header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Solid-State Battery Markttrends, Analyse, Vraag, Inzicht, Vooruitzichten, 2030

May 16, 2023 7:02 PM ET

Inzichten in de solid-state batterij-industrie:

Tijdens de projectieperiode van 2023-2030 zal de solid-state batterijactiviteiten naar verwachting groeien met een CAGR van 28,01%, met een totaal aandeel van USD 863,14 miljoen.

Hybride auto’s maken gebruik van deze batterij. Zowel de industrie als de vraag naar elektrische auto’s groeit snel. Het Internationaal Energie Agentschap beweert dat de industrie voor elektromotoren echt snel groeit.

De markt voor solid-state batterijen zag enige daling vóór en na de pandemie. COVID-19 bleek meer te zijn dan alleen een vervelende infectie. Het was buitengewoon gevaarlijk en veel mensen ernstig getroffen. Zelfs enkele dodelijke slachtoffers vielen door de infectie. De autoriteiten beseften al snel dat dit virus niet kon worden weggewuifd. Ze voerden shutdowns en inentingen in als reactie. Ze waren van voorbijgaande aard omdat ze weinig impact hadden. Tijdens de lockdowns en inentingen waren individuen minder beweeglijk. Als gevolg hiervan gebruikten ze hun auto’s niet zo vaak. De behoefte aan solid-state batterijen nam af. Als gevolg hiervan werden sommige bedrijven gedwongen hun productie te verminderen of mogelijk te sluiten.

Vraag gratis voorbeeldrapport aan voor Business Insights @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8484

De industrie voor solid-state batterijen is nog steeds nogal moordend. Het feit dat er te veel bedrijven in deze sector zijn, is daar een van de oorzaken van. Het enorme potentieel van het bedrijf voor het genereren van inkomsten en winst is wat bedrijven aantrekt. In ieder geval ontdekken bedrijven dat ze veel geld moeten uitgeven aan R&D om te gedijen. Natuurlijk hebben ze altijd de mogelijkheid om te fuseren met, te kopen of allianties te vormen met andere welvarende bedrijven.

Een opmerkelijke illustratie van een bedrijf dat zijn concurrentievermogen heeft behouden ondanks de COVID-19-epidemie is Bright Volt Inc. Het heeft ervoor gezorgd dat het betere items kan maken en verkopen die de concurrenten misschien niet altijd kunnen maken en verkopen door uitgebreid te besteden aan studie en ontwikkeling.

Omdat meer mensen de epidemie beginnen te negeren door mobiel te worden, neemt de groeisnelheid van de solid-state batterij-industrie toe. Dit geeft aan dat ze vaker met de auto reizen. Als gevolg hiervan kiezen meer consumenten en bedrijven ervoor om elektronische auto’s en andere auto’s te kopen. Veel autofabrikanten steken meer geld in uitgebreid onderzoek en ontwikkeling om te creëren wat ze graag “de ideale batterij” noemen!

In 2018 waren er wereldwijd zo’n 5,1 miljoen elektrische voertuigen op de weg. In 2018 werden ongeveer 2 miljoen auto’s meer verkocht dan in 2017. De verkoop van elektrische voertuigen steeg tussen 2017 en 2018 met 200 procent.

Belangrijkste spelers:

  • Cymbet Corporation (VS)
  • STMicroelectronics N.V. (Zwitserland)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Toyota Motor Corporation (Japan)
  • Brightvolt Inc. (VS)
  • Excellatron Solid State LLC (VS)
  • Apple Inc. (VS)
  • Planar Energy Devices Inc. (VS)
  • Solid Power Inc. (VS)
  • Altairnano (VS)
  • Quantumscape Corporation (VS)
  • Infinite Power Solution Inc. (VS)

Solid-State batterij markt drivers:

Verbeterde prestaties: Solid-state batterijen bieden aanzienlijke verbeteringen in energiedichtheid en vermogen in vergelijking met traditionele lithium-ionbatterijen. Ze hebben het potentieel om een hogere energieopslagcapaciteit en snellere laadtijden te bieden, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor verschillende toepassingen, waaronder elektrische voertuigen (EV’s) en draagbare elektronica.

Verbeterde veiligheid: Een van de kritieke voordelen van solid-state batterijen is hun verbeterde veiligheidsprofiel. In tegenstelling tot batterijen op basis van vloeibare elektrolyten, gebruiken solid-state batterijen een vaste elektrolyt, waardoor het risico op lekkage of thermische wegloop wordt geëlimineerd. Deze verbeterde veiligheidsfunctie pakt zorgen over batterijbranden en explosies aan, waardoor solid-state batterijen een voorkeurskeuze zijn voor toepassingen waar veiligheid van het grootste belang is.

COVID-19 Impact op solid-state batterij markt:

Meer aandacht voor gezondheidszorg: De pandemie heeft het belang van gezondheidszorginfrastructuur en medische hulpmiddelen benadrukt. Solid-state batterijen kunnen verschillende medische apparaten van stroom voorzien, waaronder draagbare ventilatoren, defibrillatoren en bewakingsapparatuur op afstand. De toegenomen focus op gezondheidszorg heeft de vraag naar deze apparaten en, op zijn beurt, solid-state batterijen gestimuleerd.

Verstoorde toeleveringsketens: De pandemie heeft de wereldwijde toeleveringsketens verstoord, waardoor de productie en distributie van verschillende componenten die nodig zijn voor solid-state is beïnvloedBatterijen. Vertragingen in de levering van grondstoffen en verstoringen in productieprocessen hebben geleid tot een tragere productie en beperkte beschikbaarheid van solid-state batterijen.

Aanvraag voor aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8484

Regionale classificatie:

Deze markt is ingedeeld in vijf belangrijke regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, de Europese Unie en Noord-Afrika.

Marktsegmentatie:

Deze markt is gesegmenteerd in drie grote groepen die type, capaciteit en toepassing zijn.

Op basis van het type is dit verdeeld in de draagbare batterij, dunne film batterij en anderen. Op basis van capaciteit is dit verdeeld in de minder dan 20MAh, 20 tot 300 MAh, 301 tot 500MAh en boven de 500MAh. Op basis van de toepassing is deze markt gesegmenteerd in de elektrische voertuigen, medische apparaten, smartcards, elektronica, draagbare apparaten en anderen.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8484

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Solid State Battery Market,Solid State Battery Market Size,Solid State Battery Market Share,Solid State Battery Market Scope,Solid State Battery Market Trends,Solid State Battery Market Growth