header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van haptische interfaces zal waarschijnlijk groeien met een CAGR van 32% en zal naar verwachting usd 16 miljard bereiken in 2030

May 17, 2023 3:16 PM ET

De wereldwijde haptische interfacemarkt zal naar verwachting in 2030 een waardering van USD 16 miljard bereiken, met een CAGR van 32% tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

Haptic Interface Marktinzichten:

Volgens een recent marktonderzoeksrapport gepubliceerd door Market Research Future (MRFR), zal de wereldwijde haptische interfacemarkt naar verwachting in 2030 een waardering van USD 16 miljard bereiken, met een CAGR van 32% tijdens de prognoseperiode (2023-2030). Het rapport identificeert de toenemende vraag naar consumentenelektronica, de toenemende acceptatie van haptische technologie in de gaming- en auto-industrie en de groeiende trend van het integreren van haptische technologie in mobiele apparaten als de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde haptische interfacemarkt zijn:

  • Onderdompeling Corporation,
  • Texas Instruments Incorporated,
  • Haption S.A.,
  • Ultrahaptiek,
  • ON Halfgeleider,
  • Microchip Technology Inc,
  • Synaptics Incorporated.

Deze spelers richten zich op productinnovatie en -ontwikkeling, evenals strategische samenwerkingen en partnerschappen met andere marktspelers, om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden en hun productportfolio te verbeteren.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1542

Marktsegmentatie:

De wereldwijde haptische interfacemarkt is gesegmenteerd op basis van componenten, feedbacktype, toepassing en regio. Per component is de markt gesegmenteerd in hardware en software. Het hardwaresegment is verder onderverdeeld in actuatoren, stuurprogramma’s en controllers, sensoren en andere. Per feedbacktype is de markt gesegmenteerd in tactiele feedback en force feedback. Per toepassing is de markt gesegmenteerd in automotive en transport, gaming, gezondheidszorg, mobiele apparaten en andere.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/haptic-interface-market-1542

Regionale analyse:

Geografisch gezien is de wereldwijde haptische interfacemarkt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende vraag naar consumentenelektronica in de regio, evenals de toenemende acceptatie van haptische technologie in de auto- en gamingindustrie. De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting een aanzienlijk deel van de markt in handen hebben vanwege de aanwezigheid van belangrijke marktspelers in de regio, evenals de toenemende acceptatie van haptische technologie in toepassingen in de gezondheidszorg.

Trends in de branche:

De markt voor haptische interfaces is getuige van een aanzienlijke verschuiving naar de adoptie van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en augmented reality, om de gebruikerservaring te verbeteren. De markt is ook getuige van de opkomst van nieuwe toepassingen voor haptische technologie, zoals virtual reality, draagbare apparaten en robotica. Daarnaast is er een groeiende trend van het integreren van haptische technologie met andere geavanceerde technologieën zoals biometrie en spraakherkenning, om geavanceerde en zeer intuïtieve mens-machine-interfaces te ontwikkelen.

Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde haptische interfacemarkt de komende jaren een aanzienlijke groei zal doormaken, aangedreven door de toenemende vraag naar consumentenelektronica, de toenemende acceptatie van haptische technologie in de gaming- en auto-industrie en de groeiende trend van het integreren van haptische technologie in mobiele apparaten. Met de opkomst van nieuwe toepassingen voor haptische technologie en de adoptie van geavanceerde technologieën zoals AI en machine learning, zal de markt naar verwachting de komende jaren lucratieve kansen bieden voor spelers.

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1542

Gerelateerde rapporten:

Industriële Ethernet Switch Markt Onderzoeksrapport per type, toepassingsgebieden, organisatiegrootte, eindgebruikers – prognose tot 2030

Smartphone Display Markt Onderzoeksrapport – Op type, weergavetechnologie, grootte, resolutie – Prognosetot 2030

Machine Condition Monitoring Market: Informatie per eindgebruik, bewakingstype, type bewakingsproces, component

Entertainment Robots Markt Onderzoeksrapport: Per product, per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem

Factory Automation Market Report: per type, per technologie en per eindgebruiker  – prognose tot 2030

Service Robotics Markt Informatie per type, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Haptic Interface Market,Haptic Interface Market Size,Haptic Interface Market Share,Haptic Interface Market Growth,Haptic Interface Market Trends,Haptic Interface Market Demand,Haptic Interface Market Analysis,Global Haptic Interface Market