header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële verpakkingen zal naar verwachting usd 96,01 miljard bereiken in 2032, bij een CAGR van 5,50%

May 17, 2023 5:00 PM ET

De markt voor industriële verpakkingen werd in 2022 gewaardeerd op USD 59,3 miljard. De industriële verpakkingsmarktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 62,56 miljard in 2023 tot USD 96,01 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De groei van de markt voor industriële verpakkingen zal sterk afhankelijk zijn van eindgebruiksindustrieën. Volgens de huidige trends groeit de vraag naar de farmaceutische industrie en voedingsmiddelen en dranken zeer snel, en in volgorde neemt ook de vraag naar verpakkingen toe.

De epidemie heeft het grootste deel van de productie-, opkomende, creatie- en logistieke onderdelen van de markt beïnvloed. De markt voor industriële verpakkingen zag ook een aanzienlijke daling van zijn groeiaandeel, aangezien de meeste verpakkingen voor de landbouw, chemicaliën en andere aspecten een aanzienlijke verslechtering van hun vraag waarnamen. Maar sommige factoren hebben ook geleid tot ondersteuning voor de productie van verpakkingen. Vanwege de lockdownbeperkingen mogen mensen niet naar buiten, dus schakelen ze over op online podia om dagelijkse benodigdheden te bestellen, waardoor de vraag naar de meeste industriële verpakkingsdiensten en -oplossingen toeneemt. Regeringen van extreem getroffen landen hebben de voedselindustrie bevolen om hun creatie te vergroten om gebrek en continue toevoer te negeren. Alle bedrijven die de overheidsorders proberen te beheren, vragen om extra industriële verpakkingsmaterialen. De farmaceutische en gezondheidszorgbedrijven reageren zeer goed op deze epidemische ramp, waardoor de vraag naar industriële verpakkingsgoederen toeneemt.

De vooruitgang in import- en exportevenementen over de hele wereld is een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt bepalen. Er is ook het gebruik van distributiecontainers om bescherming te bieden aan het industriële tuig, dat comfortabel van de ene plaats naar de andere kan worden vervoerd. De andere factoren die de marktgroei bepalen, zijn ook een opleving van de bouw- en constructieactiviteiten en een toename van de internationale uitwisseling. 

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1897

Marktsegmentatie

De prestaties van verschillende marktsegmenten zullen naar verwachting leiden tot een aanzienlijke toename van het marktaandeel voor industriële verpakkingen. Het voedings- en drankensegment zal over het algemeen de snelste groei doormaken tijdens de voorspelde periode. Angst voor lockdowns, paniekaankopen en bulkstocking zijn de elementen die eindgebruikersbedrijven die dagelijkse benodigdheden kopen, ertoe aanzetten hun behoefte aan industriële verpakkingsdiensten en -producten te vergroten. De markt is onderverdeeld in de volgende categorieën op basis van verschillende criteria voor een versterkingsgebruik:

Flexibele en stijve verpakkingen zijn beschikbaar.

Er zijn vier verschillende soorten materialen: metaal, plastic, papier en hout.

Het heeft zakken, kratten, zakken, tanks en vaten op basis van de producten.

Chemicaliën, elektronica, voedsel en dranken, chemicaliën en medicijnen worden allemaal gecategoriseerd op basis van de eindgebruiker.

Regionale analyse

De industriële verpakkingsmarkt werkt voornamelijk in 3 regio’s van de wereld Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en anderen. Voor de toenemende industrialisatie en verstedelijking is Azië-Pacific de grootste markt en kan het in de geschatte periode een aanzienlijke groei doormaken. De toename van de klantbestedingen en de implementatie van een nieuwe woonstijl zijn de aspecten die zullen bijdragen aan de richting van de vooruitgang van de industriële verpakkingsmarkt in de regio Azië-Pacific. Vanwege de toename van export- en importactiviteiten wordt verwacht dat Noord-Amerika de op een na grootste markt voor industriële verpakkingsoplossingen en -diensten zal zijn. De last van een Noord-Amerikaans vrijhandelsakkoord zal de vooruitgang van de markt verder verhogen. Door de sterke vraag naar industriële verpakkingen in de medicinale industrie en voedingsmiddelen en dranken zal de Europese markt het op twee na grootste aandeel hebben. 

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1897

Belangrijkste spelers

Greif Inc., Mondi plc, Amcor Limited, WestRock Company, International Paper Company, Orora Limited, Mauser Group, Wuxi Sifang Drums Limited Company, NEFAB GROUP, Sonoco Products Company

Recente ontwikkeling

September 2020: Mauser Packaging Solutions heeft zijn aanwezigheid in Italië uitgebreid door EuroVeneta Fusti over te nemen via een joint venture met NCG-Maider. Deze overname stelt het bedrijf in staat om een breder scala aan producten en diensten aan te bieden, waaronder plastic industriële verpakkingen, stalen trommelverpakking en reconditionering van IBC-diensten op de Italiaanse markt.

Toegang tot volledige rapportsamenvatting: https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-packaging-market-1897

Inhoudsopgave

1 Samenvatting
2 Marktintroductie
3 Marktonderzoeksmethodologie
4 Marktdynamiek van de wereldwijde industriële verpakkingsmarkt
5 Marktfactoranalyse van de wereldwijde industriële verpakkingsmarkt
6. Wereldwijde industriële verpakkingsmarkt, per type
7. Wereldwijde industriële verpakkingsmarkt, per eindgebruiksindustrie
8. Wereldwijde industriële verpakkingsmarkt, per regio
9. Bedrijfslandschap

Contact:

Marktonderzoek Toekomst(R)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Industrial Packaging,Industrial Packaging Market,Industrial Packaging Market Size