemen in verschillende industrieën, zoals gezondheidszorg, detailhandel en transport.

Trends in de branche:

De toenemende acceptatie van cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen is een belangrijke trend in de markt voor elektronische beveiligingssystemen. Cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen bieden verschillende voordelen, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit. Cloudgebaseerde oplossingen bieden ook realtime monitoring en waarschuwingen, waarmee organisaties snel kunnen reageren op beveiligingsbedreigingen. Een andere trend in de markt is de integratie van geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en het Internet of Things (IoT), in beveiligingssystemen. AI en IoT kunnen helpen de nauwkeurigheid en effectiviteit van beveiligingssystemen te verbeteren.

Conclusie:

Kortom, de wereldwijde markt voor elektronische beveiligingssystemen zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2027. De toenemende acceptatie van geavanceerde beveiligingssystemen, slimme huizen en IoT-technologie zal naar verwachting de marktgroei stimuleren. De belangrijkste spelers in de markt richten zich op productinnovatie, strategische partnerschappen en fusies en overnames om hun marktpositie te versterken.

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2325

Gerelateerde rapporten:

Markt voor rijhulpsystemen Onderzoeksrapport – Per type, per technologie en per regio – Prognose tot 2030

Markt voor draadloze audioapparaten per technologie, per toepassing, per product – prognose 2030

CMOS en sCMOS Image Sensor Markt Onderzoeksrapport: Informatie per technologie, per specificatie, wafer- en sensorgrootte, toepassing en regio – voorspelling tot 2030

Slimme verlichtingsmarkt Onderzoeksrapportinformatie per component, per producttype, per lichtbron, per communicatietechnologie en per regio  – marktprognose tot 2030.

3D Sensor Markt Onderzoeksrapport per technologie, type, eindgebruiker  en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Electronic Security System Market,Electronic Security System Market Size,Electronic Security System Market Share,Electronic Security System Market Growth,Electronic Security System Market Trends,Electronic Security System Market Demand,Electronic Security System Market Analysis