header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Basalt Fiber Market zal naar verwachting groeien van USD 0,33 miljard in 2023 tot USD 0,73 miljard in 2032

May 17, 2023 4:00 PM ET

Met een CAGR van 10,50% gedurende de geprojecteerde periode, wordt voorspeld dat de wereldwijde basaltvezelmarkt in 2032 usd 0,73 miljard zal overschrijden

Basaltfilamenten zijn een soort vezelondersteund polymeer gemaakt van buitengewoon kleine basaltfilamenten die mineralen bevatten, waaronder pyriet, olivijn en plagioklaas. Hoewel relatief nieuw in de wereld van vezel-opgebouwde polymeren, hebben steenstrengen zich snel gevestigd als een sterke concurrent van glas-, koolstof- en aramidefilamenten. Ondanks zijn hoge stijfheid heeft basaltvezel een uitstekende consumptieweerstand tegen basische, zure en zoutarrangementen, waardoor het een uitstekend materiaal is voor steigers, beton en kustgebouwen. Basaltfilamenten zijn een goedkoper alternatief voor koolstofstrengen in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals lijn-, tank- en kamerwikkeling. Vanwege hun uitstekende schokabsorptie en hittebestendigheid zijn basaltfilamenten ook gebruikt als vlambestendige materialen in de auto- en luchtvaartindustrie.

De basaltvezelmarkt zal profiteren van het toenemende gebruik in een verscheidenheid aan toepassingen in verschillende eindgebruikssectoren, waaronder de automobielindustrie, de bouw, de scheepvaart, lucht- en ruimtevaart en het leger en de chemische industrie.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7907

Industrie-analisten voorspellen dat de vraag naar basaltvezel zal stijgen naarmate het op grotere schaal wordt gebruikt in industrieën zoals defensie, vliegtuigen, scheepvaart en samengestelde ontwikkeling. In 2018 waren de bouw- en auto-industrie goed voor een groter deel van de totale basaltvezelmarkt. Daarnaast is de verwachting dat het ontwikkelgebied het snelst zal groeien. Het is logisch omdat basaltstrengen sterkere mechanische eigenschappen, synthetische weerstand en hitteobstructie hebben dan stalen vestingwerken. De groeiende behoefte aan lichtgewicht composietmaterialen in de auto-industrie is een andere belangrijke factor die de wereldwijde basaltvezelmarkt voortstuwt.

Toenemende acceptatie in een reeks eindgebruiksindustrieën, zoals auto, ontwikkeling, scheepvaart, vliegtuigen, bewakers en compounds. De vraag naar niet-destructieve producten stijgt in de bouwsector, omdat ze helpen de kosten te verlagen en de beschikbaarheid van ontwerpen die ermee zijn gemaakt te verbreden. Een van deze onverwachte ontwikkelingen is het gebruik van consumptievrije basaltvezelcomposiet staven als fundering voor beton. Basaltcomposiet heeft een elasticiteit die vele malen groter is dan de metalen staaf die vaak wordt gebruikt in de bouw, is niet-destructief en bevat 80% filamenten. Terwijl de teer de strengen stevig op hun plaats houdt, geven de basaltfilamenten de wapening zijn stevigheid. BFRP (basalt fiber supported plastic) wapening werkt volledig op het bestaan van structurele ontwerpconstructies, in tegenstelling tot stalen wapening.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7907

Regionale analyse

Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika waren de top vijf geografische gebieden voor de basaltvezelmarkt. Tegen 2028 voorspellen experts dat Europa de productie van basaltvezels zal domineren. Rusland is een van de belangrijkste fabrikanten en exporteurs van basaltvezels op de Europese markt. In de komende jaren zal Noord-Amerika naar verwachting naar voren komen als een belangrijke nieuwe deelnemer in de industrie. De vraag naar basaltvezel zal naar verwachting dramatisch stijgen naarmate lichtgewicht composietmaterialen populair worden in de automobielsector. In de regio Azië-Pacific wordt verwacht dat basaltvezels snel zullen toenemen. Tal van bedrijven betreden de markt naarmate de behoefte van Azië aan SAP voor SAP-diensten toeneemt. Het grootste deel van de groei in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting worden aangedreven door de bouw gedurende de projectieperiode. De automobiel-, lucht- en ruimtevaart- en elektrische sectoren van Latijns-Amerika behoren tot de sectoren die gestaag groeien.

Marktsegmentatie

Op basis van de structuur, het producttype, de eindgebruiksindustrie en de locatie is de basaltvezelmarkt wereldwijd verdeeld.

De wereldwijde basaltvezelmarkt is geclassificeerd als continu en discreet op basis van structuur.

De wereldwijde basaltvezelmarkt is verdeeld op basis van producttype in een meanderende, gehakte strengen, textuur, doorsnede en raamwerk, matten en andere categorieën.

De wereldwijde basaltmarkt is verdeeld in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika op basis van gebied. De basaltmarkt is ook verdeeld door de eindgebruiksindustrie in ontwikkeling, auto, luchtvaart en bescherming, elektriciteit en hardware, compound, marine en andere.

SleutelLeveranciers:

Kamenny Vek (Rusland), Galen Ltd (Rusland), Technobasalt Invest LLC (Oekraïne), Albarrie Canada Limited (Canada), Zhejiang GBF Basalt Fiber Co. Ltd (China), Sudaglass Fiber Technology (China), Mafic SA (Ierland), Shanxi Basalt Fiber Technology Co. Ltd (China), Basaltex (België), Jiangsu Tianlong Continuous Basalt Fiber Co. Ltd (China), INCOTELOGY GmbH (Duitsland) en Mudanjiang Basalt Fiber Co. Ltd (China)

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7907

Ontdek meer onderzoeksrapporten over chemische industrie, door Market Research Future:

Engineering Plastic Market Research Report Informatierapport per product (polyamide, acrylonitril-butadieen-styreen, thermoplasten, polyesters, polycarbonaat en andere), toepassing (bouw, elektriciteit en elektronica, automotive, consumentengoederen en andere) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Smart Coating Market Research Report Informatie per product (enkellaags en meerlaags), per functie (anticorrosie, anti-icing, anti-fouling, antimicrobieel, zelfreinigend, zelfherstellend en anderen), per toepassing (automotive, ruimtevaart en defensie, bouw, consumentenelektronica, gezondheidszorg en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030.

Benzaldehyde Market Research Report Informatie – door derivaten (kaneelzuur, benzoëzuur, natriumbenzoaat, benzylalcohol en anderen), door proces (tolueenoxidatieproces en tolueenchloreringsproces) door toepassing (kleurstoffen en coatings, farmaceutische producten, aromachemicaliën, agrochemicaliën, voedsel en dranken en anderen) en per regio – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Basalt Fiber,Basalt Fiber Market,Basalt Fiber Market Size