header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor industriële besturingssystemen zal naar verwachting usd 246 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 8,6% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

May 17, 2023 3:00 PM ET

Market Research Future (MRFR) heeft een nieuw onderzoeksrapport gepubliceerd over de wereldwijde Industrial Control Systems Market. Het rapport, getiteld “Industrial Control System Market Research Report – Global Forecast until 2030”, voorspelt dat de markt zal groeien met een CAGR van 8,6% van 2022 tot 2030. Het rapport biedt een gedetailleerde analyse van de marktfactoren, beperkingen, kansen, uitdagingen en trends.

Het industriële besturingssysteem (ICS) is een geïntegreerde hardware- en softwareoplossing die wordt gebruikt om industriële processen te besturen en te bewaken. Het omvat componenten zoals programmeerbare logische controllers (PLC’s), human-machine interface (HMI), supervisory control and data acquisition (SCADA) systemen en distributed control systems (DCS). ICS wordt veel gebruikt in industrieën zoals olie en gas, energieopwekking, chemie en productie.

De groeiende vraag naar automatisering en de toenemende acceptatie van Industry 4.0-technologieën zijn de belangrijkste drijfveren van de markt voor industriële besturingssystemen. De toenemende behoefte aan real-time monitoring en controle van industriële processen om de efficiëntie te verbeteren, downtime te verminderen en de productie te optimaliseren, voedt de vraag naar ICS. Daarnaast stimuleren de toenemende focus op cybersecurity en het toenemende aantal cyberaanvallen op kritieke infrastructuur de adoptie van ICS-beveiligingsoplossingen.

Industriële besturingssystemen markt belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor industriële besturingssystemen zijn.

  • ABB Ltd (Zwitserland)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Schneider Electric SE (Frankrijk)
  • Emerson Electric Co (VS)
  • General Electric Company (VS)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Rockwell Automation, Inc. (VS)
  • Yokogawa Electric Corporation (Japan)
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)
  • Omron Corporation

Download een PDF-voorbeeld van de markt voor industriële besturingssystemen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1214

Marktsegmentatie van industriële besturingssystemen

De wereldwijde markt voor industriële besturingssystemen is gesegmenteerd op basis van type, component, toepassing en regio.

Per type is de markt gesegmenteerd in supervisory control and data acquisition (SCADA), distributed control system (DCS) en programmable logic controller (PLC). Het SCADA-segment was in 2020 goed voor het grootste marktaandeel, vanwege het vermogen om industriële processen op afstand te bewaken en te besturen.

Per onderdeel is de markt gesegmenteerd in hardware, software en diensten. Het hardwaresegment was in 2020 goed voor het grootste marktaandeel, dankzij de toenemende acceptatie van IoT-sensoren en -apparaten voor industriële automatisering.

Door toepassing is de markt gesegmenteerd in olie en gas, energieopwekking, chemie, productie en andere. Het olie- en gassegment was in 2020 goed voor het grootste marktaandeel, als gevolg van de groeiende vraag naar energie en de toenemende acceptatie van automatiseringsoplossingen in de industrie.

Nu kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1214

Industriële besturingssystemen markt regionale analyse

De wereldwijde markt voor industriële besturingssystemen is bestudeerd voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika was goed voor het grootste marktaandeel in 2020, vanwege de aanwezigheid van een groot aantal leveranciers van industriële besturingssystemen en de hoge acceptatie van automatiseringstechnologieën in de regio. De VS levert de grootste bijdrage aan de Noord-Amerikaanse markt.

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende regionale markt zijn tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende industrialisatie en de groeiende acceptatie van Industry 4.0-technologieën in landen als China, Japan en India.

Controleer korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-1214

Trends in de branche

De belangrijkste trend die wordt waargenomen in de markt voor industriële besturingssystemen is de integratie van IoT- en AI-technologieën met ICS. De integratie van deze technologieën maakt real-time monitoring en controle van industriële processen mogelijk, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en verminderde downtime.

Een andere belangrijke trend die in de markt wordt waargenomen, is de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde ICS-oplossingen. Cloudgebaseerde ICS-oplossingen bieden verschillende voordelen, zoals schaalbaarheid, kosteneffectiviteit en toegankelijkheid op afstand,die hun adoptie stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Enterprise Governance, Risk en Compliance Markt Onderzoeksrapport- Prognose tot 2030  

Wereldwijde markt voor intelligente platformbeheerinterfaces Onderzoeksrapport- Prognose 2023              

Traffic Management Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030          

Machine-to-Machine (M2M) Verbindingen Markt Onderzoeksrapport- Prognose 2030             

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:
Marktonderzoek Toekomst®,
Hudson Street 99
5e verdieping,
New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Industrial Control Systems Market,Industrial Control Systems Market Analysis,Industrial Control Systems Market Trends