header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Pindasmaak marktomvang en aandeel om USD 5.423,66 miljard te overtreffen tegen 2030 zegt Market Research Future (MRFR)

May 16, 2023 3:44 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Peanut Flavor-markt naar verwachting een CAGR van 6,23% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 5.423,66 miljoen in 2030.

De pindasmaakmarkt verwijst naar de wereldwijde industrie die op pinda’s gebaseerde smaakproducten produceert en distribueert voor gebruik in een verscheidenheid aan voedsel- en dranktoepassingen. Pindasmaak wordt vaak gebruikt in snacks, gebak, zoetwaren en sauzen, onder anderen.

De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar natuurlijke en gezonde voedingsproducten, omdat pinda’s een rijke bron van eiwitten, vezels en andere essentiële voedingsstoffen zijn. De markt wordt ook beïnvloed door de groeiende populariteit van producten op basis van pinda’s, zoals pindakaas en pindasnacks, wat heeft geleid tot een toegenomen vraag naar pindasmaken.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11041

Marktsegmentatie

De wereldwijde pindasmaakmarkt is gesegmenteerd in smaak, product, toepassing en distributiekanaal.

Op basis van de smaak is de markt gesegmenteerd in chocolade en karamel.

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in snacks, bites, spreads, koekjes en tabletten.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in bakkerij, zoetwaren, boter en spreads en zuivelproducten

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based en Non-Store-Based 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Firmenich, Nature’s Flavours, Abelei, S-World Flavor & Fragrance, Weber, Stringer Flavoured, Flavour so good Company, Lionel Hitchens, Fuxiong Flavours & Fragrances en Northwestern Extract.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/peanut-flavor-market-11041

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor pinda-smaken, vanwege de hoge consumptie van pinda-gebaseerde producten in de regio. De Verenigde Staten zijn de grootste markt in Noord-Amerika, met een aanzienlijke vraag naar pindasmaken in de snack-, zoetwaren- en bakkerij-industrie. 

Europa is een andere belangrijke markt voor pindasmaken, gedreven door de groeiende vraag naar natuurlijke en biologische voedingsproducten. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn de belangrijkste markten in Europa, met een grote vraag naar pindasmaken in de snack-, bakkerij- en zoetwarenindustrie. 

Azië-Pacific is ook een belangrijke markt voor pinda-smaken, vanwege de grote bevolking en de hoge consumptie van pinda-gebaseerde producten in de regio. China, India en Japan zijn de belangrijkste markten in Azië-Pacific, met een aanzienlijke vraag naar pindasmaken in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedingsmiddelen-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Notenpastamarkt Onderzoeksrapportinformatie per producttype (pinda, amandel, cashewnoten, hazelnoot en andere), per categorie (conventioneel en biologisch), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Food Bar Markt Wereldwijde informatie per type (candybars, energierepen, eiwitrepen, haverrepen en andere), smaak (chocolade, fruit, pindakaas, hartig, specerijen en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regioprognose tot 2030

Nutritional Bar Markt Onderzoeksrapportinformatie per type (eiwitrepen, snackbars, hele voedingsmiddelenauto, maaltijdvervangende kaart en andere), per smaak (chocolade, pindakaas, fruit, specerijen en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën.Neem van harte contact op voor meer informatie. 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Peanut Flavor Market,Peanut Flavor Market Size,Peanut Flavor Market Share,Peanut Flavor Market Trends,Peanut Flavor Market Growth,Peanut Flavor Market Demand,Peanut Flavor Market Analysis,Peanut Flavor Industry,Global Peanut Flavor Market