header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


UPS batterijmarkttrends, omzetgroei, bedrijfsinzichten, prognose tegen 2030

May 16, 2023 5:00 PM ET

UPS Battery Industry Inzichten:

Het marktaandeel van UPS Battery zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11% tijdens de prognoseperiode.

Een essentieel onderdeel van een ononderbroken stroombron is de batterij (UPS). De UPS-batterij is verantwoordelijk voor de lange levensduur en effectieve werking van het apparaat. Als gevolg hiervan is batterijonderhoud essentieel. De drie belangrijkste soorten UPS-batterijen die toegankelijk zijn voor de gemeenschap van eindgebruikers, variërend van de commerciële tot de industriële sector, zijn lithium-ion (Li-ion), loodzuur en nikkel-cadmium.

Vraag gratis voorbeeldrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10461

Belangrijkste bedrijven geprofileerd

  • CSB Energy Technology Co.Ltd. (Taiwan)
  • East Penn Manufacturing (VS)
  • Eaton (Ierland)
  • Exide Industries Ltd. (Indië)
  • FIAMM Energy Technology S.p.A. (Italië)
  • GS Yuasa Corporation (Japan)
  • Leoch International Technology Limited (Hongkong)
  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • Vertiv (VS)
  • EnerSys (VS)
  • Actief vermogen (US)
  • Socomec(Frankrijk)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Gegevens Kehua Co.Ltd. (China)
  • Kokam Co.Ltd (Zuid-Korea)
  • Saft Batteries (Frankrijk)

UPS Batterij Markt Drivers:

  1. Toenemende stroomuitval: Stroomuitval komt in veel regio’s vaak voor, of het nu gaat om natuurrampen, verouderde infrastructuur of netinstabiliteit. UPS-batterijen fungeren als een back-upstroombron en leveren continue elektriciteit tijdens dergelijke uitval, waardoor de vraag naar UPS-systemen en -batterijen wordt gestimuleerd.
  2. Groeiende digitalisering en connectiviteit: De digitale revolutie en de toenemende afhankelijkheid van technologie hebben geleid tot een aanzienlijke toename van het aantal kritieke toepassingen en apparaten die een ononderbroken stroomvoorziening vereisen. Datacenters, telecommunicatienetwerken, medische apparatuur en andere gevoelige elektronica zijn afhankelijk van UPS-batterijen om een continue werking te garanderen en te beschermen tegen gegevensverlies of schade aan apparatuur.

UPS Battery Market Covid -19 impact

Een van de belangrijkste gevolgen is de verstoring van de toeleveringsketen, omdat veel landen beperkingen hebben opgelegd aan het verkeer van goederen en mensen om de verspreiding van het virus in te dammen. Dit heeft geleid tot vertragingen in de levering van grondstoffen en eindproducten, wat heeft geleid tot productievertragingen en hogere kosten.

De economische neergang als gevolg van de pandemie heeft echter ook gevolgen voor de markt, omdat veel bedrijven hun uitgaven aan infrastructuur en kapitaalinvesteringen hebben verminderd. Dit heeft geleid tot een afname van de vraag naar UPS-batterijen, met name in industrieën zoals productie, bouw en transport.

Verzoek om aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10461

Regionale analyse

Het grootste deel wordt nu gegenereerd in het gebied Azië-Pacific, met een wereldwijd vraagaandeel dat naar verwachting 35,5% zal bereiken in 2020. Elke fabrikant van vermogenselektronica kan de UPS-markt betreden omdat de toetredingsdrempel zo laag is. Als gevolg hiervan kregen UPS-providers te maken met intense concurrentie. Bovendien is een van de grootste problemen waarmee binnenlandse spelers in landen als India en andere Zuidoost-Aziatische landen worden geconfronteerd, een sterke toename van de invoer uit China. Voor toepassingen zoals textiel, huishoudelijk en kleine werkplekken worden eenheden in het bereik van 10KVA of lager, op basis van zowel loodzuurbatterijen als lithium-ionbatterijen, geïmporteerd uit China.

Marktsegment

  • Op batterijtype

De wereldwijde UPS-batterijmarkt is gesegmenteerd in loodzuur, nikkelcadmium, lithium en andere batterijtypen. Li-ionbatterijen zullen naar verwachting sneller toenemen gedurende de projectieperiode vanwege hun hogere energiedichtheid, lagere zelfontladingssnelheid, verminderde onderhoudsvereisten, betere belastingskarakteristieken en hogere stabiliteit in vergelijking met andere soorten batterijen.

  • Op organisatietype

Kleine en middelgrote bedrijven (kmo’s) en grote bedrijven vormen respectievelijk de twee segmenten van de wereldwijde UPS-batterijmarkt op basis van de grootte van de organisatie. In 2019 heeft het midden- en kleinbedrijf (mkb) het grootste marktaandeel. Tijdens de prognoseperiode zal de categorie kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) naar verwachting het snelst groeien.

  • Per toepassing

Op basis van de toepassing heeft de wereldwijde UPS-marktgesegmenteerd in residentieel, commercieel, datacenters en industrieel. De industriële sector zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2019 en het snelst groeien gedurende de prognoseperiode.

Nieuws uit de industrie

In 2021 voegde GS Yuasa twee nieuwe SWL-batterijen voor UPS-toepassingen toe aan hun line-up.

Het Middle East Energy-evenement werd gehouden van 5 tot 7 maart 2020 en FIAMM Energy Technology S.p.A. was erbij. De FLB- en FHT-reeksen, beide met AGM-technologie en geschikt voor beveiligingssystemen, UPS en telecommunicatie, waren te zien op het evenement.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10461

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  UPS Battery Market Size,UPS Battery Market Share,UPS Battery Market Trends,UPS Battery Market Growth,UPS Battery Market