header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Markttrends, analyse, vraag, voorspelling tegen 2030

May 16, 2023 5:41 PM ET

FSRU-branche-inzichten:

FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) De markt zal naar verwachting toenemen van 85 MTPA tot 2030 met een CAGR van ca. 13,88%.

De markt voor drijvende opslag- en hervergassingseenheden zal naar verwachting in een snel tempo opschalen tijdens de prognoseperiode. Een van de belangrijkste redenen achter de opkomst van de wereldwijde markt voor drijvende opslag- en hervergassingseenheden is de bloeiende groei van de markt voor vloeibaar aardgas. Dit zal waarschijnlijk fungeren als een katalysator voor de economische groei van verschillende landen over de hele wereld, omdat het milieuvriendelijk is voor adoptie en levensvatbaar voor een kortere periode om de koolstofemissies te verminderen. Recente ontdekkingen in offshore-regio’s worden ook gedaan die zich richten op het voldoen aan de vraag naar verschillende industriële sectoren van eindgebruikers, zoals energieopwekking, transport, als grondstof voor petrochemische fabrikanten en andere eindgebruikers.

Vraag gratis voorbeeldrapport aan voor Business Insights @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6158

Belangrijkste bedrijven geprofileerd

  • Excelerate Energie
  • Hoegh LNG
  • Golar LNG
  • BW gas
  • Gazprom FLEX LNG
  • Exmar
  • Maran Gas Maritime Inc
  • LNG op zee Toscana SpA
  • Mitsui O.S.K. Lijnen
  • Bumi Armada
  • Teekay Lng Partners, L.P.

FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Market Drivers:

Toenemende vraag naar aardgas: De groeiende wereldwijde vraag naar aardgas als schonere en efficiëntere energiebron is een belangrijke drijfveer voor de FSRU-markt. FSRU’s maken de snelle en efficiënte import van vloeibaar aardgas (LNG) mogelijk, waarmee wordt voldaan aan de stijgende vraag van landen die niet over de infrastructuur voor traditionele onshore terminals beschikken.

Flexibiliteit en kosteneffectiviteit: FSRU’s bieden meer flexibiliteit in vergelijking met onshore terminals, omdat ze op verschillende locaties kunnen worden ingezet zonder uitgebreide infrastructuurconstructie. Deze flexibiliteit zorgt voor een snellere projectimplementatie en lagere kosten, waardoor FSRU’s een aantrekkelijke optie zijn voor opkomende markten en regio’s met een onzekere vraag naar gas.

COVID-19 Impact op FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Markt:

Vertragingen en verstoringen: De bouw en levering van FSRU’s werden beïnvloed door de pandemie als gevolg van verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen en beperkingen op internationale reizen. Productievertragingen, arbeidstekorten en logistieke uitdagingen belemmerden de voltooiing en inbedrijfstelling van FSRU’s.

Schommelingen in de vraag: De wereldwijde lockdowns en de economische vertraging als gevolg van de pandemie resulteerden in schommelingen in de vraag naar aardgas. Verminderde industriële activiteiten, een lager energieverbruik en reisbeperkingen hadden invloed op de totale vraag naar LNG. Als gevolg hiervan nam de behoefte aan nieuwe FSRU-projecten af of werd deze on hold gezet.

Maatwerk aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6158

FSRU-markt – Regionale analyse:

De wereldwijde FSRU-markt wordt bestudeerd voor de regionale segmenten van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika. Hiervan wordt geschat dat Azië-Pacific de wereldwijde FSRU-markt domineert tijdens de beoordelingsperiode. Dit is te danken aan de stijgende vraag naar LNG in de regio. Verder wordt verwacht dat een toenemende behoefte aan gas- en stroomconversie-eenheden, vooral in landen binnen de APAC, ook de groei in de regionale FSRU-markt zal stimuleren.

Hoogtepunten van de industrie:

De markt voor drijvende opslag- en hervergassingseenheden zal naar verwachting ook helpen om aardgas op tijd te krijgen en het gemakkelijk beschikbaar te maken op de lokale markten. Diversificatie in de markt is zeer zichtbaar en voldoet aan de vraag naar vloeibaar aardgas en aardgas op mondiaal niveau, wat op zijn beurt naar verwachting de groei van de FRSU-markt gedurende de prognoseperiode zal bevorderen. Afgezien daarvan zijn FRSU-bedrijven ook getuige van een exponentiële groei als gevolg van de groeiende vraag naar groene brandstof over de hele wereld.

De drijvende opslag- en hervergassingseenheid ontstond ongeveer 1,5 decennia terug, in de vroege jaren 2000. Momenteel zijn er ongeveer 26 FSRU’s in de wereld, waarvan er 23 worden geëxploiteerd als terminals en drie als LNG-tankers. Nog 11 FSRU’s zijn in aanbouw. Een van de belangrijkste redenen voor de groei van de wereldwijde markt voor drijvende opslag en hervergassing is de commerciële flexibiliteit, planning en lagere kosten. Bovendien trekt het verschillende landen aan die landbeperkingen hebben voor de bouwvan alle stationaire onshore hervergassingsfaciliteiten en het duurt jaren om te bouwen, in bedrijf te stellen en te exploiteren. Hierdoor is de FSRU klaar om zichzelf te presenteren als de perfecte oplossing vanwege zijn hervergassingscapaciteiten en het feit dat het overal kan worden ingezet.

FSRU marktsegmentanalyse:

De wereldwijde FSRU-markt is gesegmenteerd op basis van constructie, opslag, toepassing en regio. Op basis van de bouw wordt de wereldwijde markt voor drijvende opslag- en hervergassingseenheden gesegmenteerd in nieuwbouw en omgebouwd. De nieuw gebouwde FSRU zal naar verwachting het maximale aandeel van de wereldwijde FSRU-markt behouden tijdens de prognoseperiode. Dit kan worden toegeschreven aan de lage opslagcapaciteitsbeperking van de geconverteerde FSRU.

Op basis van opslag is de wereldwijde FSRU-markt gesegmenteerd in klein, middelgroot en groot. Onder deze segmenten zal de grote FSRU waarschijnlijk een aanzienlijke stijging zien en zal naar verwachting ook getuige zijn van een snelle stijging gedurende de prognoseperiode.

Op basis van toepassingen is de wereldwijde markt voor drijvende opslag- en hervergassingseenheden gesegmenteerd in industriële en energieopwekking. Het segment van de energieopwekking zal naar verwachting de dominante positie in de markt hebben.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6158

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Market,FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Market Size,FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Market Share,FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Market Trends,FSRU