header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Acoustic Microscope Market Size zal waarschijnlijk groeien met een CAGR van 9% tegen 2030 | Regio Azië-Pacific domineert de markt

May 17, 2023 2:58 PM ET

Akoestische microscoopmarkt groeit met een CAGR van 9% in 2023-2030

Akoestische microscoop marktinzichten:

De wereldwijde akoestische microscoopmarkt staat klaar om een aanzienlijke groei door te maken tijdens de prognoseperiode, volgens een nieuw marktonderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR). Het rapport stelt dat de markt naar verwachting zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9% van 2023 tot 2030.

Akoestische microscopie is een niet-destructieve testmethode die hoogfrequente geluidsgolven gebruikt om de interne structuur van materialen te inspecteren en in beeld te brengen. Het wordt gebruikt in verschillende industrieën, waaronder elektronica, materiaalkunde, life sciences en productie. De toenemende vraag naar niet-destructieve testmethoden in verschillende industrieën zal naar verwachting een belangrijke aanjager zijn van de akoestische microscoopmarkt tijdens de prognoseperiode.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1367

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor akoestische microscopen zijn:

  • Olympus Corporation,
  • Hitachi High-Technologies Corporation,
  • PVA TePla AG,
  • Sonoscan, Inc,

 en anderen.

Deze bedrijven richten zich op productontwikkeling, partnerschappen en samenwerkingen om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden en hun productaanbod te verbeteren. In juni 2021 lanceerde Olympus Corporation bijvoorbeeld zijn nieuwe MX63- en MX63L-microscopen, die verbeterde beeldverwerkingsmogelijkheden en verbeterde gebruiksvriendelijkheid bieden.

Marktsegmentatie:

Scanning Acoustic Microscopy Segment om de markt te domineren

De wereldwijde akoestische microscoopmarkt is gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing, eindgebruiker en regio.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in scanning akoestische microscopie (SAM) en akoestische microscopen met through-transmission (TTA) technologie. De SAM

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/acoustic-microscope-market-1367

segment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege het vermogen om beelden met hoge resolutie van de interne structuur van materialen te leveren.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in materiaalkunde, life sciences, elektronica en andere. Het segment materiaalkunde zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar niet-destructieve testmethoden in het veld.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in onderzoeksinstituten, productie-industrieën en anderen. Verwacht wordt dat het segment van de verwerkende industrie de markt zal domineren tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar niet-destructieve testmethoden in de industrie.

Regionale analyse:

Regio Azië-Pacific domineert de markt

De wereldwijde markt voor akoestische microscopen is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de toenemende vraag naar niet-destructieve testmethoden in verschillende industrieën in de regio. De aanwezigheid van een groot aantal verwerkende industrieën in de regio zal naar verwachting ook de groei van de markt stimuleren.

De Noord-Amerikaanse en Europese markten zullen naar verwachting ook aanzienlijk groeien tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de aanwezigheid van een groot aantal onderzoeksinstituten en de toenemende acceptatie van niet-destructieve testmethoden in de regio.

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1367

Trends in de branche:

Groeiende vraag naar niet-destructieve testmethoden om de marktgroei te stimuleren

De wereldwijde markt voor akoestische microscopen zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar niet-destructieve testmethoden in verschillende industrieën. Het gebruik van niet-destructieve testmethoden zoals akoestische microscopie kan industrieën helpen de kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en de productkwaliteit te waarborgen.

De toenemende acceptatie van akoestische microscopie in de elektronica-industrie zal naar verwachting een belangrijke aanjager van de markt zijn tijdens de prognoseperiode. Akoestische microscopie wordt gebruikt in deelektronica-industrie om de interne structuur van elektronische componenten, zoals geïntegreerde schakelingen en halfgeleiderchips, te inspecteren om defecten te detecteren en de productkwaliteit te waarborgen.

Gerelateerde rapporten:

Industriële Ethernet Switch Markt Onderzoeksrapport per type, toepassingsgebieden, organisatiegrootte, eindgebruikers – prognose tot 2030

Smartphone Display Markt Onderzoeksrapport – Op type, displaytechnologie, grootte, resolutie – Prognose tot 2030

Machine Condition Monitoring Market: Informatie per eindgebruik, bewakingstype, type bewakingsproces, component

Entertainment Robots Markt Onderzoeksrapport: Per product, per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem

Factory Automation Market Report: per type, per technologie en per eindgebruiker  – prognose tot 2030

Service Robotics Markt Informatie per type, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Acoustic Microscope Market,Acoustic Microscope Market Size,Acoustic Microscope Market Share,Acoustic Microscope Market Growth,Acoustic Microscope Market Trends,Acoustic Microscope Market Demand,Acoustic Microscope Market Analysis,Global Acoustic Microscope Market