header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor industriële displaysystemen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,8% van 2020 tot 2027

May 16, 2023 4:00 PM ET

Marktinzichten in industriële displaysystemen:

De wereldwijde Industrial Display System-markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,8% van 2020 tot 2027, volgens het laatste rapport van Market Research Future (MRFR). Het rapport biedt een uitgebreide analyse van de huidige staat en toekomstperspectieven van de markt, samen met belangrijke trends, drijfveren, uitdagingen en kansen.

De marktgroei wordt toegeschreven aan de toenemende vraag naar HMI (Human Machine Interface) apparaten en de groeiende trend van industriële automatisering. Industriële displaysystemen worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder procesbesturing, automatiseringsbesturing en machinebesturing. Deze systemen bieden real-time informatie over de werking van het systeem, wat helpt bij het verbeteren van de productiviteit en het verminderen van downtime.

Bovendien wordt verwacht dat de groeiende vraag naar hoogwaardige visualisatie in de gezondheidszorg en entertainmentindustrie de groei van de markt voor industriële displaysystemen zal stimuleren. De toenemende acceptatie van IoT-apparaten (Internet of Things) en de stijgende vraag naar Industry 4.0 zullen naar verwachting ook de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Ontvang een volledig PDF-voorbeeld @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3160

Industrial Display System Markt Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor industriële displaysystemen zijn

  • Samsung Electronics Co., Ltd. (Zuid-Korea),
  • LG Display Co., Ltd. (Zuid-Korea),
  • Panasonic Corporation (Japan),
  • Innolux Corporation (Taiwan),
  • Advantech Co., Ltd. (Taiwan),
  • Siemens AG (Duitsland),
  • Schneider Electric SE (Frankrijk),
  • General Electric Company (VS),
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan),
  • Honeywell International Inc. (VS),
  • Rockwell Automation, Inc. (VS), en
  • ABB Ltd. (Zwitserland), onder andere.

Marktsegmentatie van industriële displaysystemen:

De markt voor industriële displaysystemen is gesegmenteerd op basis van type, technologie, toepassing en regio. Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in open frame, robuuste displays, panel-mount en standalone displays. Het paneelmontagesegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege het compacte ontwerp en de eenvoudige installatie.

Op basis van technologie is de markt gesegmenteerd in LCD, LED, OLED en andere. Het LCD-segment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege het lage stroomverbruik en de hoge beeldkwaliteit.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in automotive, ruimtevaart & defensie, gezondheidszorg, olie & gas, energie & energie, voedsel & dranken, en anderen. Verwacht wordt dat het gezondheidszorgsegment de markt zal domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende acceptatie van geavanceerde visualisatiesystemen in medische toepassingen.

Krijg het volledige rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-display-system-market-3160

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor industriële displaysystemen wordt bestudeerd voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende acceptatie van automatiseringstechnologieën in verschillende industrieën. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende vraag naar displaysystemen in de automobiel- en gezondheidszorgindustrie de marktgroei in de regio zal stimuleren.

Trends in de branche:

Een van de belangrijkste trends in de markt voor industriële displaysystemen is de groeiende vraag naar touchscreens. Touchscreens bieden een gebruiksvriendelijke interface, waardoor ze ideaal zijn voor industriële toepassingen. Het gebruik van touchscreens is aanzienlijk toegenomen in de automobiel- en gezondheidszorgindustrie, waar ze worden gebruikt voor het aansturen van verschillende systemen.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=3160

Een andere trend in de markt is het toenemende gebruik van robuuste displays. Robuuste schermen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen ruwe omgevingen en worden veel gebruikt in de militaire, lucht- en ruimtevaart- en olie- en gasindustrie. De vraag naar robuuste displays zal naar verwachting toenemen tijdens de prognoseperiode als gevolg van de groeiende behoefte aan betrouwbare en duurzame displaysystemen.

Lees meer artikel-

ElektronischToll Collection Market Research Report – Prognose tot 2030        

Quantum Sensoren Markt Onderzoeksrapport- Prognose tot 2027        

3D-printmarkt Onderzoeksrapport- Prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Industrial Display System Market,Industrial Display System Market Share,Industrial Display System Market Size