header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het potentieel van viscositeitsindexverbeteraars ontsluiten: de prestaties in smeermiddelen verbeteren

May 16, 2023 5:00 PM ET

In de steeds evoluerende wereld van smeermiddelen zijn fabrikanten voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om hun productprestaties te optimaliseren. Een cruciaal onderdeel dat een cruciale rol speelt bij de effectiviteit van smeermiddelen zijn viscositeitsindexverbeteraars (VIIs). Deze chemische additieven hebben een revolutie teweeggebracht in de smeermiddelenindustrie door oliën in staat te stellen hun viscositeit te behouden bij een breed temperatuurbereik. Dit artikel onderzoekt het groeiende belang van viscositeitsindexverbeteraars en hun impact op het verbeteren van de smeermiddelprestaties.

De wereldwijde markt voor viscositeitsindexverbeteraars is goed voor een CAGR van 6,80% tijdens de prognoseperiode en wordt geschat op USD 0,27 miljard in 2032.

  1. Viscositeitsindexverbeteraars : Viscositeitsindexverbeteraars, ook bekend als viscositeitsmodificatoren of VI’s, zijn op polymeren gebaseerde additieven die de viscositeits-temperatuurrelatie van smeermiddelen verbeteren. Ze verminderen effectief de snelheid waarmee de viscositeit van smeermiddelen verandert met temperatuurschommelingen, waardoor consistente stromings- en smeereigenschappen onder verschillende bedrijfsomstandigheden worden gegarandeerd. VIIs zijn in staat om de olie bij hoge temperaturen te verdikken en te voorkomen dat deze bij lage temperaturen te dun wordt, waardoor een optimale smering over het hele temperatuurbereik wordt geboden.

  2. Voordelen en voordelen: De integratie van viscositeitsindexverbeteraars in smeermiddelen biedt verschillende voordelen. Ten eerste verbetert het de stabiliteit van de smeerfilm en zorgt het voor een efficiënte bescherming van metalen oppervlakken onder extreme omstandigheden. De verbeterde viscositeits-temperatuureigenschappen leiden ook tot minder slijtage en wrijving, waardoor de levensduur van de apparatuur wordt verlengd en de energie-efficiëntie wordt verbeterd. Bovendien maken VIIs het gebruik van één smeermiddelsoort in verschillende temperatuuromgevingen mogelijk, waardoor voorraadbeheer wordt vereenvoudigd en de kosten worden verlaagd.

  3. Markttrends en groeifactoren: De markt voor viscositeitsindexverbeteraars heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, aangedreven door verschillende factoren. Een belangrijke drijfveer is de toenemende vraag naar hoogwaardige smeermiddelen in een breed scala van industrieën, waaronder de automobiel-, industriële en lucht- en ruimtevaartsector. Omdat machines en motoren onder extreme omstandigheden werken, wordt de behoefte aan superieure smering van het grootste belang, waardoor een markt voor viscositeitsindexverbeteraars ontstaat. Bovendien hebben strenge milieuvoorschriften ter bevordering van energie-efficiëntie en lagere emissies smeermiddelfabrikanten ertoe aangezet geavanceerde additieven toe te passen, waardoor de groei van VIIs verder wordt aangewakkerd.

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11555

  1. Technologische vooruitgang en innovatie: Voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen op het gebied van viscositeitsindexverbeteraars hebben geleid tot de introductie van nieuwe en verbeterde additieven. Fabrikanten investeren in nieuwe polymeerchemie en geavanceerde formuleringstechnieken om de effectiviteit van VIIs te verbeteren. Deze verbeteringen hebben geresulteerd in viscositeitsindexverbeteraars die een verbeterde afschuifstabiliteit, betere oplosbaarheid en verminderde interactie met andere smeermiddeladditieven bieden. Bovendien sluit de ontwikkeling van biologisch afbreekbare viscositeitsindexverbeteraars aan bij de focus van de industrie op duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu.

  2. Belangrijkste uitdagingen en toekomstperspectieven: Hoewel viscositeitsindexverbeteraars een revolutie teweeg hebben gebracht in de prestaties van smeermiddelen, blijven er uitdagingen bestaan bij de implementatie ervan. Compatibiliteitsproblemen met andere additieven, mogelijke interacties met afdichtingen en de noodzaak van zorgvuldige formuleringsaanpassingen behoren tot de uitdagingen waarmee smeermiddelfabrikanten worden geconfronteerd. Er wordt echter verwacht dat lopend onderzoek en samenwerking binnen de industrie deze uitdagingen zullen aanpakken en zullen leiden tot verdere vooruitgang in VIIs. De toekomst van viscositeitsindexverbeteraars ziet er veelbelovend uit, met een focus op het ontwikkelen van additieven die tegemoetkomen aan specifieke smeermiddelvereisten en bestand zijn tegen extreme bedrijfsomstandigheden.

Belangrijkste spelers

Evonik Industries, Lubrizol Corporation, Chevron Oronite Company LLC, Afton Chemical Corporation, Infineum International Limite, Sanyo Chemical Industries, Ltd., Nanjing Runyou Chemical industry Additive Co., Ltd., Shenyang Great Wall Lubricating Oil Manufacturing Co., Ltd., Jilin Xingyun Chemical, Shanghai High-Lube Additives, Bariyan Oil &; Lubricants Pvt. Ltd., BPT Chemicals Co, Ltd, Brad-Chem Ltd, Chetas Biochem, Croda Lubricants en Innov Oil

Conclusie: Viscositeitsindexverbeteraars zijn naar voren gekomen als onmisbare additieven in de smeermiddelenindustrie,waardoor smeermiddelen hun prestaties kunnen behouden over een breed temperatuurbereik. De voordelen van VIIs, waaronder verbeterde stabiliteit, verminderde slijtage en verbeterde energie-efficiëntie, hebben bijgedragen aan hun groeiende marktvraag. Technologische vooruitgang en innovatie blijven de ontwikkeling van superieure viscositeitsindexverbeteraars stimuleren en beloven een toekomst waarin smeermiddelen uitzonderlijke prestaties bieden in zelfs de zwaarste bedrijfsomgevingen.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11555

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Viscosity Index Improvers,Viscosity Index Improvers Market,Viscosity Index Improvers Market Size