header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van slimme huishoudelijke apparaten zal waarschijnlijk groeien met een CAGR van 18,40% en zal naar verwachting usd 123,4 miljard bereiken in 2030

May 16, 2023 3:02 PM ET

De markt voor slimme huishoudelijke apparaten zal naar verwachting groeien met een CAGR van 18,4% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Markt voor slimme huishoudelijke apparaten zal exponentieel groeien

De markt voor slimme huishoudelijke apparaten zal naar verwachting groeien met een CAGR van 18,40% tijdens de prognoseperiode (2022-2030). De groeiende trend van automatisering in huishoudens, in combinatie met de toenemende vraag naar energiezuinige apparaten, stimuleert de groei van de markt.

Smart Home Appliances Marktinzichten

Volgens een recent rapport van Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor slimme huishoudelijke apparaten naar verwachting usd 123,4 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 18,40% tijdens de prognoseperiode. Het rapport identificeert verschillende factoren die de groei van de markt stimuleren, waaronder de groeiende trend van domotica, de toenemende vraag naar energiezuinige apparaten en het stijgende besteedbare inkomen van de middenklasse.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3775

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de markt voor slimme huishoudelijke apparaten zijn:

  • Samsung Electronics Co Ltd
  • Whirlpool Corporation,
  • LG Electronics Inc,
  • Haier Groep Corporation,
  • Electrolux AB,
  • GE-apparaten,
  • Siemens AG,
  • Panasonic Corporation,
  • BSH Hausgeräte GmbH
  • Koninklijke Philips N.V.

Deze spelers richten zich op het uitbreiden van hun productportfolio, het verbeteren van hun distributiekanalen en het investeren in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om hun marktpositie te verbeteren.

Marktsegmentatie

De markt voor slimme huishoudelijke apparaten is gesegmenteerd op producttype, technologie, eindgebruikstoepassing en regio.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-home-appliances-market-3775

Per producttype is de markt verdeeld in slimme keukenapparatuur, slimme koelkasten, slimme wasmachines, slimme airconditioners, slimme verlichtingsoplossingen en andere. Onder deze, slimme keukenapparatuur zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode als gevolg van de groeiende trend van slimme huizen en de toenemende acceptatie van slimme huishoudelijke apparaten.

Door technologie is de markt gesegmenteerd in Wi-Fi, ZigBee, Bluetooth en anderen. Wi-Fi zal naar verwachting de markt domineren, vanwege de toenemende vraag naar snel internet en eenvoudige connectiviteit.

Door eindgebruikstoepassing wordt de markt gesegmenteerd in residentieel en commercieel. Het residentiële segment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende acceptatie van slimme huizen en de groeiende trend van domotica.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor slimme huishoudelijke apparaten is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de aanwezigheid van belangrijke marktspelers, de toenemende acceptatie van smart home-technologieën en de groeiende trend van domotica.

Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar slimme huishoudelijke apparaten, de groeiende verstedelijking en het stijgende besteedbare inkomen.

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=3775

Trends in de branche

De markt voor slimme huishoudelijke apparaten is getuige van verschillende trends, waaronder de groeiende acceptatie van spraakgestuurde apparaten, de toenemende vraag naar verbonden apparaten en de ontwikkeling van slimme huizen. Met de toenemende trend van domotica eisen consumenten apparaten die kunnen worden bediend via hun smartphones of spraakassistenten, wat leidt tot de ontwikkeling van verbonden apparaten. De ontwikkeling van slimme huizen, waarbij alle apparaten met elkaar verbonden zijn, stimuleert de groei van de markt verder.

Conclusie

De wereldwijde markt voor slimme huishoudelijke apparaten zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, aangedreven door factoren zoals de toenemende acceptatie van slimme huizen, de groeiende trend van domotica en de toenemende vraag naar snel internet en eenvoudige connectiviteit. De markt zal naar verwachting worden gedomineerd door belangrijke spelers zoals Samsung Electronics Co. Ltd, WhirlpoolCorporation, en LG Electronics Inc., onder anderen. De markt zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken in de regio Azië-Pacific, als gevolg van de toenemende vraag naar slimme huishoudelijke apparaten, de groeiende verstedelijking en het stijgende besteedbare inkomen.

Gerelateerde rapporten:

Industriële Ethernet Switch Markt Onderzoeksrapport per type, toepassingsgebieden, organisatiegrootte, eindgebruikers – prognose tot 2030

Smartphone Display Markt Onderzoeksrapport – Op type, displaytechnologie, grootte, resolutie – Prognose tot 2030

Machine Condition Monitoring Market: Informatie per eindgebruik, bewakingstype, type bewakingsproces, component

Entertainment Robots Markt Onderzoeksrapport: Per product, per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem

Factory Automation Market Report: per type, per technologie en per eindgebruiker  – prognose tot 2030

Service Robotics Markt Informatie per type, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Smart Home Appliances Market,Smart Home Appliances Market Size,Smart Home Appliances Market Share,Smart Home Appliances Market Growth,Smart Home Appliances Market Trends,Smart Home Appliances Market DEmand