header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kogelkranen zal naar verwachting snel groeien met een CAGR van 4,2% en een marktwaarde van USD 18,07 miljard bereiken in de periode 2022-2030

May 16, 2023 2:31 PM ET

De wereldwijde markt voor kogelkranen zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken.

Kogelkranen Marktinzichten

De wereldwijde markt voor kogelkranen zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken. Market Research Future heeft onlangs een rapport over de markt gepubliceerd, waarin verschillende trends en factoren worden benadrukt die de groei stimuleren.

Het rapport suggereert dat de toenemende vraag naar kogelkranen in verschillende industrieën, zoals olie en gas, chemicaliën en water- en afvalwaterbehandeling, een belangrijke factor is die de groei van de markt stimuleert. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende trend van automatisering in industriële processen ook de expansie van de markt zal stimuleren.

Belangrijkste spelers

De wereldwijde markt voor kogelkranen is zeer concurrerend, met verschillende spelers die op de markt actief zijn. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Emerson Electric Co
  • Flowserve Corporation
  • Cameron International Corporation
  • Kitz Corporation
  • Kraan Co
  • IMI nv
  • Metso Corporation
  • Neway Valve Co, Ltd
  • Velan Inc
  • Weir Group nv

Deze bedrijven richten zich op het uitbreiden van hun productportfolio’s en het aanbieden van innovatieve oplossingen om concurrerend te blijven in de markt.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3349

Marktsegmentatie

De markt voor kogelkranen is gesegmenteerd op basis van type, materiaal, grootte, eindgebruiker en regio. Op basis van het type is de markt gecategoriseerd in zwevende kogelkranen, trunnion-gemonteerde kogelkranen en andere. Het segment trunnion-mounted kogelkranen zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de toenemende vraag naar deze kleppen in de olie- en gasindustrie.

Op basis van materiaal is de markt gesegmenteerd in roestvrij staal, gietijzer, op legering gebaseerd, cryogene en andere. Het segment roestvrij staal zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de hoge duurzaamheid en corrosiebestendigheid.

Op basis van grootte is de markt gesegmenteerd in maximaal 1″, 1″ tot 6″, 6″ tot 25″, 25″ tot 50″ en boven 50″. Het 1″ tot 6″ segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de groeiende vraag naar deze kleppen in verschillende industrieën.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in olie en gas, chemicaliën, water- en afvalwaterbehandeling, energieopwekking, farmaceutische producten en andere. Het olie- en gassegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de groeiende vraag naar kogelkranen in upstream-, midstream- en downstream-processen.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ball-valves-market-3349

Regionale analyse

De markt voor kogelkranen is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste deel van de markt in handen hebben vanwege de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers in de regio en de groeiende vraag naar kogelkranen in verschillende industrieën. Noord-Amerika zal naar verwachting ook de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, dankzij de toenemende vraag naar deze kleppen in de olie- en gasindustrie.

Trends in de branche

De markt voor kogelkranen is getuige van verschillende trends die naar verwachting de markt in de komende jaren zullen vormen. Een belangrijke trend is de toenemende adoptie van automatisering in industriële processen. Het gebruik van geautomatiseerde kogelkranen biedt verschillende voordelen, zoals verbeterde efficiëntie, minder uitvaltijd en verhoogde veiligheid.

Een andere trend is de groeiende vraag naar cryogene kogelkranen. Cryogene kogelkranen zijn ontworpen om extreem lage temperaturen te weerstaan en worden vaak gebruikt in industrieën zoals de gezondheidszorg, ruimtevaart en voedingsmiddelen en dranken.

Kortom, de wereldwijde markt voor kogelkranen zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar kogelkranen in verschillende

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=3349

industrieën en de groeiende trend van automatisering in industriële processen. De markt is zeer concurrerend, met verschillende belangrijke spelers die op de markt actief zijn.

Gerelateerde rapporten:

Functional Safety Market Research Report: by Devices, by System (, High-Integrity Pressure Protection Systems, Distributed Control Systems – Forecast until 2030

Markt voor fabrieksautomatisering Rapport: Per type, per technologie en per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen Onderzoeksrapport: Informatie per product, per industrie en per gevaar – Prognose tot 2030

CNC Controller Markt Rapport: Informatie per product, per component, per astype, per toepassing, per eindgebruiker, per regio – prognose tot 2030

Markt voor trillingsmonitoring Onderzoeksrapport: Per onderdeel, per systeemtype, per implementatie, per eindgebruiker – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Ball Valves Market,Ball Valves Market Size,Ball Valves Market Share,Ball Valves Market Growth,Ball Valves Market Analysis,Ball Valves Industry,Ball Valves Market Trends,Ball Valves Market Demand,Global Ball Valves Market