header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktkansen voor draagbare energiecentrales, omzetaandeel, groei, prognose tegen 2030

May 16, 2023 5:27 PM ET

Inzichten in de sector Draagbare energiecentrales:

De marktomzet van draagbare energiecentrales zal USD 735,88 miljoen bereiken, met een CAGR van 8,14% in de periode 2023-2030.

Elektriciteit kan worden opgevangen, opgeslagen en duurzaam worden geleverd met behulp van draagbare energiecentrales. Het opnemen van hernieuwbare energiebronnen in mobiele energiecentrales is haalbaar. Draagbare energiecentrales leveren onmiddellijke, plug-and-play elektriciteit. Energie kan worden aangevuld met behulp van draagbare elektriciteitscentrales.

Er is een snelle stijging in de populariteit van high-tech gadgets wereldwijd. De behoefte aan mobiele generatoren is hierdoor toegenomen. Er is een toename van de behoefte aan draagbare energiecentrales vanwege het groeiende aantal toepassingen dat constante elektriciteit nodig heeft. De belangrijkste redenen die naar verwachting kansen zullen genereren voor de markt voor draagbare elektriciteitsstations in de komende periode zijn de snelle uitbreiding van het gebruik van slimme netwerkdiensten, het groeiende gebruik van stroom op verre plaatsen en de neiging tot hernieuwbare energiebronnen.

Vraag gratis voorbeeldrapport aan voor Business Insights @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10079

De markt voor draagbare energiecentrales heeft geleden onder de COVID-19-pandemie. Wereldwijd gingen de meeste landen in lockdown. Er waren strenge beperkingen op reizen. Zo gaven mensen veel minder geld uit aan vrijetijdsbesteding. Draagbare energiecentrales zagen een dramatische daling van de vraag naarmate meer mensen meer tijd thuis doorbrachten. De recente COVID-19-epidemie had invloed op de aanvoer van grondstoffen voor deze industrie. De markt voor draagbare energiecentrales leed onder haken en ogen, zoals tijdelijke fabriekssluitingen, een gebrek aan geschoolde arbeidskrachten en problemen met de toeleveringsketen.

Belangrijkste spelers

  • Goal Zero (VS)
  • Jackery (VS)
  • Lion Energy (VS)
  • Ecoflow (VS)
  • Li Power (Shenzhen) Technologie (China)
  • ChargeTech (VS)
  • Midland (VS)
  • Duracell (VS)
  • Drow Enterprise (China)
  • Scott Electric (VS)
  • Suaoki (Japan)
  • Milwaukee Elektrisch Gereedschap (US)

Portable Power Station Market Drivers:

Toegenomen vraag naar draagbare stroom: Met de groeiende afhankelijkheid van elektronische apparaten zoals smartphones, laptops, tablets en camera’s, is er een grotere behoefte aan draagbare stroombronnen. Draagbare krachtcentrales bieden een handige en betrouwbare oplossing voor het opladen van deze apparaten, vooral in buitenomgevingen of tijdens stroomuitval.

Toename van buitenactiviteiten: Er is een aanzienlijke toename van buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen en buitenevenementen. Deze activiteiten vereisen vaak toegang tot stroom voor verlichting, kookapparatuur, koeling en het opladen van elektronische apparaten. Draagbare energiecentrales bieden een draagbare en efficiënte stroombron, waardoor ze zeer wenselijk zijn voor liefhebbers van het buitenleven.

COVID-19 Impact op draagbare energiecentralemarkt:

Toegenomen vraag: De pandemie leidde tot verstoringen in de stroomvoorziening en verhoogde de behoefte aan betrouwbare stroombronnen. Naarmate mensen meer tijd thuis doorbrachten en bedrijven overschakelden op werken op afstand, steeg de vraag naar draagbare energiecentrales. Deze apparaten werden essentieel voor het voeden van elektronische apparaten, het uitvoeren van apparaten en het ondersteunen van buitenactiviteiten.

Voorbereiding op noodsituaties: De pandemie diende als een wake-up call voor veel individuen en gemeenschappen om voorbereid te zijn op noodsituaties. Draagbare energiecentrales, met hun vermogen om back-upstroom te leveren tijdens stroomuitval of natuurrampen, wonnen aan populariteit. Mensen realiseerden zich het belang van een betrouwbare stroombron in geval van onvoorziene gebeurtenissen.

Aanvraag voor aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10079

Regionale classificatie:

Als gevolg van de toenemende vraag naar consumentenelektronica wordt voorspeld dat Noord-Amerika wereldwijd het grootste marktaandeel van draagbare energiecentrales zal hebben. De uitbreiding van de buitenrecreatie-industrie zal naar verwachting ook bijdragen aan de groei van de markt. Bovendien kunnen de veranderende smaak van de consument en de toenemende belangstelling voor geavanceerde grondstoffen de marktuitbreiding stimuleren.

De toenemende prevalentie van stroomverstoringen in opkomende landen heeft Azië-Pacific verheven tot de positie van de op een na grootste marktaandeelhouder. Bovendien heeft de toename van het toerisme ertoe geleid dat er behoefte is aan meer mobiele stroomopties in het gebied. De toenemende behoefte aan back-upsystemen zal naar verwachting ook bijdragen aan de uitbreiding van demarkt.

Marktsegmentatie:

Er is wereldwijd een enorme markt voor draagbare energiecentrales. Het is onderverdeeld in submarkten die worden bepaald door factoren zoals waar ze worden gebruikt en de industrieën die ze bedienen.

In 2020 waren draagbare lithium-ioncentrales goed voor het marktaandeel van de leeuw en deze categorie zal naar verwachting het snelst groeien gedurende de prognoseperiode. Lithium-ionbatterijen worden steeds breder beschikbaar en betaalbaar in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific.

Het verzegelde loodzuursegment zal naar verwachting langzamer groeien dan het lithium-ionsegment. Vanwege de langere levensduur en minimale onderhoudsvereisten zullen lithium-ionbatterijen de komende jaren steeds meer in trek zijn vanwege hun wijdverbreide gebruik in draagbare energiecentrales.

Nieuws uit de industrie

Bluetti bracht de EB 70, een draagbare krachtcentrale met een lithiumbatterij van 716 Wh, in april 2021 uit voor USD 499. De EB 70 heeft 12 stopcontacten die geschikt zijn voor gebruik met elektronische gadgets, keukenapparatuur, kleine ruimteverwarmers en kleine koelkasten. Het kan in verschillende situaties worden gebruikt, waaronder kamperen, RVing, reizen en interne crises.

Duracell’s Power Source 1440 W, een draagbare batterijgenerator die schoon, gasvrij, geurloos poeder afgeeft, werd in januari 2021 uitgebracht. Wanneer de stroom uitvalt, schakelt hij naadloos over van wisselstroom naar zijn interne batterij, waardoor hij perfect is voor bedrijfskritische apparatuur.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10079

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Portable Power Station Market,Portable Power Station Market Share,Portable Power Station Market Trends,Portable Power Station Market Scope,Portable Power Station Market Growth